BulvÄ—s, bulvä—s receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/76
Veršienos krūtinlnė, įdaryta grybais
MÄ—sÄ… pasÅ«dyti, įtrinti Äesnaku. Supjaustytus grybus iÅ¡troÅ¡kinti riebaluose, praauÅ¡inti, įmaiÅ¡yti petražolių lapelių, maltų džiÅ«vÄ—sÄ—lių, prieskonių ir kiauÅ¡inį. MÄ—sÄ… keliose vietose giliai įpjauti, ,,kiÅ¡enÄ—les" prikimÅ¡ti grybų ir užsiÅ«ti. IÅ¡ pradžių apkepinti riebal..
Recepto vertinimas:
Bulves nuskusti, supjaustyti kubeliais, suberti į pasÅ«dytÄ… verdanti vandenį ir lÄ—tai virti. Kai bulvÄ—s isverda (stengtis, kad nepervirtų), vandenį nupilti, o ant bulvių suberti smulkiai supjaustytus petražolių lapelius. ÄŒesnakÄ… sukapoti, sumaisyti su druska, įlasinti citrinos sulÄių,..
Recepto vertinimas:
Bulvės nuskutamos, smulkiai sutarkuojamos ir išsunkiamos. Virtos bulvės sumalamos mėsmale, įberiama druskos ir gerai išminkoma. Į vandenį supilamas pienas, užvirinama ir sudedami iš bulvių tešlos padaryti maži apvalūs kukuliai. Baigiant virti, pasūdomą. Kukulius galima išvirti va..
Recepto vertinimas:
Bulvės supjaustomos į 4—6 dalis, kopūstai — keturkampiais gabaliukais ir viskas verdama nedideliame kiekyje vandens. Užvirus pasūdoma, sudedami lauro lapeliai. Bulvėms išvirus, smulkiai sutarkuojamos 1—2 žalios morkos, sudedamos į sriubą ir užbalinama pienu. Bulvienė skanesnė, j..
Recepto vertinimas:
Bulvės supjaustomos į 4—6 dalis, kopūstai — keturkampiais gabaliukais ir viskas verdama nedideliame kiekyje vandens. Užvirus pasūdoma, sudedami lauro lapeliai. Bulvėms išvirus, smulkiai sutarkuojamos 1—2 žalios morkos, sudedamos į sriubą ir užbalinama pienu. Bulvienė skanesnė, j..
Recepto vertinimas:
Bulves su lupenomis iÅ¡virti, nulupti ir sutrinti. Svieste apkepinti supjaustytus svogÅ«nus su petražolÄ—mis, tuomet uždengus 15 minuÄių juos patroÅ¡kinti. SudÄ—ti bulves, įpilti karÅ¡to vandens ir pieno. JÄ… pasÅ«dyti ir paskaninti pipirais. Pavirti dar 10 minuÄių. Sriuba turÄ—tų bÅ«ti gr..
Recepto vertinimas:
Svariai bulves nuplaukite. Puode užvirinkite sÅ«dytÄ… vandenį ir sudÄ—kite bulves. Virkite 20 -- 30 minuÄių. Kai tik bulvÄ—s isvirs, nukoskite ir nulupkite. Bulves palikite atsalti, tada supjaustykite griežinÄ—liais. GarstyÄių padažas. Puode istirpinkite sviestÄ…, maisydami dÄ—kite miltus ir..
Recepto vertinimas:
Nuskustos bulvės dedamos į verdantį pasūdytą vandenį ir verdamos 5 min. Pavirusios išgriebiamos, nuvarvinamas vanduo, jtrinamos druska ir karštoje orkaitėje kepamos ant grotelių, kol pagels. Dar karštoms nupjaunama viršūnėlė, šaukšteliu išimamas vidus. Išimtas minkštimas sutrin..
Recepto vertinimas:
Pomidorus supjaustyti ir pabarstyti druska, pipirais. VirtÄ… kumpį ir bulves supjaustyti. KarÅ¡Äiui atsparų indÄ… iÅ¡tepti sviestu ir pabarstyti džiÅ«vÄ—sÄ—liais. Sluoksniais dÄ—ti bulves, kumpį, pomidorus. VirÅ¡uje turi bÅ«ti bulvÄ—s. IÅ¡ miltų ir 2 Å¡aukÅ¡tų pieno iÅ¡maiÅ¡yti tyrelÄ™, įmu..
Recepto vertinimas:
Svariai bulves nuplaukite. Puode užvirinkite sÅ«dytÄ… vandenį ir sudÄ—kite bulves. Virkite 20 -- 30 minuÄių. Kai tik bulvÄ—s isvirs, nukoskite ir nulupkite. Bulves palikite atsalti, tada supjaustykite griežinÄ—liais. GarstyÄių padažas. Puode istirpinkite sviestÄ…, maisydami dÄ—kite miltus ir..
Recepto vertinimas:
Nuskustos bulvės dedamos į verdantį pasūdytą vandenį ir verdamos 5 min. Pavirusios išgriebiamos, nuvarvinamas vanduo, jtrinamos druska ir karštoje orkaitėje kepamos ant grotelių, kol pagels. Dar karštoms nupjaunama viršūnėlė, šaukšteliu išimamas vidus. Išimtas minkštimas sutrin..
Recepto vertinimas:
Bulvės išverdamos, nusunkiamos, sugrūdamos, sudedamas sviestas, supilamas karštas pienas, viskas gerai išplakama. Tiekiama su maltinukais, dešrelėmis ir kepsniais. ..
Recepto vertinimas:
Įdėjus vieną šaukštą sviesto pakepinti sukapotą svogūną, kol paraus. Suberti miltus ir dar pakepinti, kol miltai pagels. Supilti sultinį, virti kol užvirs. Suberti prieskonius, supilti grietinę, sudėti šiaudeliai supjaustytus grybus, sudėti likusį sviestą ir viską dar šiek tiek p..
Recepto vertinimas:
Bulvės išverdamos, nusunkiamos, sugrūdamos, sudedamas sviestas, supilamas karštas pienas, viskas gerai išplakama. Tiekiama su maltinukais, dešrelėmis ir kepsniais. ..
Recepto vertinimas:
Bulves nuplauname, nulupame, smulkiai supjaustome, sudedame į pasūdytą vandenį ir verdame 20 min. Rūgštynes perrenkame, nuplauname, smulkiai supjaustome, sudedame į kitą puodą ir troškiname 5 min. svieste, nuolat maišydami mediniu šaukštu, kad neprisviltų. Į puodą su bulvėmis ..
Recepto vertinimas:
Sojos ir šparaginių pupelių troškinys
Soja pavirti sultinyje, ir palikti. Sparagines pupeles sudeti i keptuve, ipilti truputi aliejaus ir vandens, uzdengti ir troskinti. Kai pupeles prades minksteti, sudeti i keptuve susunktus sojos kubelius. Pabarstyti prieskoniais ir viska dar troskinti. Kai viskas suminkstes, ideti sviesta, grietine,..
Recepto vertinimas:
Morka, petrazoles sakni ir bulves supjaustyti kubeliais. Viska uzpilti saltu vandeniu ir virti 5 min. Sudeti vistiena, pasudyti, papipirinti ir virti kol mesa atsoks nuo kaulo. Mesa isimti, atvesinti ir smulkiai supjaustyti. Darzoves ir mesa pertrinti per sieteli arba sutrinti smulkintuve. Viska uzv..
Recepto vertinimas:
Nuskustos bulvÄ—s, morka, poras, salieras supjaustomi, suberiami kmynai ir druska, užpilama verdanÄiu vandeniu ir verdama ant silpnos ugnies. IÅ¡virusios bulvÄ—s iÅ¡griebiamos ir sugrÅ«damos. LaÅ¡inukai supjaustomi, paspirginami ir supilami į sriuba. Sriuba uždaroma pakepintais miltais. ..
Recepto vertinimas:
Bulvinės žvaigždutės (Skirmantės) (foto)
Virtas bulves sumalti arba sutrinti, sudÄ—ti krakmolÄ…, miltus, druskÄ…, įmuÅ¡ti kiauÅ¡inį ir gerai iÅ¡minkyti. Jeigu masÄ— per skysta, galima įberti miltų. IÅ¡koÄioti, supjaustyti ar iÅ¡spausti norimomis formelÄ—mis ir kepti aliejuje, kol gražiai pagels. Patiekti su grietine, spirguÄi..
Recepto vertinimas:
IÅ¡virtus kvieÄius sumalti (virti apie 0,5 val, prieÅ¡ tai iÅ¡ vakaro numirkius). Bulves sutarkuoti ir tarkius sumaiÅ¡yti su maltais kvieÄiais, įmuÅ¡ti kiauÅ¡inį, įdÄ—ti ÄesnakÄ…, pipirus, druskÄ…. ViskÄ… gerai iÅ¡maiÅ¡yti , formuoti kotletukus ir kepti įkaitintame aliejuje. Skanu..
Recepto vertinimas:
Nuskustos bulvÄ—s, morka, poras, salieras supjaustomi, suberiami kmynai ir druska, užpilama verdanÄiu vandeniu ir verdama ant silpnos ugnies. IÅ¡virusios bulvÄ—s iÅ¡griebiamos ir sugrÅ«damos. LaÅ¡inukai supjaustomi, paspirginami ir supilami į sriuba. Sriuba uždaroma pakepintais miltais. ..
Recepto vertinimas:
Bulvinės žvaigždutės (Skirmantės) (foto)
Virtas bulves sumalti arba sutrinti, sudÄ—ti krakmolÄ…, miltus, druskÄ…, įmuÅ¡ti kiauÅ¡inį ir gerai iÅ¡minkyti. Jeigu masÄ— per skysta, galima įberti miltų. IÅ¡koÄioti, supjaustyti ar iÅ¡spausti norimomis formelÄ—mis ir kepti aliejuje, kol gražiai pagels. Patiekti su grietine, spirguÄi..
Recepto vertinimas:
Aštrios marinuotos bulvinės saulėgrąžos
Bulviniu saulegrazu sakniagumbius 2-3 min. plikyti verdanciame vandenyje. Tuomet atvesinti saltame vandenyje, nulupti, supjaustyti griezineliais, sudeti i stiklainius, uzpilti karstu marinatu, paruostu is recepte nurodytu produktu. Stiklainius kaitinti verdanciame vandenyje: 1 l talpos - 15 min., 0..
Recepto vertinimas:
Porus supjaustyti griezineliais ir pakepinti svieste. I verdanti sultini sudeti kvadrateliais supjaustytas bulves, griezineliais supjaustyta morka. Joms pavirus, sudeti supjaustytus brokolius, kvadrateliais supjaustyta saliera ir porus. Baigiant virti, sudeti nuluptus, supjaustytus pomidorus arba su..
Recepto vertinimas:
Aštrios marinuotos bulvinės saulėgrąžos
Bulviniu saulegrazu sakniagumbius 2-3 min. plikyti verdanciame vandenyje. Tuomet atvesinti saltame vandenyje, nulupti, supjaustyti griezineliais, sudeti i stiklainius, uzpilti karstu marinatu, paruostu is recepte nurodytu produktu. Stiklainius kaitinti verdanciame vandenyje: 1 l talpos - 15 min., 0..
Recepto vertinimas: