Morkų ir porų pyragas (Ramunės)

Ingridientai:
125 g sviesto,
4 įstrižai supjaustytų porų,
1 - 2 šaukštų cukraus,
450 g išilgai ketvirčiais supjaustytų morkų,
350 g sluoksniuotos tešlos,
1 suplakto kiaušinio,
1 mažos taurės sauso vyno.
Gaminimas
Didelėje keptuvėje ( kurioje kepti nreikės ir orkaitėje) išlydyti dalį sviesto, sudėti porus ir kepti, kol pradės ruduoti. Tada išimti.Sudėti likusį sviestą, įmaišyti cukrų, sudėti morkas,ir kepti, kol pradės minkštėti, supilti vyną ir pavirinti porą minučių ir sudėti atgal porus. Pavirti apie 5 min.

tešlą iškočioti, patepti plaktu kiaušiniu ir uždėti ant daržovių, paspausti žemyn palei keptuvės kraštu. Viduryje pradurti keletą skylučių, kad išeitų garas ir kepti orkaitėje 20 - 30 min.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!