BulvÄ—s, bulvä—s receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/82

Bulvių plokštainis 1 paruošimas

BulvÄ—s sutarkuojamos, truputį nuspaudžiamos, įmuÅ¡amas kiauÅ¡inis, pasÅ«domÄ… ir gerai iÅ¡maiÅ¡oma. ParuoÅ¡ta masÄ— dedama į riebalais iÅ¡teptÄ… keptuvÄ™ ar skardÄ… ir kepama orkaitÄ—je. IÅ¡kepus supjaustoma. Valgoma su laÅ¡inukais, paspirgintais su svogÅ«nu. Ä® spirguÄius įpilama grietinÄ—..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir žiedinių kopūstų plokštainis

Nuskustos bulvės sutarkuojamos, sumaišomos su kapotais svogūnais, įberiama mairūno, pasūdomą. Žiediniai kopūstai išskirstomi žiedynėliais, dedami į verdantį pasūdytą vandenį ir paverdami 5 min. Išvirę nuvarvinami kiaurasamtyje. Į gerai riebalais išteptą skardą sudedama p..

Recepto vertinimas: 0

BulvienÄ— su mielÄ—mis

Bulves supjaustyti juostelėmis ir isvirti. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti su saukstu sviesto, sudėti sutrupintas mieles ir viską troskinti, kol masė patamsės. Tada ją supilti į sriubą. Miltus pakepinti su likusiu sviestu, praskiesti pienu ir taip pat supilti į sriubą. Bulvienę ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių plokštainis 1 paruošimas

BulvÄ—s sutarkuojamos, truputį nuspaudžiamos, įmuÅ¡amas kiauÅ¡inis, pasÅ«domÄ… ir gerai iÅ¡maiÅ¡oma. ParuoÅ¡ta masÄ— dedama į riebalais iÅ¡teptÄ… keptuvÄ™ ar skardÄ… ir kepama orkaitÄ—je. IÅ¡kepus supjaustoma. Valgoma su laÅ¡inukais, paspirgintais su svogÅ«nu. Ä® spirguÄius įpilama grietinÄ—..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir žiedinių kopūstų plokštainis

Nuskustos bulvės sutarkuojamos, sumaišomos su kapotais svogūnais, įberiama mairūno, pasūdomą. Žiediniai kopūstai išskirstomi žiedynėliais, dedami į verdantį pasūdytą vandenį ir paverdami 5 min. Išvirę nuvarvinami kiaurasamtyje. Į gerai riebalais išteptą skardą sudedama p..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir arbūzų sklindžiai

Bulves ir arbūzą smulkiai sutarkuoti, supilti miltus, druską, įmusti kiausinį, viską sumaisyti ir kepti sklindžius. Valgyti su grietine. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Grybų kukulaiÄiai

Grybus ir svogÅ«nus sumalti mÄ—smale, sumaiÅ¡yti su smulkintais svogÅ«nais, sviestu, kiauÅ¡iniais ir miltais. ViskÄ… gerai iÅ¡maiÅ¡yti ir palaikyti Å¡altai, kad įsigertų miltai. Po to Å¡aukÅ¡teliu formuoti kukulaiÄius ir pamažu dÄ—ti į verdantį vandenį ar sultinį. Virti kol iÅ¡kyla į pavir..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir arbūzų sklindžiai

Bulves ir arbūzą smulkiai sutarkuoti, supilti miltus, druską, įmusti kiausinį, viską sumaisyti ir kepti sklindžius. Valgyti su grietine. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai vanilės padaže

Vidutinio dydžio obuoliai nulupami, Å¡aukÅ¡tu iÅ¡imamos sÄ—klidÄ—s. Vanduo su cukrumi ir vanile užvirinamas, sudedami obuoliai ir verdami ant silpnos ugnies, kol suminkÅ¡tÄ—ja. Kiauru samÄiu obuoliai iÅ¡imami iÅ¡ sirupo, sudedami į plokÅ¡ÄiÄ… stiklinį pusdubenį, atvÄ—sinami ir pridedama juod..

Recepto vertinimas: 0

Aštriosios salotos

Bulves gerai nuplauti, iÅ¡virti para anksÄiau prieÅ¡ ruoÅ¡imÄ…. Nulupti, supjaustyti riekelÄ—mis ir kol dar Å¡iltos, įpilti aliejaus ir acto, įdÄ—ti sugrÅ«sto Äesnako, supjaustytų petražolių, druskos, įberti raudonųjų pipirų ir koriandro. ..

Recepto vertinimas: 0

Kežas su aguonomis

Aguonos nuplaunamos, nuplikomos verdanÄiu vandeniu ir palaikomos, kad iÅ¡brinktų. IÅ¡brinkusios aguonos nusausinamos ir sumalamos mÄ—smale arba sutrinamos grÅ«stuvÄ—je. VarÅ¡kÄ— dedama į molinį dubenį ir mediniu Å¡aukÅ¡tu gerai iÅ¡sukama. Tada sukreÄiamos aguonos, supilama grietinÄ—, pasÅ«do..

Recepto vertinimas: 0

Užspirginta bulvienė

Nuskustos bulvės supjaustomos skiltelėmis, sudedamos į šaltą vandenį ir išverdamos. Lašinukai supjaustomi kubiukais, paspirginami. Baigiant spirginti, suberiami miltai, dar pakepinama, supilama ant išvirusių bulvių, įdedamas lauro lapelis, pasūdomą ir dar trumpai paverdama. Valgoma, ..

Recepto vertinimas: 2

Užspirginta bulvienė

Nuskustos bulvės supjaustomos skiltelėmis, sudedamos į šaltą vandenį ir išverdamos. Lašinukai supjaustomi kubiukais, paspirginami. Baigiant spirginti, suberiami miltai, dar pakepinama, supilama ant išvirusių bulvių, įdedamas lauro lapelis, pasūdomą ir dar trumpai paverdama. Valgoma, ..

Recepto vertinimas: 2

Virtinukai su abrikosais

Abrikosus nuplauname ir nusausiname. Valgomojo šaukšto koteliu išstumiame kauliuką, vietoje kauliuko įdedame gabaliuką cukraus. Iš tešlos suformuojame 5 cm skersmens volelį, supjaustome riekutėmis, suplojame tarp rankų, dedame ant jų abrikosus ir formuojame apskritus virtinukus. Dedame v..

Recepto vertinimas: 0

TIRŠTA ŽUVIENĖ

Lynu galvas isverdame 0,5 1 vandens apie 20 min. Po to jas isimame. ipilame dar tiek pat vandens ir sudedame supjaustytas bulves, svogunus, kukuruzus bei paprikas. Po 10 min. iberiame manu kruopu (del tirstumo), o zuvienei baigiant virti - prieskonius. Tada uzdengiame dangciu ir 1 min. dar palaikome..

Recepto vertinimas: 0

ŽVALI (ŽVALINANTI) ŽUVIENĖ

Zuvi supjaustome gabalais, sudedame i katiliuka su supjaustytomis bulvemis bei morka ir verdame pusvalandi. Baigiant virti imetame svoguna, cesnako skiltele ir ipilame degtines...

Recepto vertinimas: 5

Bulvių košė su ankštinėmis daržovėmis

Pupas ar pupeles išmirkyti.Jei jos sausos, mirkyti 8 val., jei šviežios - 4 val.Nuo koncervuotų nuplauti aliejų arba pomidorų padažą.Pavirti ant silpnos ugnies.Nulupti ir supjaustyti kubeliais bulves.Į puodą sudėti pusiau išvirusias pupas, žalias bulves, supilti pieną.Jei iki tol vand..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blynai su migdolais ir razinomis

Bulves nuskusti, nuplauti ir sutarkuoti. Įmušti kiaušinį, sudėti maltus ir kapotus migdolus, razinas, druską. Viską gerai išmaišyti. Kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje. Prie šių blynų tinka obuolių arba slyvų džemas. ..

Recepto vertinimas: 0

Virtas veršienos vyniotinis

Mėsą apibarstyti druska, pipirais ir imbieru. Lašinukus supjaustyti, morką ir petražolę sutarkuoti. Visus produktus sudėti ant mėsos. Mėsą suvynioti, surišti ir virti 1 valandą. Vyniotinį patiekti karštą su bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

SpirguÄių salotos

Perpjaukite kiekvienÄ… gabalÄ… pusiau, taip gausis keturios porcijos. GlazÅ«rai nedideliame inde sumaiÅ¡ykite apelsino žievelÄ™ ir sultis, garstyÄias, medų ir imbierÄ…. Patepkite miÅ¡iniu kumpio gabalus. Kepkite neuždengtame grilyje virÅ¡ vidutinÄ—s kaitros anglių 5 minutes. Apverskite kumpį..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių košė su ankštinėmis daržovėmis

Pupas ar pupeles išmirkyti.Jei jos sausos, mirkyti 8 val., jei šviežios - 4 val.Nuo koncervuotų nuplauti aliejų arba pomidorų padažą.Pavirti ant silpnos ugnies.Nulupti ir supjaustyti kubeliais bulves.Į puodą sudėti pusiau išvirusias pupas, žalias bulves, supilti pieną.Jei iki tol vand..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blynai su migdolais ir razinomis

Bulves nuskusti, nuplauti ir sutarkuoti. Įmušti kiaušinį, sudėti maltus ir kapotus migdolus, razinas, druską. Viską gerai išmaišyti. Kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje. Prie šių blynų tinka obuolių arba slyvų džemas. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės ispaniškai (Patatas ala pobre) (Ilonos)

Bulves nuplauname, nuskutame ir supjaustome griežinėliais. Svogūnus ir paprikas taip pat susmulkiname griežinėliais. Į kepimo formą pilame aliejų ir baltą vyną. Sudedame bulves, svogūnus ir paprikas. Pagardiname druska bei pipirais. Viską gerai išmaišome ir tolygiai paskirstome. Tada..

Recepto vertinimas: 0

BULVIŲ KOTLETAI

Bulves nuplauti ir isvirti su lupinomis. Po to aplupti ir sumalti. I bulviu mase sudeti miltus, kiausini ir sviesta. Paskaninti druska, pipirais, muskato riesutu ir gerai ismaisyti. Is mases suformuoti kotletus, apvolioti sezamo seklose ir kepti aliejuje, kol graziai pageltonuos. ..

Recepto vertinimas: 4

Bulvės ispaniškai (Patatas ala pobre) (Ilonos)

Bulves nuplauname, nuskutame ir supjaustome griežinėliais. Svogūnus ir paprikas taip pat susmulkiname griežinėliais. Į kepimo formą pilame aliejų ir baltą vyną. Sudedame bulves, svogūnus ir paprikas. Pagardiname druska bei pipirais. Viską gerai išmaišome ir tolygiai paskirstome. Tada..

Recepto vertinimas: 0