BulvÄ—s, bulvä—s receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/60
Bulvės, troškintos sudžiovintomis slyvomis
Nuskustas bulves supjaustykite, apkepinkite ir sudÄ—kite į troÅ¡kintuvÄ… kartu su džiovintomis slyvomis. Ä®pilkite svogÅ«nų padažo ir troÅ¡kinkite orkaitÄ—je 10 – 15 minuÄių. Patiekdami užpilkite padažu, pabarstykite žalumynais, pridÄ—kite pomidorų. ..
Recepto vertinimas:
Bulvės, troškintos sudžiovintomis slyvomis
Nuskustas bulves supjaustykite, apkepinkite ir sudÄ—kite į troÅ¡kintuvÄ… kartu su džiovintomis slyvomis. Ä®pilkite svogÅ«nų padažo ir troÅ¡kinkite orkaitÄ—je 10 – 15 minuÄių. Patiekdami užpilkite padažu, pabarstykite žalumynais, pridÄ—kite pomidorų. ..
Recepto vertinimas:
Aviena, troškinta su kopūstų griežinėliais
Mėsą supjaustyti kubeliais ir apkepinti troškintuve. Įdėti supjaustytą svogūną, įberti druskos, pipirų, sudėti pomidorų ir kopūstų griežinėlius, įpilti 1,5 stiklinės vandens. Daržoves apibarstyti druska ir uždengus viską, ištroškinti. Patiekti su virtomis bulvėmis ir da..
Recepto vertinimas:
Bulves isplaukite ir isvirkite su lupenomis. Paskui aplupkite ir supjaustykite kubeliais. Obuolius taip pat supjaustykite kubeliais. Visus riesutus susmulkinkite ir sumaisykite juos su majonezu. Bulves sumaisykite su obuoliais ir uzpilkite citrinu sultimis, idekite truputi cukraus, druskos, pipiru b..
Recepto vertinimas:
Nuskustas dvi morkas sutarkuoti burokine tarka, svoguna supjaustyti ir kartu su morkom pakepinti ant aliejaus. Mesyte pasudyti, papipirnti, sudeti pakepinuka. Paprikos koteli ispjauti, isimti seklas, prikisti mesytes, ir uzdaryti, deti i puoda, ipilti vandens iki puses paprikos, supjausyti likusias ..
Recepto vertinimas:
Bulvės išverdamos, nusunkiamos, sugrūdamos, įdedamas šaukštas sviesto, įpilama 0,5 stiklinės karšto pieno, viskas gerai išplakama. Tiekiama su maltinukais, dešrelėmis ir kepsniais. ..
Recepto vertinimas:
Margariną ištirpinkite, sudėkite gabaliukais supjaustytas bulves, susmulkintus svogūnus, juostelėmis supjaustytą kumpį, kubeliais supjaustytą sūrį, įpilkite stiklinę karšto vandens ar sultinio, pasūdykite. Troškinkite ant silpnos ugnies. Baigiant troškinti, supilkite grietinę, užd..
Recepto vertinimas:
Daržovėmis įdaryti blyneliai
Išvirtas bulves sugrūskite, pasūdykite, įmuškite kiaušinį, atskieskite pienu ir išmaišykite. Žiedinius kopūstus išvirkite pasūdytame vandenyje, smulkiai supjaustykite ir apkepkite kartu su susmulkintu svogūnu. Iš apyskystės bulvių tešlos kepkite blynelius, ant dėkite įdaro ir su..
Recepto vertinimas:
Bulvės išverdamos, nusunkiamos, sugrūdamos, įdedamas šaukštas sviesto, įpilama 0,5 stiklinės karšto pieno, viskas gerai išplakama. Tiekiama su maltinukais, dešrelėmis ir kepsniais. ..
Recepto vertinimas:
Svogūnų, bulvių ir grybų apkepas
Svogūnus supjaustyti, pabarstyti miltais ir pakepti su lašiniais. Pusiau apkepus, įdėti išvirtus baravykus, pipirus, lauro lapus, druskos. Į reibalais išteptą indą sluoksniais dėti bulves ir svogūnų bei grybų masę. Viršuje turi būti bulvės. Paviršiuje dar uždėti sviesto ir kepti..
Recepto vertinimas:
Grybai troškinti su bulvėmis ir žirniais
Grybus ir svogÅ«nÄ… sukapoti ir troÅ¡kinti aliejuje. SudÄ—ti pjaustytas bulves, įpilti Å¡iek tiek vandens ar sultinio, pabarstyti prieskonių ir 15 minuÄių patroÅ¡kinti. Suberti žirnius ir patroÅ¡kinti dar, kol jie suminkÅ¡tÄ—s. Baigiant troÅ¡kinti įpilti grietinÄ—lÄ—s, apibarstyti žalumynais..
Recepto vertinimas:
Svogūnų, bulvių ir grybų apkepas
Svogūnus supjaustyti, pabarstyti miltais ir pakepti su lašiniais. Pusiau apkepus, įdėti išvirtus baravykus, pipirus, lauro lapus, druskos. Į reibalais išteptą indą sluoksniais dėti bulves ir svogūnų bei grybų masę. Viršuje turi būti bulvės. Paviršiuje dar uždėti sviesto ir kepti..
Recepto vertinimas:
Grybai troškinti su bulvėmis ir žirniais
Grybus ir svogÅ«nÄ… sukapoti ir troÅ¡kinti aliejuje. SudÄ—ti pjaustytas bulves, įpilti Å¡iek tiek vandens ar sultinio, pabarstyti prieskonių ir 15 minuÄių patroÅ¡kinti. Suberti žirnius ir patroÅ¡kinti dar, kol jie suminkÅ¡tÄ—s. Baigiant troÅ¡kinti įpilti grietinÄ—lÄ—s, apibarstyti žalumynais..
Recepto vertinimas:
Siūlauodegės menkės kepsnys
Menkės filė pasūdome, pabarstome citrinpipiriais, apvoliojame miltuose, išplaktame kiaušinyje ir sukapotuose riešutuose. Kepsnius kepame gerai įkaitintuose riebaluose po 3-4 min. vieną ir kitą pusę. Patiekiame su bulvių koše ir pomidorų salotomis. ..
Recepto vertinimas:
Bulves nuskusti, kopūstus susmulkinti. Iš vakaro pamirkytas pupeles virti, kai suminkštės - sudėti į bulves, įberti druskos ir toliau virti. Išvirusias bulves ir pupeles nusunkti, bet jų sultinio neišpilti. Bulves ir pupeles sugrūsti ir gerai išmaišyti su atskirai išvirtais kopūstai..
Recepto vertinimas:
Vištieną smulkiai supjaustykite. Bulves supjaustykite plonais griežinėliais ir užpilkite marinatu pagamintu iš likusio sultinio nuo vištienos virimo ir majonezo, acto, druskos ir cukraus. Agurkus nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Pomidorus supjaustykite smulkiais kubeliais. Bulves,..
Recepto vertinimas:
File prismaigstyta lašiniukų
Nuo mÄ—sos nugramdyti plÄ—ves, gausiai jÄ… prismaigstyti laÅ¡iniukų, supjaustytų plonais pailgais gabalÄ—liais, įtrinti druska, palaikyti 30 minuÄių ir kepinti keptuvÄ—je įkaitintuose riebaluose arba svieste, kol paraus. Tada mÄ—sÄ… perdÄ—ti į keptuvÄ…, įpilti Å¡iek tiek vandens ir toliau k..
Recepto vertinimas:
MaltÄ… mÄ—sÄ… sumaiÅ¡ykite su virtais ryžiais ir smulkintais porais, įmuÅ¡kite kiauÅ¡inį, supilkite pomidorų sultis, suberkite petražoles, pagal skonį pasÅ«dykite ir pagardinkite pipirais. IÅ¡ gautos masÄ—s suformuokite graikinių rieÅ¡utų dydžio kukulaiÄius. Puode užvirkite litrÄ… vande..
Recepto vertinimas:
Nuvalyti zuvies gabaliukai truputi pasudomi, apvoliojami miltais, suvilgomi isplaktuose kiausiniu baltymuose, sumaisytuose su tarkuotu suriu, apvoliojami maltais dziuveseliais ir kepami ant silpnos ugnies, kad zuvis gerai iskeptu. Valgoma su bulviu tyre ir svieziu darzoviu salotomis, pagardintomis p..
Recepto vertinimas:
Sriuba su grybais ir daržovėmis
KopÅ«stų lapus atskirkite, Å¡eÅ¡is didesnius minutei užpilkite pasÅ«dytu verdanÄiu vandeniu. IÅ¡griebusi perliekite Å¡altu vandeniu. Kai atvÄ—s, perpjaukite iÅ¡ilgai. Morkas supjaustykite kubeliais. MÄ—sÄ… supjaustykite ir sutrinkite elektriniu plakikliu. Suberkite 2/3 morkų, sÅ«rį, įmuÅ..
Recepto vertinimas:
Porai supjaustomi griezineliais ir pakepinami svieste. I verdanti sultini sudedamos kvadrateliais supjaustytos bulves, griezineliais supjaustyta morka. Joms pavirus, sudedami supjaustyti brokoliai, kvadrateliais supjaustytas salieras ir porai. Baigiant virti, sudedami nulupti, supjaustyti pomidorai ..
Recepto vertinimas:
Soninę supjaustyti kubeliais ir apkepinti alieue. Svogūną nulupti, supjaustyti. Morkas nuskusti ir sutarkuoti. Nuvalyti porą supjaustyti griežinėliais. Paprikas nuplauti, isvalyti sėklas ir supjaustyti juostelėmis. Bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Pomidorus nuplikyti, aplupti ir sup..
Recepto vertinimas:
Grybai, troškinti su porais arba svogūnais
Nuvalytus ir nuplautus grybus supjaustyti gabalėliais, kotelius – plonais skridinėliais. Svogūnus arba porus supjaustyti strypeliais arba griežinėliais. Grybus, svogūnus arba porus gerai ištroškinti riebaluose. Troškinti ant mažos ugnies, kad neišgaruotų išsiskyrusios sultys. Miltus s..
Recepto vertinimas:
Paruoštus grybus ir susmulkintas prieskonines daržoves ištroškinti svieste. Jei dedama pomidorų tyrės - ji troškinama kartu. Virtus burokėlius sutarkuoti arba supjaustyti šiaudeliais. Pailgais gabalėliais supjaustytas bulves išvirti sultinyje, sudėti kitus produktus (miltus sumaišyti s..
Recepto vertinimas:
Supilti į puodą vandenį, sudėti nuplautus, išvalytus ir sutarkuotus: morką, petražolę ir salierą, nuvalytą ir smulkiai supjaustytą porą bei nuluptas ir supjaustytas kubeliais bulves. Virti pridengus, kol bulvės suminkštės, paskaninti prieskoniais. Supilti grietinėlę, įdėti taukus..
Recepto vertinimas: