Sausainiai, sausainiň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, priskirtus kategorijai sausainiai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptai/sausainiai-sausainiams/2

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6

Sausainiai su avie─Źi┼│ uogiene

Miltus persijoti ant lentos ir kaubur─Ślio viduryje padaryti ─»dubim─ů. ─« j─» suberti cukr┼│ bei vanilin─» cukr┼│. Ant ─»dubimo kra┼ít┼│ sud─Śti gabal─Śliais supjaustyt─ů ┼íalt─ů sviest─ů ir gerai suminkyti vientis─ů trapi─ů te┼íl─ů. U┼żdengus 1 val. laikyti ┼íaldytuve. Orkait─Ö ─»kaitinti ik..

Recepto vertinimas: 0

BALTYMŲ SAUSAINIAI

Avizinius dribsnius isdziovinti orkaiteje ir truputi pakepinti. Suberti ant lentos ir pasmulkinti. Isplakti baltymus, dalimis berti cukru ir dribsnius, maisyti nuo seneliu i dubens vidu. Galima ipilti kelis lasus migdolu aliejaus ir iberti pora susmulkintu graikisku riesutu. Skarda iskloti taukais p..

Recepto vertinimas: 0

Avi┼żiniai sausainiai su datul─Śmis (J┼źrat─Śs) (foto)

Sviest─ů i┼ísukti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, mai┼íant te┼íl─ů ─»mu┼íti kiau┼íinius. Kai cukrus bus i┼ítirp─Ös, ir te┼íla bus vienalyt─Ś, ─»berti maltus avi┼żinius dribsnius, sumai┼íytus su kepimo milteliais, tada avi┼żinius dribsnius. Pjaustytas datules galima ─»mai┼íyti ─» te┼íl─ů arba trup..

Recepto vertinimas: 3

MORKŲ SAUSAINIAI

Tarkuotos morkos uzpilamos cukrumi ir palaikomos 4 valandas. Paskui imusami kiausiniu tryniai, suberiami miltai, sumaisyti su kepimo milteliais, cinamonas, vanilininis cukrus. Is teslos daromi nedideli rutuliukai ir kepami ant riebaluotos skardos vidutinio karstumo orkaiteje 10 minuciu. Sausainius g..

Recepto vertinimas: 2

AMŪRO SAUSAINĖLIAI

Migdolus sumalti. Visus teslos ingridientus isminkyti dubenyje ir pora valandu palaikyti vesioje vietoje. Tesla plonai iskocioti ir ispjauti sirdeles formos sausainelius. Sudeti sausainius i kepimo popieriumi isklota skarda. Kepti pries tai ikaitintoje orkaiteje 180C temperaturoje apie 10 min. Ataus..

Recepto vertinimas: 0

Kal─Śdiniai sausainiai su ┼íokolado glajumi ir kokoso dro┼żl─Śmis

Mink┼ít─ů sviest─ů arba margarin─ů su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska i┼ísukti iki purios mas─Śs. ─«mu┼íti kiau┼íin─». Trint─ů citrinos ┼żievel─Ö sumai┼íyti su miltais ir po truput─» ─»mai┼íyti ─» sviesto mas─Ö. Te┼íl─ů apie 30 min. palaikyti. Orkait─Ö ─»kaitinti iki 175┬░C temperat┼źros...

Recepto vertinimas: 1

Avi┼żiniai sausainiai

Miltus persijoti su kepimo milteliais, prid─Śti avi┼żini┼│ dribsni┼│ ir kapot┼│ rie┼íut┼│. Gerai i┼ímai┼íyti. Sviest─ů i┼ítrinti ir i┼ísukti su i┼íplaktais kiau┼íiniais, supilti klev┼│ sul─ů, vanil─Śs estrakt─ů ir i┼ímai┼íyti. Visk─ů mai┼íyti kartu. Kepimo skard─ů patepti sviestu, i┼íd─Ślioti ┼íauk..

Recepto vertinimas: 5

Kal─Śdiniai sausainiai ÔÇ×Eglut─ŚsÔÇť (J┼źrat─Śs)

Sviest─ů sukant ─»mu┼íti po vien─ů kiau┼íin─», berti po ┼íauk┼ít─ů cukraus, po ┼íauk┼ít─ů milt┼│ ir sukti, kol visi produktai bus sud─Śti. Baigiant sukti, suberti vanil. cukr┼│, likusius miltus. Te┼íla suminkoma ir paliekama pridengta ┼íaltoje patalpoje, kad sustingt┼│. I┼íko─Źiojamas paplotis. Da..

Recepto vertinimas: 3

Avižinių dripsnių sausainiai

Aviziniai dripsniai paskrudinami keptuveje su sviestu. Kiausinis issukamas su cukrumi, iberiama kakavos ir sumaisoma su dripsniais. Iberiama miltu, sumaisytu su kepimo milteliais. Viskas gerai ismaisoma. Tesla dedama kruvelemis ant skardos, isklotos riebaluotu pergamentiniu popieriumi, ir kepama vid..

Recepto vertinimas: 4

Kukur┼źz┼│ tra┼íku─Źi┼│ sausainiai (J┼źrat─Śs)

Pus─Ö tra┼íku─Źi┼│ susmulkinti. Mink┼ítus riebalus i┼ísukti su cukrumi iki purumo, suberti tra┼íku─Źius, miltus, cinamono, gvazdik─Śli┼│, ─»d─Śti medaus, ─»la┼íinti romo aromato esencijos. I┼íminkyti ir d─Śti 1val. ─» ┼íaldytuv─ů. I┼íko─Źioti 1/2cm storio lak┼ít─ů ir supjaustyti nedideliais rombai..

Recepto vertinimas: 5

Sausainiai su ┼żem─Śs rie┼íut┼│ sviestu (foto)

─« duben─» ─»sijokite miltus ir sod─ů. Suberkite cukr┼│ ir i┼ímai┼íykite. ─«mai┼íykite ┼żem─Śs rie┼íut┼│ sviest─ů, sviest─ů, kiau┼íin─» ir gerai visk─ů i┼ímai┼íykite. I┼í te┼ílos suformuokite sausainius(arba galima padaryti rutuliukus, ir i┼íd─Śliojus ant skardos, suploti ┼íakute) ir sud─Śkite..

Recepto vertinimas: 5

Nekepti sausainiai (J┼źrat─Śs)

Riestainius supjaustyti riekut─Śmis, kad i┼íeit┼│ norimo dyd┼żio gabal─Śliai. 1. ┼áokolad─ů i┼ítirpinti. Riekut─Ö riestainio ─»merkti ─» ┼íokolado mas─Ö ir pavolioti kokoso dro┼żl─Śse ar jomis apibarstyti. 2. Rie┼íutus smulkiai suskaldyti. I┼ílydyti cukr┼│. Riestaini┼│ riekutes ─»merkti ─»..

Recepto vertinimas: 5

S┼źrio sausainiai

Miltai supilami ant lentos, sudedamas susmulkintas margarinas, suberiam─ů druska ir ─»pilama tiek pieno, kad susiminkyt┼│ te┼íla. Te┼íla plonai i┼íko─Źiojam─ů, pabarstom─ů tarkuotu s┼źriu, sulenkiama voku, v─Śl i┼íko─Źiojam─ů, pabarstom─ů ir t. t. Taip kartoti tris kartus. Paruo┼íta te┼íla i┼íko─Źi..

Recepto vertinimas: 0

BALTYMŲ SAUSAINIAI SU RIEŠUTAIS

Baltymai isplakami iki standumo, po truputi i juos suberiant cukru ir lasinant citrinos sultis. Ant folija isklotos skardos dedama po sauksteli mases, virsus puosiamas riesutais. Kepama apie40 min. 120 laipsniu temperaturoje...

Recepto vertinimas: 4

Saul─Śgr─ů┼ż┼│ sausainiai

Sumai┼íykite su kavamale sumaltas saul─Śgr─ů┼żas su miltais, cukrum, kepimo milteliais, razinomis ir datul─Śmis. Supilkite aliej┼│, vanden─» ir suminkykite kiet─ů te┼íl─ů (jeigu reikia - berkite daugiau milt┼│). Ant miltais pabarstyto stalo i┼íko─Źiokite te┼íl─ů iki pus─Śs centimetro storio ir su f..

Recepto vertinimas: 0

TRAPŪS SAUSAINIAI SU MIGDOLAIS

Is duotu produktu uzmaisome tesla, atsaldome. Iskociojame, formele isspaudziame sausainius, patepame kiausinio baltymu ir pabarstome migdolais. Kepame 10-15 min...

Recepto vertinimas: 4

Imbieriniai sausainiai (J┼źrat─Śs) (foto)

─« miltus sukr─Śsti plaktus trynius su cukrumi ir vanil. cukrumi, grietin─Ö, supilti tirpint─ů sviest─ů, ─»berti imbiero, kardamono prieskoni┼│. Te┼íl─ů gerai i┼íminkyti, i┼íko─Źioti ir i┼íspausti formeles. Kepti orkait─Śje kol gra┼żiai pagels. Indelyje i┼ítirpinti ┼íokolad─ů su ┼ílakeliu pieno. ┼..

Recepto vertinimas: 2

Ruginiai sausainiai

Visus produktus sumai┼íyti, u┼żminkyti te┼íl─ů. J─ů plonai i┼íko─Źioti ir supjaustyti ma┼żais trikamp─Śliais. Sud─Śti ─» kepimo skard─ů, subadyti ┼íakute ir kepti orkait─Śje kol prad─Śs ruduoti. Tinka prie ─»vairi┼│ u┼żkand┼żi┼│, salot┼│ ir t.t. ..

Recepto vertinimas: 0

┼Żvilgantys imbieriniai sausainiai

Dubenyje, kuriame minkysite te┼íl─ů suberkite ir i┼ímai┼íykite miltus, kepimo miltelius, maltus prieskonius (i┼ískyrus vanilin─» cukr┼│). I┼ílydykite ir atau┼íinkite sviest─ů. Atskirame inde suberkite cukr┼│, vanilin─» cukr┼│, drusk─ů, ─»mu┼íkite kiau┼íinius, supilkite atau┼íus─» sviest─ů ir visk─ů..

Recepto vertinimas: 3

S┼źrus sausainiai

I┼í recepte nurodyt┼│ produkt┼│ u┼żminkykite te┼íl─ů ir 1 val. ─»mesti ─» ┼íalt─ů vanden─» ar pad─Śti ─» ┼íaldytuv─ů. Paskui te┼íl─ů i┼íko─Źioti 1/2cm storio sluoksniu , ir stiklinaite i┼íspausti apvalius sausainius , patepti i┼íplaktu kiau┼íiniu , pabarstyti kmynais , druska ir i┼íkepti..

Recepto vertinimas: 0

Avi┼żiniai sausain─Śliai

Sud─Śjus visus produktus ─» duben─», labai gerai i┼íminkoma. (Vietoj avi┼żini┼│ milt┼│ dabar vartojami avi┼żiniai dirbsniai. Soda i┼ítirpinama r┼źg┼í─Źiame vandenyje.) Te┼íla i┼íko─Źiojama apie 1/2 cm storio sluoksniu, ir stiklin─Śle i┼íspaud┼żiami nedideli skritul─Śliai. Kepama vidutinio kar┼ítum..

Recepto vertinimas: 5

SAUSAINIAI " RIEŠUTĖLIAI"

Tesla: sviesta sukapoti, suberti miltus, maltus riesutus, cukraus pudra, viskas kapojama peiliu iki vienalytes mases. Tesla iskociojame ir ant jos isspaudziame skrituliukus, jais islipdyti formeles, primenancias riesuto kevala. Trumpai kepti ikaitintoje orkaiteje. Kremas: visus kremo produktus sutri..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai "Ro┼żyt─Śs" (Jolantos) (foto)

Sutrinti margarin─ů, galima su tarka, ─»d─Śti miltus, kepimo miltelius, var┼ík─Ö, kiau┼íinio trynius (b┼źtina laikytis tokios tvarkos). I┼ímai┼íyti te┼íl─ů, i┼íminkyti ─» kamuoliuk─ů ir ─»d─Śti 30 minu─Źi┼│ ─» ┼íaldytuv─ů. Kiau┼íini┼│ baltymus su cukrumi i┼íplakti mikseriu (iki kremo pavidalo). Te..

Recepto vertinimas: 5

Sausainiai su pienišku šokoladu

Pus─Ö pieni┼íko ┼íokolado glajaus sukapot ir i┼ílydyti kar┼íto vandens vonel─Śje. Atau┼íinti retkar─Źiais pamai┼íant. Miltus suminkyti su sviestu, cukraus pudra, kiau┼íiniu, druska, cinamonu, migdolais ir atv─Śsintu glajumi. Te┼íl─ů apie 1 val. laikyti ┼íaldytuve. Paskui ant kepimo popieriumi i┼ík..

Recepto vertinimas: 5

Var┼ík─Śs sausainiai

Kiau┼íini┼│ trynius atskirkite nuo baltym┼│. Var┼ík─Ö permalkite ir sumai┼íykite su tryniais. Miltus persijokite su kepimo milteliais ir suberkite ─» var┼ík─Śs mas─Ö. Milt┼│ pilkite tiek, kad te┼íla b┼źt┼│ tir┼íta. Te┼íl─ů 1 val. palaikykite ┼íaldytuve. Tuomet padalykite j─ů ─» dvi dalis. I┼íko─Źi..

Recepto vertinimas: 4

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6