Pyragai, pyragň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, priskirtus kategorijai pyragai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptai/pyragai/5

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

PYRAGAS SU ANANASAIS

Ant lentos suberkite 175 g persijotu miltu ir viduryje padarykite duobute. Suberkite cukraus pudra, druska ir ipilkite 3 saukstus salto vandens. Viska sumaise su dalimi miltu, sudekite puse gabaliukais pjaustyto sviesto. Uzzerkite likusiais miltais ir greitai uzminkykite tesla. 1-2 val. leiskite jai..

Recepto vertinimas: 4

┼áokoladinis pyragas su var┼ík─Śs kremo glajumi

─«kaitinkite orkait─Ö iki 180┬░C. I┼ítepkite sviestu ir apibarstykite miltais 23 cm skersmens atidarom─ů form─ů. ─« didel─» duben─» suberkite miltus, kakavos miltelius ir kepimo miltelius. Elektriniu plakikliu vidutiniu grei─Źiu suplakite sviest─ů ir cukr┼│ iki grietin─Śs tir┼ítumo mas─Śs. Po..

Recepto vertinimas: 3

Papras─Źiausias mink┼ítos te┼ílos pyragas

Sviest─ů arba margarin─ů supjaustyti gabaliukais ir i┼ísukti elektriniu plaktuvu iki purumo. Miltus i┼ísijoti ir i┼ímai┼íyti su kepimo milteliais, cukr┼│ ÔÇö su vaniliniu cukrumi. ─« i┼ísuktus riebalus po vien─ů mu┼íti kiau┼íin─», pilti po ┼íauk┼ít─ů cukraus, ┼íauk┼ít─ů milt┼│ ir i┼ísukti medi..

Recepto vertinimas: 3

Trupininis pyragas su aguonomis

Sviest─ů arba margarin─ů i┼íplakti iki purios mas─Śs, po truput─» suberti cukr┼│, drusk─ů, vanilin─» cukr┼│. ─«mu┼íti kiau┼íinius bei suberti miltus, sumai┼íytus su kepimo milteliais. Pieno pilti tiek, kad te┼íla sunkiai varv─Śt┼│ nuo ┼íauk┼íto. Te┼íl─ů sud─Śti ─» riebalais i┼ítept─ů 24 cm skersme..

Recepto vertinimas: 0

Var┼ík─Śs ir s┼źrio pyragas

Te┼ílos paruo┼íimas: kefyru u┼żgesinkite sod─ů ir supilkite ─» miltus, suberkite drusk─ů, cukr┼│ ir i┼ímai┼íykite. Te┼íla turi buti mink┼íta ir lipti prie rank┼│. ─« form─ů gausiai berkite milt┼│ ir te┼íla i┼íklokite formos dugn─ů bei kra┼ítus. ─«daro paruo┼íimas: var┼ík─Ö sutrinkite su kefyru..

Recepto vertinimas: 4

Vanilinis pyragas

Tesla: Kiausinius ir cukru isplakti, po truputi sudeti kitus produktus. Tada pilti i forma. Supylus galima uzbarstyti riesutu arba mandarinu skilteliu(pries kepant).Pyrago apybarstymui: jei dedate sviesta, pirma ji istirpinkite, po to sudekite miltus ir cukru, gaminkite trupinelius kuriais apibarsty..

Recepto vertinimas: 3

Rabarbar┼│ pyragas su bez─Ś grotel─Śmis

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 175┬░C temperat┼źros. Sviest─ů arba margarin─ů iki purios mas─Śs i┼íplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska bei kiau┼íiniais. Miltus sumai┼íyti su kepimo milteliais ir po ┼íauk┼ít─ů sud─Śti ─» kiau┼íini┼│ ir sviesto mas─Ö. Rabarbarus nuplauti, nulupti ir pad─Śti, ..

Recepto vertinimas: 0

Kavos pyragas

Sviesta istriname su cukrumi ir maisydami dedame po viena kiausini. Miltus dubenelyje sumaisome su kepimo milteliais, gvazdikeliais, cinamonu, persijojame. I sviesto ir kiausiniu mase dalimis dedame miltu, pilame kavos, gerai ismaisome. Tada sudedame dziovintus susmulkintus vaisius, sutarkuot─ůa ┼żz..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas ''Čigonas''

Sviesta su cukrumi isplakame iki purumo, imusame po 1 kiausini, kiausiniu trynius ir siek tiek miltu. Viska ismaisome, supilame apelsinu sultis, likeri. Suberiame likusius miltus, migdolus. Mase sudedame i paruosta kepimo forma, sluoksniuojant su abrikosais. Kepame 1 val. 20 min. 170 C. (Martynas)..

Recepto vertinimas: 1

Trapus pyragas

Sviest─ů i┼ísukame su cukrumi ir kiau┼íiniais, dedame miltus ir drusk─ů. Mieles sumai┼íome su pienu, duodame truputi joms pakilti, tada sudedameá─» te┼íl─ů. Vis─ů mas─Ö sudedame ant skardos, galima d─Śti varsk─Ö arba d┼żem─ů. Tada darome trupin─» ant pyrago vir┼íaus: sviest─ů suminkome rankomis su ..

Recepto vertinimas: 4

Pyragas su vyšniomis

1. Orkait─Ö ─»kaitinkite iki 180 C. Didel─Śje keptuv─Śje i┼ítirpinkite sviest─ů ir suberkite vy┼ínias. Pakepkite 2-3 minutes. Apibarstykite cukrumi, ant vidutinio kar┼ítumo virykl─Śs pakaitinkite 5 minutes, kol i┼ísiskirs sultys. Nukelkite nuo virykl─Śs ir atau┼íinkite. 2. ─« duben─» i┼ísijokite mi..

Recepto vertinimas: 0

Nutellos pyragas

Sviest─ů ir cukr┼│ i┼ísukti iki vientisos mas─Śs. ─«mu┼íti kiau┼íin─», i┼íplakti. Supilti pien─ů, ─»d─Śti Nutella ir gerai i┼ímai┼íyti. Suberti i┼ísijotus miltus, sumai┼íytus su kepimo milteliais ir gerai i┼ímai┼íyti. Sud─Śti rie┼íutus. Te┼íl─ů supilti ─» kepimo form─ů ir kepti 180-200 laipsni┼│ C..

Recepto vertinimas: 5

Sluoksniuotas banan┼│ pyragas (J┼źrat─Śs)

1. Bananus nulupti ir supjaustyti grie┼żin─Śliais. Sumai┼íyti su 1-2v.┼í. man┼│ kruop┼│.Jei n─Śra sald┼źs, pabarstyti cukrumi. 2. Baltymus atskirti nuo tryni┼│ ir iki standumo i┼íplakti su puse stiklin─Śs cukraus ir trupu─Źiu vanil. cukraus. 3. Trynius iki baltumo i┼íplakti su puse stiklin..

Recepto vertinimas: 2

Datulių ir graikiškų riešutų pyragas

Iki 180┬░C temperat┼źros ─»kaitinkite orkait─Ö. Tuo metu keptuv─Śje 4-5 min. patro┼íkinkite datules su apelsino sultimis, kol susigers skystis. Tuomet suberkite ir i┼ímai┼íykite apelsino ┼żievel─Ö, rie┼íutus ir cinamon─ů. Sta─Źiakampio formos kepimo skardos dugn─ů i┼ítepkite sviestu. ─«klokite..

Recepto vertinimas: 5

Vištienos pyragas

U┼żvirinkite nedidel─» puod─ů vandens. Sud─Śkite ┼ípinatus ir apvirinkite. Paskui sud─Śkite ─» kiaurasamt─» ir paki┼íkite po tenkan─Źiu ┼íaltu vandeniu, kad atv─Śst┼│ ir nei┼íblukt┼│. ┼áiek tiek pakepinkite supjaustytus kubeliais raudonuosius ank┼ítinius pipirus. At┼íalusius ┼ípinatus nusausinkite..

Recepto vertinimas: 4

Aguon┼│ pyragas su citrina (J┼źrat─Śs)

Aguonas nuplikyti ir 2-3 kartus sumalti m─Śsmale ar sutrinti trintuvu. Trynius i┼íplakti su milt. cukrumi, supilti aguonas, iki standumo i┼íplaktus baltymus ir lengvai i┼ímai┼íyti. Su dalimi cukraus i┼íplakti trynius iki baltos mas─Śs, sud─Śti tarkuot─ů citrinos ┼żievel─Ö, supilti citrinos sul..

Recepto vertinimas: 0

Kal─Śdinis aguon┼│ pyragas

Bulv─Śs ir morkos nuskutamos ir supjaustomos grie┼żin─Śliais. M─Śsa supjaustoma juostel─Śmis, apvoliojama miltais ir apkepinama riebaluose. ─« greitpuod─» dedamos bulv─Śs, morkos, apkepinta kiauliena, ant jos grybai, sviestas, supilama grietin─Ś, pas┼źdom─ů, u┼żbarstoma malt┼│ kalendros gr┼źd┼..

Recepto vertinimas: 5

PYRAGAS SU VARŠKE

Sviesta sukapoti su miltais, ipilti 2 saukstus vandens, greitai uzminkyti tesla ir ja iskloti aliejumi patepta torto forma. Trynius issukti su medumi ir nuolat maisant po truputi sudeti sumalta arba pertrinta varske. Paskui sukresti standziai isplaktus baltymus, atsargiai ismaisyti, suberti nuplauta..

Recepto vertinimas: 0

Amerikietiškas bulvių pyragas (Sliced Potato Pie)

Nuplautas, bet nenuskustas bulves 15 minu─Źi┼│ virkite truput─» pas┼źdytame vandenyje. Per t─ů laik─ů paruo┼íkite trapi─ů te┼íl─ů; padalykite j─ů pusiau; vien─ů dal─» i┼íko─Źiokite ir i┼íklokite ja pyrago form─ů (formos dugnas neturi b┼źti i┼íimamas). I┼ívirtas bulves nulupkite, supjaustykite plon..

Recepto vertinimas: 4

Obuolių pyragas apglaistytas šokoladu

I┼íplakti kiau┼íinius, suberti cukr┼│, ─»pilti i┼ítirbdyt─ů margarin─ů, suplakti. ─«pilti 1 stiklin─Ö pieno, miltus, vanilin─» cukr┼│, kepimo miltelius, i┼ímai┼íyti. Pagamint─ů te┼íl─ů supilti ─» form─ů, sud─Śti apluptus ir supjaustytus obuolius ir kepti orkait─Śje 150 laipsni┼│ temperat┼źroj..

Recepto vertinimas: 4

Trapios te┼ílos pyragas su slyvomis (Gintar─Śs)

Miltus sumai┼íykite su kepimo milteliais, 2 kiau┼íini┼│ tryniais, cukrumi, grietine, vaniliniu cukrumi, supilkite lydytus riebalus ir u┼żmai┼íykite te┼íl─ů. Pus─Ö te┼ílos klokite ─» kepimo form─ů, likusi─ů suvyniokite ─» polietileno plevel─Ö ir valandai pad─Śkite ─» ┼íaldikl─». Slyvas nuplaukite, ..

Recepto vertinimas: 5

Šventinis pyragas

Pirmiausia atskiriame trynius nuo baltymu ir tryniuose istriname cukru. Tuomet dedame varske, islydyta sviesta, miltus, soda su grietine ir kefyru "nugesinta", sutrintus i tyre bananus, beriame razinas, kiausiniu baltymus ir idejus kiekviena ingredienta ismaisome. Istepame kepimo forma sviestu ir su..

Recepto vertinimas: 4

Var┼ík─Śs pyragas su uogomis

Sutrupinkite sausainius ir sumai┼íykite trupinius su maistiniais riebalais. Sud─Śkite trupini┼│ mas─Ö ─» sviestu i┼ítept─ů form─ů su nuimamais ┼íonais. U┼żvirkite 100 ml grietin─Śs ir ┬Ż minut─Śs pavirkite su ┼żel─Ś cukrumi Multi. ─«mai┼íykite likusi─ů grietin─Ö ir var┼ík─Ö. Sud─Śkite mas─Ö ─» dube..

Recepto vertinimas: 5

Pyragas su uogom (Skirmant─Śs) (foto)

Miltus persijoti ir sumai┼íyti su kepimo milteliais bei druska. I┼ímai┼íyti sviest─ů su cukrumi iki purios mas─Śs. Sud─Śti vienas po kito kiau┼íinius, kaskart gerai i┼ímai┼íant. Supilti vanil─Śs esencij─ů. Atsargiai ─»mai┼íyti miltus. Apibarstyti ┼íilauoges miltais ir atsargiai i┼ímai┼íyti te┼..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitinis - kokosinis pyragas

Baltymus i┼íplakti su cukrumi, sud─Śti trynius ir plakant suberti miltus, krakmol─ů, i┼ímai┼íyt─ů su kepimo milteliais bei vandeniu. Te┼íl─ů supilti ─» skard─ů ir i┼íkepti biskvit─ů. Baltymus kokos┼│ te┼ílai i┼íplakti, suberti cukr┼│, dro┼żles ir i┼íkepti tokios pa─Źios formos skardoje. I┼í pieno,..

Recepto vertinimas: 5

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17