BulvÄ—s, bulvä—s receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Bulvės. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/bulves/86
Cuukinija supjaustyti griezineliais. sudeti i verdanti vandeni. Virti 3 min., isgriebti kiaurasamciu. Pomidorus supjaustyti stambesniais griezineliais. Ant iesmo paeiliui mauti cukiniju ir pomidoru. Saslykus patepti lydytu sviestu ir is visu pusiu apkepinti. Kai iskeps, pabarstyti prieskoniais ir ta..
Recepto vertinimas:
AVIENA SU ŠPARAGINĖMIS PUPELĖMIS
Aviena ir rukyta mesa supjaustykite stambiais kubeliais. Svogunus irgi supjaustykite stambiai. Rukytos mesos kubelius trumpai pakepkite dideliame keptuve. Tuomet sudekite aviena, svogunus ir viska kartu apkepkite. Uzpilkite karstu sultiniu, uzvirkite, iberkite pipiru ir raudoneliu. Tuomet pridenkite..
Recepto vertinimas:
Ä®kaitinkite orkaitÄ™ iki 190 laipsnių, Bulves tankiai ir gana giliai įpjaukite, bet neperpjaukite. SudÄ—kite į kepimo formÄ…. Ä®pilkite sultinį, aliejų ir iÅ¡tipdytÄ… sviestÄ…. Suberkite Äiobrelius ir pabarstykite druska bei maltais pipirais. Kepkita virÅ¡utinÄ—je orkaitÄ—s dalyje 1 valandÄ…..
Recepto vertinimas:
Ä®kaitinkite orkaitÄ™ iki 190 laipsnių, Bulves tankiai ir gana giliai įpjaukite, bet neperpjaukite. SudÄ—kite į kepimo formÄ…. Ä®pilkite sultinį, aliejų ir iÅ¡tipdytÄ… sviestÄ…. Suberkite Äiobrelius ir pabarstykite druska bei maltais pipirais. Kepkita virÅ¡utinÄ—je orkaitÄ—s dalyje 1 valandÄ…..
Recepto vertinimas:
Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Virkite 10 min. Nukoškite. Supjaustykite svogūnus, kumpį ir papriką. Daržoves ir kumpį pakepinkite. Pabarstykite druska ir pipirais, užpilkite sultiniu. Pabarstykite žalumynais ir troškinkite 15 min. ..
Recepto vertinimas:
Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Virkite 10 min. Nukoškite. Supjaustykite svogūnus, kumpį ir papriką. Daržoves ir kumpį pakepinkite. Pabarstykite druska ir pipirais, užpilkite sultiniu. Pabarstykite žalumynais ir troškinkite 15 min. ..
Recepto vertinimas:
Kiaušinius ir cukraus miltelius išplakti iki purumo. Įmaišyti kepimo miltelius ir krakmolą. Masę supilti į sviestu išteptą ir manų kruopomis pabarstytą kepimo formą. Kepti iki 270°C įkaitintoje orkaitėje apie 10 min. Iškepusį biskvitą iš formos išversti ant cukrumi pabarstyto s..
Recepto vertinimas:
Veršiena su šviežiomis slyvomis (Ramunės)
Mėsą paruošiame, kaip vyniotiniui ir marinuojame apie 6 val. Galima ir per naktį. Tada iš abiejų pusių pabarstome baziliko lapeliais. Slyvas perpjauname per pusę, išimame kauliukus. Sudedame ant mėsos ir susukame. Susmeigiame krapštukais, kad neiširtų, užpilame truputėlį aliejaus. ..
Recepto vertinimas:
Virta liezuvi, nulupus odele, supjaustyti itsrizai storesniais griezineliais. Griezinelius suvilgyti isplaktame kiausinyje, apvolioti maltais dziuveseliais ir kepti ikaitintame svieste, pasidarys grazios aukso spalvos.Kepta liezuvi isimti is keptuves, sudeti i lekste ir aplaistyti sviestu, kuriame k..
Recepto vertinimas:
Avieną padruskiname ir apšlakstome ištirpintu sviestu. Mėsą dedame į kepti skirtą indą, pabarstome pipirais, laurų lapais, įpilame truputį mėsos sultinio ir dedame į orkaitę. Kepame nuolat palaistydami sultiniu, kol mėsa bus minkšta. Patiekiame su keptomis bulvėmis ir žirneliais...
Recepto vertinimas:
Virtas bulves supjaustyti kvadrateliais. Puse riesutu sutrinti su cesnaku, salierais, druska ir pipirais. Ideti sauksta vyno acto (galima daugiau), sudeti smulkiai supjaustyta svoguna, ismaisyti ir uzpilti ant bulviu. Sudeti likusius, truputi pasmulkintus, graikinius riesutus. Viska issmaisome. Virs..
Recepto vertinimas:
Virtas bulves supjaustyti kvadrateliais. Puse riesutu sutrinti su cesnaku, salierais, druska ir pipirais. Ideti sauksta vyno acto (galima daugiau), sudeti smulkiai supjaustyta svoguna, ismaisyti ir uzpilti ant bulviu. Sudeti likusius, truputi pasmulkintus, graikinius riesutus. Viska issmaisome. Virs..
Recepto vertinimas:
Kelis nedidelius burokÄ—lius iÅ¡verdame, nulupame ir sutarkuojame burokine tarka. KeptuvÄ—je paspirginame gabalÄ—lį laÅ¡inukų kartu su susmulkintu svogÅ«nu. Ä® didesnÄ™ keptuvÄ™ arba nedidelį puodÄ… dedame sutarkuotus burokÄ—lius, spirguÄius, į puodukÄ… vandens įdedame truputį citrinos rÅ«g..
Recepto vertinimas:
Krūtinėlę įtrinti pipirais ir druska, apkepti svieste. Pakepinti kartu su agrastais. Suberti cukrų, cinamoną, supilti vandeni. Troškinti 175 laipsnių temperatūroje, kol suminkštės. Krūtinėlę išimti, pašalinti kaulus, mėsą pastatyti šiltai. Padažą pertrinti per sietelį, įbert..
Recepto vertinimas:
BulgariÅ¡kai ruoÅ¡tos bulvÄ—s su Äesnakais.
Žalios bulvÄ—s nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. IÅ¡virusios nusunkiamos, sudedamos į lÄ—kÅ¡tes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas. Padažui Äesnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 Å¡aukÅ¡tai aliejaus, Å¡aukÅ¡tas 9% act..
Recepto vertinimas:
BulgariÅ¡kai ruoÅ¡tos bulvÄ—s su Äesnakais.
Žalios bulvÄ—s nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. IÅ¡virusios nusunkiamos, sudedamos į lÄ—kÅ¡tes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas. Padažui Äesnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 Å¡aukÅ¡tai aliejaus, Å¡aukÅ¡tas 9% act..
Recepto vertinimas:
Ant ikaitusios keptuves pilame rapsu alieju. Nuskutame ir siaudeliais supjaustome bulves. Supjaustome ziedini kopusta kubeliais.Viska sudedame i keptuve, apibarstome kmynais.Ipilame vandens. Uzdengiame sandariai dangciu. Kepame 30 minuciu...
Recepto vertinimas:
Bulves nuplauti, nuskusti ir sudėti į verdantį vandenį. Virti apie 20 min., kad taptų minkštos. Pabarstyti prieskoniais. Užpilti pieno ir įdėti gabalėlį sviesto. Gerai sugrūsti iki vientisos masės. ..
Recepto vertinimas:
Bulves nuplauti, nuskusti ir sudėti į verdantį vandenį. Virti apie 20 min., kad taptų minkštos. Pabarstyti prieskoniais. Užpilti pieno ir įdėti gabalėlį sviesto. Gerai sugrūsti iki vientisos masės. ..
Recepto vertinimas:
„NUGA" su avižiniais dribsniais
Ištirpinus l šaukštą margarino, jame paskrudinami avižiniai dribsniai. Užbarstyti cukrumi dribsniai dar pakaitinami. Kai cukrus pradeda tirpti, masė supilama į aliejum išteptą lėkštę ir atšaldoma. Sustingusi masė sulaužoma ir sumalama. Likęs margarinas išsukamas, suberiami miltini..
Recepto vertinimas:
Aviena padruskiname ir apslakstome istirpintu sviestu. Mesa dedame i kepti skirta inda, pabarstome pipirais, lauru lapais, ipilame truputi mesos sultinio ir dedame i orkaite. Kepame nuolat palaistydami sultiniu, kol mesa bus minksta. Patiekiame su keptomis bulvemis ir zirneliais...
Recepto vertinimas: