Avižinių dripsnių sausainiai

Ingridientai:
400g avižinių dripsnių,
100g cukraus,
150g sviesto,
kiaušinis,
truputį miltų,
kakavos,
kėlimo (kepimo) miltelių,
razinų,
riešutų,
mėgstamų prieskonių.
Gaminimas
Avižiniai dripsniai paskrudinami keptuvėje su sviestu. Kiaušinis išsukamas su cukrumi, įberiama kakavos ir sumaišoma su dripsniais. Įberiama miltų, sumaišytų su kepimo milteliais. Viskas gerai išmaišoma. Tešla dedama krūvelėmis ant skardos, išklotos riebaluotu pergamentiniu popieriumi, ir kepama vidutinio karštumo orkaitėje, tol kol paruduos. (Lina)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!