BulvÄ—s, bulvä—s receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/37
Nuskustos bulvÄ—s supjaustomos skiltelÄ—mis ir apverdamos pasÅ«dytame vandenyje. Paskui sudedamos stambiai tarkuotos morkos ir verdama, kol jos suminkÅ¡tÄ—s. Jei skysÄio per daug, dalis jo nusemiama. Tada supilamas pienas ir kaitinama, kol užvirs. Norint sriuba paskaninama sviestu (6—8 g Ä..
Recepto vertinimas:
Nuskustos bulvÄ—s supjaustomos skiltelÄ—mis ir apverdamos pasÅ«dytame vandenyje. Paskui sudedamos stambiai tarkuotos morkos ir verdama, kol jos suminkÅ¡tÄ—s. Jei skysÄio per daug, dalis jo nusemiama. Tada supilamas pienas ir kaitinama, kol užvirs. Norint sriuba paskaninama sviestu (6—8 g Ä..
Recepto vertinimas:
Švelni moliūgo sriuba (Ramunės) (foto)
Daržoves supjaustome kubeliais. Ä® puodÄ… dedame morkas ir bulves, pilame vandens, dedame sultinio kubelius ir verdame apie 20 min. Sudedame moliÅ«go kubelius ir dar paverdame apie 10 min. ViskÄ… sutriname. KeptuvÄ—je pakepiname svogÅ«nÄ… ir iÅ¡pjovos Å¡iaudelius, supilame į sutrintÄ… sriubÄ..
Recepto vertinimas:
Cukinija nuplauname, nulupame, pasaliname seklas ir sutarkuojame bulvine trintuve.Kiausinius suplakame su cukrumi, vaniliniu cukrumi, citrinos zievele bei sultimis. imaisome krakmola, cinamona ir sutarkuota cukinija. Gauta mase sukreciame i sviestu patepta kepimo forma. Kepame 200-220 C temperaturos..
Recepto vertinimas:
Mėsą nuplauname, nusausiname ir apkepiname gilioje keptuvėje iš visų pusių 2 šaukštuose įkaitinto sviesto. Tada supilame vyną ir neuždengę troškiname valandą. Mėsą išimame, padedame šiltai. Po troškinimo likusį skystį perkošiame, sumaišome su bulvių koše, smulkiai supjaust..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos gabaliukų troškinys
KiaulienÄ… supjaustyti nedideliais gabaliukais ir apkepti iÅ¡ visų pusių keptuvÄ—je su aliejumi, kepti apie 15 minuÄių, bekepant pabarstyti druska ir pipirais (pagal skonį). Nuskusti bulves, nuplauti ir supjaustyti gabaliukais panaÅ¡aus dydžio kaip ir mÄ—sa, tÄ… patį padaryti su morkom..
Recepto vertinimas:
Bulves gerai nuplauname ir iÅ¡verdame pasÅ«dytame vandenyje.IÅ¡virusias bulves suvyniojame į folijÄ… ir kepame ant grilio grotelių 20-25 min.SvogÅ«nÄ…, ÄesnakÄ…, paprikÄ… susmulkiname ir pakepiname svieste.Pomidorus supjaustome kubeliais, suberiame ant svogÅ«nų ir 2 min. pakepiname.Pupeles nusu..
Recepto vertinimas:
Mažas bulves išvirti pasūdytame vandenyje, nulupti.Keptuvėje pašildyti kiaulienos taukus, pridėti cukraus pudros, sudėti bulves ir kepti, kol cukrus ims karamelizuotis.Pabarstyti bulves druska, į miltus sutrintais muskato riešutais.Patiekti karštas, apibarstytas smulkiai kapotais petražo..
Recepto vertinimas:
Bulves gerai nuplauname ir iÅ¡verdame pasÅ«dytame vandenyje.IÅ¡virusias bulves suvyniojame į folijÄ… ir kepame ant grilio grotelių 20-25 min.SvogÅ«nÄ…, ÄesnakÄ…, paprikÄ… susmulkiname ir pakepiname svieste.Pomidorus supjaustome kubeliais, suberiame ant svogÅ«nų ir 2 min. pakepiname.Pupeles nusu..
Recepto vertinimas:
Mažas bulves išvirti pasūdytame vandenyje, nulupti.Keptuvėje pašildyti kiaulienos taukus, pridėti cukraus pudros, sudėti bulves ir kepti, kol cukrus ims karamelizuotis.Pabarstyti bulves druska, į miltus sutrintais muskato riešutais.Patiekti karštas, apibarstytas smulkiai kapotais petražo..
Recepto vertinimas:
Uzverdame sultini. I ji suberiame kubeliais supjaustytas bulves ir svoguna. Paverciame 5 minutes. Pomidorus nulupame, supjaustome skiltelemis ir sudedame i sriuba. Baigiant virti suberiame susmulkintus salieru lapus ir cesnako skilteles. Patiekdami i kiekviena lekste iberiame sutarkuoto fermentinio ..
Recepto vertinimas:
Bulves perpjauti pusiau, šaukšteliu išduobti minkštimą. Su varške ir rokforo sūriu sumalti jį mėsmale, įdėti šaukštą sviesto, druskos, pipirų ir svogūnlaiškius. Visus komponentus ištrinti iki lygios, vientisos masės. Bulvių puseles įdaryti šia mase ir sudėti po 2. Kepimo skar..
Recepto vertinimas:
Kopūstų lapus nuplaukite, supjaustykite šiaudeliais. Giliame inde įkaitinkite aliejų, sudėkite supjaustytus kopūstus ir patroškinkite 2 – 3 minutes. Padėkite šiltai. Veršienos nugarinę supjaustykite griežinėliais, pakepinkite aliejuje. Likusiuose r..
Recepto vertinimas:
Bulves perpjauti pusiau, šaukšteliu išduobti minkštimą. Su varške ir rokforo sūriu sumalti jį mėsmale, įdėti šaukštą sviesto, druskos, pipirų ir svogūnlaiškius. Visus komponentus ištrinti iki lygios, vientisos masės. Bulvių puseles įdaryti šia mase ir sudėti po 2. Kepimo skar..
Recepto vertinimas:
Kepta plekšnė su grybais, svogūnais ir raugintais agurkais
Nuvalytas žuvis pasÅ«dyti, apÅ¡lakstyti actu, valandÄ… palaikyti ir, apvoliojus miltais, iÅ¡ abiejų pusių apkepinti. PamuÅ¡tus grybus supjaustyti gabalÄ—liais, svogÅ«nus skridinÄ—liais, agurkus plonais griežinÄ—liais. ViskÄ… atskirai pakepinti riebaluose. Ä® dubenį dÄ—ti vienÄ… sluoksnį keptÅ..
Recepto vertinimas:
Žuvis su migdolų padažu (Pescado almendrado)
Žuvies filė nuplaukite ir nusausinkite. Išspauskite žaliosios citrinos sultis. Žuvies filė įdėkite į dubenį. Apšlakstykite ½ žaliosios citrinos sultimis, pasūdykite, pabarstykite pipirais. Uždengę pastatykite į šaldytuvą, kad įsigertų. Migdolus sumaišykite su Crème fraîche ..
Recepto vertinimas:
Aviena supjaustome nedideliais kubeliais, sudedame i puoda, iberiame druskos, pipiru, sudedame didesne dali supjaustytu svogunu, lauru lapeliu, ciobreliu. Mesa uzpilame vandeniu, kad apsemtu ir uzdenge verdame ant nedideles ugnies.Kai mesa pasidaro minksta, sudedame bulves ir likusius svogunus. Verd..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos filÄ— su garstyÄių padažu svogÅ«nais ir grybais
1. Supjaustykite riekutėmis pievagrybius. Nulupkite svogūnus, pakepinkite riebaluose ir išimkite iš keptuvės. Supjaustykite filė 2 cm storio gabaliukais. Apkepkite juos riebaluose, pabarstykite druska ir pipirais. 2. Sudėkite į keptuvę svogūnus bei pievagrybius kartu su mėsa, supilkite g..
Recepto vertinimas:
Bulves nuskusti, supjaustyti plonais griežinėliais. Lašišą supjaustyti gabaliukais, sudėti sluoksniais su bulvėmis į riebalais išteptą formą. Išplakti grietinėlę. Ją sumaišyti su grietine, druska, pipirais ir smulkintais krapais. Užpilti ant viršaus. Kepti orkaitėje 40-50 min. 20..
Recepto vertinimas:
Žuvis iÅ¡skroskite, nupjaukite galvas, iÅ¡imkite kaulus, nulupkite odeles. Pakepinkite supjaustytÄ… svogÅ«nÄ…. Žuvų galvas ir odeles sudÄ—kite į puodÄ…, užpilkite 1,5 l vandens. Suberkite kepintus svogÅ«nus, lauro lapelį, kvepianÄiuosius pipirus, pasÅ«dykite. Virkite apie 20 min. ant mažos ..
Recepto vertinimas:
Bulves nuskusti, supjaustyti plonais griežinėliais. Lašišą supjaustyti gabaliukais, sudėti sluoksniais su bulvėmis į riebalais išteptą formą. Išplakti grietinėlę. Ją sumaišyti su grietine, druska, pipirais ir smulkintais krapais. Užpilti ant viršaus. Kepti orkaitėje 40-50 min. 20..
Recepto vertinimas:
1. Žuvį nuplauname ir nusausiname ant sugeriamojo popieriaus. Vidų ir išorę pašlakstome citrinų sultimis. Truputį pasūdome, pabarstome pipirais. 2. Susmulkiname svogūną, lauro lapelį padalijame į keturias dalis. Svogūnais su lauro lapeliu įdarome ešerį. 3. Kepimo indą (jame ir pat..
Recepto vertinimas:
Žuvies suktinukai su bulvių salotomis (Jūratės)
Žuvies filÄ— supjaustyti gabalÄ—liais po 80-90g porcijai. ParuoÅ¡ti įdarÄ…: sutarkuoti sÅ«rį, susmulkinti petražoles ir Äesnakus, mažais kubeliais supjaustyti moliÅ«gÄ… ar obuolius. Visus Å¡iuos komponentus sumaiÅ¡yti, dÄ—ti ant žuvies gabalÄ—lių ir formuoti suktinukus. Juos pavolioti plak..
Recepto vertinimas:
Žuvies suktinukai su bulvių salotomis (Jūratės)
Žuvies filÄ— supjaustyti gabalÄ—liais po 80-90g porcijai. ParuoÅ¡ti įdarÄ…: sutarkuoti sÅ«rį, susmulkinti petražoles ir Äesnakus, mažais kubeliais supjaustyti moliÅ«gÄ… ar obuolius. Visus Å¡iuos komponentus sumaiÅ¡yti, dÄ—ti ant žuvies gabalÄ—lių ir formuoti suktinukus. Juos pavolioti plak..
Recepto vertinimas:
Grybus, svogūnus ir petražoles išvirti 4 stiklinėse vandens.Užvirus vandenį nukošti per sietelį. O grybus smulkiai supjaustyti. Išlydžius sviestą, jame pakepinti miltus ir supilti vandenį kuriame virė grybai. Sudėti smulkiai supjaustytus grybus, grietinę, pagal poreikį pagardinti pr..
Recepto vertinimas: