BulvÄ—s, bulvä—s receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/32

Virtų bulvių maltinukai su morkomis

Bulves iÅ¡virti su lupenom. AtvÄ—susias nulupti ir sumalti. SviestÄ… iÅ¡trinti su tryniais, sumaiÅ¡yti su bulvÄ—mis. Ä® bulvių masÄ™ suberti miltus, sudÄ—ti smulkiai sutarkuotas morkas, su soda iÅ¡plaktus baltymus, pasÅ«dyti, iÅ¡maiÅ¡yti. IÅ¡ paruostos masÄ—s formuoti maltinukus. Juos apvelti džiÅ..

Recepto vertinimas: 0

Virtų bulvių maltinukai su morkomis

Bulves iÅ¡virti su lupenom. AtvÄ—susias nulupti ir sumalti. SviestÄ… iÅ¡trinti su tryniais, sumaiÅ¡yti su bulvÄ—mis. Ä® bulvių masÄ™ suberti miltus, sudÄ—ti smulkiai sutarkuotas morkas, su soda iÅ¡plaktus baltymus, pasÅ«dyti, iÅ¡maiÅ¡yti. IÅ¡ paruostos masÄ—s formuoti maltinukus. Juos apvelti džiÅ..

Recepto vertinimas: 0

Kepsniai su ananasu

KiaulienÄ… supjaustyti kaip karbonadui ir pamuÅ¡ti. MÄ—sÄ… iÅ¡ abiejų pusių įtrinti su iÅ¡spaustu Äesnaku, apÅ¡lakstyti vorÄesterio padažu, vynu, po to pabarstyti kiaulienos prieskoniais, druska, pipirais, raudonÄ…ja paprika. MÄ—sos gabalÄ—lius palikti marinuotis 30 min.Bulves nuskusti, įpja..

Recepto vertinimas: 0

Belgiškai ruošti unguriai su žalumynais

Ungurius nulupkite, iÅ¡valykite, nupjaukite galvas, supjaustykite 4 cm gabaliukais. ParuoÅ¡kite visus žalumynus, juos nuplaukite, gražiai supjaustykite. Puode paÅ¡ildykite sviestÄ…, jame pakepkiteungurių gabaliukus su supjaustytais Äesnakais. MaiÅ¡ant kepkite 5 minutes. SudÄ—kite žalumynu..

Recepto vertinimas: 2

Aluje kepti maltiniai su voveraičių įdaru

Farsa sumaisome su kiausinio plakiniu, duonos riekelems, prieskoniais, krakmolu ir svieste pakepintais svoguno kubeliais.Idarui svieste pakepiname susmulkinta svoguna su voveraitemis, paskaniname druska, sumalame mesmale ir sumaisome su krakmolu.Formuojame maltinius idedami po sauksta idaro. Maltini..

Recepto vertinimas: 0

Keptos bulvÄ—s su sÅ«riu ir Äesnaku

Bulves gerai nuplauti ir perpjauti pusiau. Bulves sudÄ—ti į kepimo skardÄ… nupjauta dalimi į viršų ir kepti orkaitÄ—je kol iÅ¡keps. Tuo metu sutarkuoti sÅ«rį, susmulkinti ÄesnakÄ… ir juos sumaiÅ¡yti su majonezu. Kai bulvÄ—s jau iÅ¡keps iÅ¡imti iÅ¡ orkaitÄ—s ir ant puselių sudÄ—ti sÅ«rio mas..

Recepto vertinimas: 4

Keptos bulvÄ—s su sÅ«riu ir Äesnaku

Bulves gerai nuplauti ir perpjauti pusiau. Bulves sudÄ—ti į kepimo skardÄ… nupjauta dalimi į viršų ir kepti orkaitÄ—je kol iÅ¡keps. Tuo metu sutarkuoti sÅ«rį, susmulkinti ÄesnakÄ… ir juos sumaiÅ¡yti su majonezu. Kai bulvÄ—s jau iÅ¡keps iÅ¡imti iÅ¡ orkaitÄ—s ir ant puselių sudÄ—ti sÅ«rio mas..

Recepto vertinimas: 4

Bulviniai blynai

Bulves smulkiai sutarkuoti, įmuÅ¡ti kiauÅ¡inius, įberti druskos ir viskÄ… gerai iÅ¡maiÅ¡yti. ParuoÅ¡tÄ… teÅ¡lÄ…, Å¡aukÅ¡tu, dÄ—ti ant įkaitusio aliejaus. Apkepti iÅ¡ abiejų pusių. Daugelis teÅ¡lÄ… nusunkia ir įpila Å¡iek tiek pieno, tada blynai iÅ¡kepa Å¡viesesni ir skanesni.  ..

Recepto vertinimas: 5

Bulviniai blynai

Bulves smulkiai sutarkuoti, įmuÅ¡ti kiauÅ¡inius, įberti druskos ir viskÄ… gerai iÅ¡maiÅ¡yti. ParuoÅ¡tÄ… teÅ¡lÄ…, Å¡aukÅ¡tu, dÄ—ti ant įkaitusio aliejaus. Apkepti iÅ¡ abiejų pusių. Daugelis teÅ¡lÄ… nusunkia ir įpila Å¡iek tiek pieno, tada blynai iÅ¡kepa Å¡viesesni ir skanesni.  ..

Recepto vertinimas: 5

Kiškis, troškintas su vynu ir svogūnais

Dali laÅ¡inukų supjaustyti pailgais trypeliais ir prismaigstyti kiÅ¡kį. Likusius paspirginti, įdÄ—ti kiÅ¡kį ir apkepinti iÅ¡ visų pusių. SudÄ—ti nuvalytas svogÅ«nų galvutes, jas taip pat pakepinti. Paskui įpilti vyno, sultinio ir uždengus dangÄiu troÅ¡kinti ant mažos ugnies. Baigiant tro..

Recepto vertinimas: 0

Menkė su baltuoju padažu

Žuvį nuplaukite, paÅ¡lakstykite citrinos sultimis, pabarstykite druska ir sudÄ—kite į verdantį sultinį, įdÄ—kite lauro lapelį ir peletrÅ«nÄ…. Virkite ant lÄ—tos ugnies 20 minuÄių, padÄ—kite, kad atauÅ¡tų. IÅ¡imkite žuvį į lekÅ¡tÄ™, o stiklinÄ™ sultinio užvirkite su vynu, citrinos žie..

Recepto vertinimas: 0

ŽEMAITIŠKAS PLOKŠTAINIS SU SŪRIU

Sutarkuoti bulves, truputi nusunkti, i mase itarkuoti 100g.fermentinio surio, pakepinti lasinukus su svogunu ir karsta mase supilti i tarkius su suriu, ismaisyti, prideti druskos pagal skoni (nepersudykite, nes suris ir taip su druska), muskato riesuto. Gauta mase supilti i aliejumi istepta skarda,..

Recepto vertinimas: 5

Grikiųir grybų kotletai (sveikuoliskas)

Žuvį nuplaukite, paÅ¡lakstykite citrinos sultimis, pabarstykite druska ir sudÄ—kite į verdantį sultinį, įdÄ—kite lauro lapelį ir peletrÅ«nÄ…. Virkite ant lÄ—tos ugnies 20 minuÄių, padÄ—kite, kad atauÅ¡tų. IÅ¡imkite žuvį į lekÅ¡tÄ™, o stiklinÄ™ sultinio užvirkite su vynu, citrinos žie..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai vÄ—darai

Nulupkite visciuko oda ir isimkite kaulus. Supjaustykite nedideliais gabaliukais ir paskaninkite balzaminiu actu. Supjaustykite sparaus arba brokolius, meliona ir arbuza. Nuplaukite, suplesykite ir sudekite i lekste salotu lapus. Sukraukite ant ju likusius produktus. Sudekite vistienos gabaliukus ta..

Recepto vertinimas: 4

Bulviniai vÄ—darai

Nulupkite visciuko oda ir isimkite kaulus. Supjaustykite nedideliais gabaliukais ir paskaninkite balzaminiu actu. Supjaustykite sparaus arba brokolius, meliona ir arbuza. Nuplaukite, suplesykite ir sudekite i lekste salotu lapus. Sukraukite ant ju likusius produktus. Sudekite vistienos gabaliukus ta..

Recepto vertinimas: 4

"Rudeninė" mišrainė su silke

1. Virtas Å¡altas bulves nulupti ir supjaustyti mažais kubeliais, suberti į serviravimo indÄ… užberti truputi druskos, juodųjų pipirų ir bulves aptepti nestoru majonezo sluoksniu. 2. Tokiais paÄiais kubeliais kaip ir bulvÄ—s supraustyti agurkus, berti į indÄ… ir užtepti majonezo sluo..

Recepto vertinimas: 0

Žuvienė

ParuoÅ¡ta žuvis nuplaunama, iÅ¡imamos žiaunos, užpilama Å¡altu vandeniu, užvirinama, nugraibstomos putos, įdedamas svogÅ«nas, morka, krapų stiebų, kvepianÄiųjų pipirų, lauro lapelių ir verdama ant silpnos ugnies apie valandÄ…. IÅ¡virusi žuvis iÅ¡griebiama, sultinys perkoÅ¡iamas, suded..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių mišrainė su raugintais kopūstais

Bulvės ir salierai nulupami, stambiai sutarkuojami arba smulkiai supjaustomi, į juos sudedamas sukapotas svogūnas, rauginti kopūstai, pasūdoma, suberiamas cukrus, užpilamas aliejus, išplaktas su citrinos sultimis. Viskas sumaišoma ir užbarstoma susmulkintais petražolių lapeliais. ..

Recepto vertinimas: 1

Bulvių mišrainė su raugintais kopūstais

Bulvės ir salierai nulupami, stambiai sutarkuojami arba smulkiai supjaustomi, į juos sudedamas sukapotas svogūnas, rauginti kopūstai, pasūdoma, suberiamas cukrus, užpilamas aliejus, išplaktas su citrinos sultimis. Viskas sumaišoma ir užbarstoma susmulkintais petražolių lapeliais. ..

Recepto vertinimas: 1

BulvÄ—s su tunu (Aleksandros)

Smulkiai supjaustyti svogÅ«nai,tunas, marinuoti Äili pipirai yra gerai iÅ¡maiÅ¡omi ir apipilami citrinos sultimis. Verdamos bulvÄ—s ir kiauÅ¡iniai. Ä® didelio gilaus indo dugnÄ… dedamos tuno miÅ¡inys, o ant virÅ¡aus bulvÄ—s. VirÅ¡ bulvių kiauÅ¡iniai (gali bÅ«ti smulkiai supjaustyti). ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta aviena su daržovėmis

MÄ—sa sukapojama gabalais, pabarstoma druska, sumaiÅ¡yta su prieskoniais, pavoliojama miltuose ir apkepinama riebaluose. Sudedama į puodÄ…, užpilama trupuÄiu karÅ¡to vandens ir troÅ¡kinama 30—40 min. Tada sudedamos daržovÄ—s (jos gali bÅ«ti apkepintos riebaluose arba neapkepintos). Tik pupos..

Recepto vertinimas: 0

BulvÄ—s su tunu (Aleksandros)

Smulkiai supjaustyti svogÅ«nai,tunas, marinuoti Äili pipirai yra gerai iÅ¡maiÅ¡omi ir apipilami citrinos sultimis. Verdamos bulvÄ—s ir kiauÅ¡iniai. Ä® didelio gilaus indo dugnÄ… dedamos tuno miÅ¡inys, o ant virÅ¡aus bulvÄ—s. VirÅ¡ bulvių kiauÅ¡iniai (gali bÅ«ti smulkiai supjaustyti). ..

Recepto vertinimas: 0

MĖSOS KALNAS

Malta jautiena sumaisyti su dziuveseliais, imusti du kiausinius, ipjaustyti svoguna ir zalia paprika. Padazui skirtus produktus sumaisyti - turi gautis skysta tyrele. Puse padazo imaisyti i farsa, puse palikti. Kepti geriau ilgoje ir siauroje kepimo formoje apie viena valanda. Po to mesa istraukti i..

Recepto vertinimas: 0

Brokolių KapuÄino

BulvÄ—s nuskutamos, supjaustomos nedideliais gabalÄ—liais ir apkepinaos puode įkaitintame aliejuse kartu su svogÅ«nais. Supilamas vanduo, sudedamas cukrus ir sultinio kubeliai. Sriuba verdama 10 minuÄių, tada sudedami brokoliai ir paverdama dar 5 minutes. Sriuba gerai iÅ¡maiÅ¡oma. Supilamas pien..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir žuvies pyragėliai

Bulvės ir virta žuvis permalamos mėsmale, įmušamas kiaušinis, įdedama pomidorų pastos, pasūdomą. Iš tešlos daromi norimo dydžio pyragėliai, apvoliojami džiūvėsėliais ir įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių apkepami. Valgomi su salotomis. ..

Recepto vertinimas: 4