Miltai, miltų receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai-naudojant/miltai/29
Bulvių masė virtinukamsIngridientai:(18 virtinukų)1/2 kg nevirtų, nuskustų miltingų bulvių, 120 g rupesnių miltų, 40 g sviesto, 2 kiaušinių tryniai,žiupsnis druskos.GaminimasSupjaustome bulves mažais vienodo dydžio gabalėliais ir išverdame pasūdytame vandenyje. Nupilame vandenį, su..
Recepto vertinimas:
Žaliosios bagetės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai 600 ml drungno vandens 2 valgomieji šaukštai aliejaus 50 g mielių 2 valgomieji šaukštai cukraus 2 arbatiniai šaukšteliai druskos apie 1300 ml (800 g) kvietinių miltų Įdarui 100 g minkšto sviesto 100 ml supjaustytų petražolių 1..
Recepto vertinimas:
MamalygaIngridientai:1l pieno, 150 g sviesto,200-250 g kukurūzų miltų,100 g tarkuoto sūrio, druskos.GaminimasPieną užviriname su 50 g sviesto, jberiamedruskos, miltus ir verdame nuolatmaišydami, kol košė atšoka nuo puodokraštų.Išvirusią mamalyga pabarstome sutarkuotusūriu ir įmaišom..
Recepto vertinimas:
Šveicariškas citrinų tortasIngridientai:250 g miltų; 200 g sviesto; 4 valg. š. cukraus pudros; 1 kiaušinis; ¼ tarkuotos citrinos žievelės; 4 citrinos; 150 g cukraus; 200 g nuluptų maltų migdolų; 3 valg. š. kapotų migdolų; 3 tryniai; Riebalų formai ištepti.Gaminimas Iš miltų, 15..
Recepto vertinimas:
Troškinta vištienaIngridientai:1kg vištienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, 20 g sviesto, 1 stiklinė sultinio, 2 šaukštai grietinės, džiūvėsėlių ar miltų, druskos.Gaminimas Paruošta višta supjaustoma, nusausinama, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, pavolioj..
Recepto vertinimas:
Kriaušių ir bruknių pyragas su cinamonu
Kriaušių ir bruknių pyragas su cinamonuIngridientai:600 g kriaušių; 150 g bruknių; 225 g sviesto arba margarino; 200 g cukraus; 2 valg. š. cinamono miltelių; ½ arb. š. maltų gvazdikėlių; 4 kiaušiniai; 450 g miltų; 1 pak. kepimo miltelių; 4-5 valg. š.pieno; Riebalų formai ištepti..
Recepto vertinimas:
KOTLETAI, ĮDARYTI GRYBAISIngridientai:500 g faršo1 svogūnas1 kiaušinis2 riekelės pyrago3/4 stiklinės sultinio arba vandeniu atskiestos grietinėsdruskospipirų2-3 šaukštai miltų2-3 šaukštai riebalųĮdarui:8-9 ploni kumpio arba d..
Recepto vertinimas:
Įdarytos bandelės-mufinai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 dl kvietinių miltų 1 šaukštas kepimo miltelių 2 šaukšteliai cukraus 1/2 šaukštelio druskos 100 g sviesto 4 dl pieno 2 dl tarkuoto sūrio Įdarui: 3 dl smulkiais griežinėliais pjaustyto poro 100 g saliamio griežinėlių Arba: 1..
Recepto vertinimas:
Baklažanai, troškinti su daržovėmis (Ramunės)
Baklažanai, troškinti su daržovėmis (Ramunės)Ingridientai:2 baklažanai, 2 svogūnai, 1 morka, 1 salieras, 1 petražolės šaknis, 2 šaukštai miltų, 2 šaukštai pomidorų padažo, aliejaus, druskos, pipirų.Gaminimas Baklažanus supjaustyti griežinėliais, apvolioti miltuose ir apkepti. I..
Recepto vertinimas:
Virtų bulvių kotletai Ingridientai: 1 kg bulvių 400g varškės 2 kiaušiniai 5-6 šaukštai miltų druskos aliejaus kepimui Padažui: 250 g lašinukų 1 didelis svogūnas 2 šaukštai grietinės mairūno Paruošimo būdas: Bulves su lupenomis išvirti. Atvėsinti , nulupti. ..
Recepto vertinimas:
Bezė pyragas su braškėmisIngridientai:300 g miltų; 100 g cukraus; 200 g sviesto; 2 tryniai; Žiupsnelis druskos; 2 valg. š. romo, grietinės arba vyno; 750 g braškių; 125 g cukraus; 4 baltymai.Gaminimas Miltus persijoti ir suberti ant minkymo lentos. Įmaišyti cukrų. Šaltą sviestą supja..
Recepto vertinimas:
Troškintas grybais įdarytas upėtakis
Troškintas grybais įdarytas upėtakisIngridientai:800g upėtakių, 20g džiovintų baravykų, 40g sviesto, 2 šaukštai miltų, 2 šaukštai grietinės, prieskoninių daržovių, druskos.Gaminimas Pro pakaklę išdarinėti upėtakiai nuplaunami ir nusausinami, įtrinami druska ir, prikimšus..
Recepto vertinimas:
KEPTA MENKĖIngridientai:6 gabalai menkės, šaukštas aliejaus, 120 g sviesto (padažui), petražolių, stiklinė pieno, 2 citrinos, druskos, truputis miltų.GaminimasMenkės gabalai pavilgomi šaltame pasūdytame piene, išimami, apvoliojami milt..
Recepto vertinimas:
Švelnus varškės pyragas su rasa (Ramunės)
Švelnus varškės pyragas su rasa (Ramunės)Ingridientai:Tešla: 60 g sviesto, 80 g cukraus, 120 g miltų, žiupsnelis druskos, Varškės sluoksnis, 600 g varškės, 3 kiaušiniai, 1 stiklinė cukraus, 1 pakelis vanilinio pudingo (40 g), 100 ml aliejaus, 2 stiklinės pieno, vanilinio cukraus. ..
Recepto vertinimas:
Svogūnų žiedai (Frėjos)Ingridientai:svogūnai, miltai, kiaušiniai, kėlimo milteliai, duska, aliejus virimui.Gaminimas Svogūnus supjaustyti žiedais, juos atskirti vieną nuo kito. Iš kiaušinių, kėlimo miltelių, miltų ir druskos sumaišyti blynų tirštumo tešlą. Tešla apvolioti svog..
Recepto vertinimas:
Pyragas su avietėmis ir mėlynėmis
Pyragas su avietėmis ir mėlynėmisIngridientai:12 porcijų 100 g mėlynių, 100 g aviečių, 365 g cukraus, 225 g minkšto sviesto, 250 g miltų, 2 šaukštai kapotų migdolų, 4 kiaušiniai, 5 šaukštai citrinų sulčių, nutarkuotų 3 citrinų žievelių, žiupsnelis druskos.Gaminimas Į plak..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotas keksas su šokoladu
Sluoksniuotas keksas su šokoladuIngridientai:275g sviesto, 250g cukraus, 1 pakelis vanilinio cukraus, 6 kiaušiniai, 1-2 šaukštai romo, 150g miltų, 100g krakmolo, 3 šaukšteliai kepimo miltelių, 100g šokolado.Gaminimas Į išsuktą sviestą įmaišykite cukrų, vanilinį cukrų, 2 kiaušiniu..
Recepto vertinimas:
Žvilgantys imbieriniai sausainiai
Žvilgantys imbieriniai sausainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g miltų;2 nubrauktų arbatinių šaukštelių kepimo miltelių;1 arbatinio šaukštelio malto imbiero;1 arbatinio šaukštelio cinamono;pusės arbatinio šaukštelio malto muskato riešuto;pusė arbatinio šaukštelio vanilinio..
Recepto vertinimas:
Pyragas „Dunojaus bangos“ su vyšniomis ir šokolado glajumi
Pyragas „Dunojaus bangos“ su vyšniomis ir šokolado glajumiIngridientai:50 g kakavos miltelių; 300 g cukraus; Apie 200 ml pieno; 300 g sviesto; 4 kiaušiniai; 1 pak. kepimo miltelių; 500 g miltų; 1 valg. š. citrinos sulčių; 1 valg. š. romo; Riebalų skardai patepti; 300 g konserv..
Recepto vertinimas:
TRISPALVIS PYRAGASIngridientai:4 KIAUŠINIAI100 G. ALIEJAUS1 STIK. CUKRAUS2 STIK. MILTŲ1 PAKELIS KISIELIAUSKEPIMO MILTELIU(PAKELIS)3 ŠAUKŠTAI KAKAVOSGaminimasKIAUŠINIUS IŠPLAKTI SU CUKRUMI.SUPILTI ALIEJŲ.PASKUI MILTUS SUMAIŠYTI SU KEPIMO MILTELIAIS IR PADALINTI Į TRIS DALIS.Į PIRMÄ„ DĖT..
Recepto vertinimas:
VIŠTOS KRŪTINĖLĖ SU PAPRIKAIngridientai:4 vištos krūtinėlės filė2 šaukštai alyvuogių aliejaus2 svogūnai1 raudonoji ir 1 žalioji paprikos5 švieži pievagrybiaipusės citrinos sulčių1 šaukštelis papr..
Recepto vertinimas:
Burokėlių kotletai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 virti vidutiniai burokėliai, 2 kiaušiniai, 0,5 stiklinės miltų, 1 svogūnas, sauja razinų, aliejus kepimui. Gaminimas: Virtus burokėlius sutarkuoti per vidutinę tarką. Jei labai sulčių daug, tai nuspau..
Recepto vertinimas:
MIEŽINIŲ KRUOPŲ APKEPAS SU MĖSA
MIEŽINIŲ KRUOPŲ APKEPAS SU MĖSAIngridientai:3 stiklinės miežinių kruopų košės3 šaukštai sviesto250-300 g virtos kiaulienos2 svogūnai2 šaukštai džiūvėsėlių1/2 šaukštelio maltų kmynų..
Recepto vertinimas:
Kriaušių pyragasIngridientai:Tešlai:60 g graikinių riešutų,135 g cukraus, I50 g miltų,150 g sviesto, 1 kiaušinis,1 šaukštas midaus gėrimo ''Šventinė'',druskos,cinamono.1 citrina, 800 g kriaušių,15 g cukraus.Ga..
Recepto vertinimas:
Sūrus sausainiaiIngridientai: 500g miltų 240g svieto 40g mielių druskos ir kmynų kiaušinio ( sausainiams patepti) Gaminimas: Iš recepte nurodytų produktų užminkykite tešlą ir 1 val. įmesti į šaltą vandenį ar padėti į šaldytuvą. Paskui tešlą iškočioti 1/2cm storio..
Recepto vertinimas: