Miltai, miltų receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai-naudojant/miltai/51
Vengrinių slyvų pyragas su saulėgrąžomis
Vengrinių slyvų pyragas su saulėgrąžomisIngridientai:Tešlai: 300 g miltų; 20 g mielių; Apie 125 ml pieno; 1 valg. š. cukraus; Žiupsnelis druskos; 1 kiaušinis; 60 g minkšto sviesto; 100 g smulkiai maltų saulėgrąžų sėklų; Miltų kočiojimui; Riebalų skardai ištepti. Įdarui: 1,..
Recepto vertinimas:
Mielinis pyragas su rabarbarais
Mielinis pyragas su rabarbaraisIngridientai:Tešlai: 500 g miltų; 42 g kubelis mielių; 250 ml pieno; 75 g cukraus; 100 g sviesto; 1 kiaušinis; Druskos; ½ citrinos trinta žievelė; Riebalų skardai patepti. Įdarui: 1 kg rabarbarų; 180 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; 1 pak. vanilinio ..
Recepto vertinimas:
Bulvių, silkių ir obuolių užkandis
Bulvių, silkių ir obuolių užkandisIngridientai:3—4 virtos bulvės, 1—2 silkės, 2 vidutinio dydžio obuoliai, svogūnas, šaukštelis miltų, 2 šaukštai vandens ar pieno, šaukštelis 9% acto, druskos, cukraus.Gaminimas Išvirtos bulvės nulupamos ir supjaustomos griežin..
Recepto vertinimas:
Vidutinio kietumo biskvitinė tešla
Vidutinio kietumo biskvitinė tešlaIngridientai:80 g minkšto sviesto; 80 g cukraus; 2 kiaušiniai; Žiupsnelis druskos; ½ pak. vanilinio cukraus arba ¼ citrinos tarkuota žievelė; 1 valg. š. romo arba ryžių degtinės; Šiek tiek mažiau nei ½ pak. kepimo miltelių; 200 g miltų; Jei r..
Recepto vertinimas:
Mieliniai rageliai su džemuIngridientai:400 g. miltų, 130 g. sviesto, 40 g. mielių, 5 šaukštai cukraus, 5 šaukštai grietinės, 2 kiaušiniai, keli lašeliai migdolų aromato. Įdarui: 1 nedidelis stiklainis tiršto džemo, 2 šaukštai razinų, 2 šaukštai kapotų migdolų, cukraus pudro..
Recepto vertinimas:
Blynai su grybaisIngridientai:1 kiaušinis,0,5 stiklinės pieno,0,5 stiklinės vandens,miltų,truputis druskos, cukraus,1 stiklinė sūdytų, šaldytų ar džiovintų grybų, 1 svogūnas, druskos, pipirų, aliejaus.GaminimasParuošiame vidu..
Recepto vertinimas:
Obuolių pyragas su migdolų įdaru
Obuolių pyragas su migdolų įdaruIngridientai:Tešlai: 250 g miltų; 1 kiaušinis; Žiupsnelis druskos; 125 g cukraus; 175 g sviesto; Miltų kočiojimui. Įdarui: 1 kiaušinis; 75 g cukraus; ½ arb. š. cinamono; 160 g maltų migdolų; 6 vidutinio dydžio obuoliai; 2 valg. š. citrinų sulči..
Recepto vertinimas:
Kokosų ir ananasų pyragasIngridientai:Tešlai: 300 g miltų; 1 pak. kepimo miltelių; 150 g varškės; 6 valg. š. pieno; 6 valg. š. aliejaus; 75 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; Žiupsnelis druskos; Miltų kočiojimui; Riebalų skardai patepti. Įdarui: 3 dideli indeliai konservuotų anan..
Recepto vertinimas:
Rabarbarų tortasIngridientai:Tešlai: 100 g sviesto arba margarino; 75 g cukraus; 1 kiaušinis; 2 valg. š. baltojo vyno; 250 g milų; 2 arb. š. kepimo miltelių; Riebalų formai aptepti. Įdarui: 1 kg rabarbarų; 40 g cukraus. Užpilui: 125 ml grietinėlės; 2 kiaušiniai; 50 g cukraus; 1 ar..
Recepto vertinimas:
Brokolių ir varškės apkepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg brokolių, 3 – 4 šaukštai pieno, 50 g sviesto arba margarino, 2 šaukštai miltų, 1 stiklinė grietinės, 1 – 2 tryniai, 100 g varškės, 2 šaukštai džiūvėsėlių, kmynai, cukrus, druska. Gaminimas: Brokolius ..
Recepto vertinimas:
Grybų maltinukai (Jūratės)Ingridientai:1 litr. pasūdytų ar marinuotų grybų, 3 kiaušiniai, 2 v.š. grietinės, 2 svogūnai, 150g sviesto, maltų pipirų, druskos, 1 stikl. džiūvėsių, 1 v.š. miltų.Gaminimas Grybai išmirkomi, nusausinami, smulkiai supjaustomi, įmušami kiaušin..
Recepto vertinimas:
SAUSAINIAI SU CINAMONU IR MIGDOLAIS
SAUSAINIAI SU CINAMONU IR MIGDOLAISIngridientai:3 kiaušiniai250g cukraus3š. cinamono65g smulkiai pjaustytos citrinos100g migdolų pudros250g miltų2a.š. kepimo miltelių100g pusiau perskeltų migdolų0,5š. gvazdikėlių pudrosGaminimasĮ molinį..
Recepto vertinimas:
Tinginys (kitaip) (Dianos)Ingridientai:4 pakeliai paprastų sausainių, 6 šaukštai cukraus, 1.5 stiklinės pieno, 200 g. sviesto, 1 šaukštas miltų, kakava.Gaminimas Sulaužyti sausainius. Ant mažos ugnies užkaisti pieną, jam užvirus supilti cukrų ir ištirpinti kitame inde ištirpinti svi..
Recepto vertinimas:
Itališkas velykinis pyragas su makaronais
Itališkas velykinis pyragas su makaronais Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 250 gr. miltų, 125 gr. sviesto, 1 kiaušinis, 65 gr. cukraus, žiupsnelis druskos. Įdarui: 300 gr. pieno 100 gr. labai plonų vermišelių, pusė arbatinio šaukštelio cinamono, 150..
Recepto vertinimas:
Apkeptos duonos riekutėsIngridientai:200g juodos duonos, 2 v.š. miltų, 2 kiaušiniai, prieskonių, riebalų kepimui, 2 v.š. vandens.Gaminimas Duoną supjaustyti labai plonomis riekelėmis. Iš kiaušinių, miltų ir vandens padaryti tešlą, įberti prieskonių. Duonos riekeles sudėt..
Recepto vertinimas:
Sausainiai su varške Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.3 saldžių sūrelių 2.1 kiaušinio 3.2 kiaušinių trynių 4.180 g sviesto 5.2 kiaušinių trynių kepimo miltelių vanilijos riešutų cinamono 6.2 stiklinių miltų Gaminimas: Miltus sumaišyti su sviestu, baltymus išplakti su 1 stikl..
Recepto vertinimas:
Persikų ir jogurto tortasIngridientai:Biskvitui: 6 kiaušiniai; Žiupsnelis druskos; 175 g cukraus; 175 g miltų. Įdarui: 1 kg gerai prinokusių persikų (gali būti konservuoti); 10 arb. š. želatinos; 2 kiaušiniai; 150 g cukraus; Trinta citrinos žievelė; 1 citrinos sultys; 450 g jogurto; ..
Recepto vertinimas:
Mieliniai rageliai su aguonomis
Mieliniai rageliai su aguonomisIngridientai:75 g mielių,50 g cukraus,50 g sviesto,1 šaukštas vanilinio cukraus, 250 g pieno, 350-400 g miltų, 7 kiaušinis į tešlą, 1 kiaušinis aptepimui.Įdarui:6 šaukštai cukraus, 6 šaukštai aguonų.Glajui:1 baltymas, 4-5 šaukštai cukraus pudros,truput..
Recepto vertinimas:
Grybų ir žuvies apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250 g savo sultyse virtų arba sūdytų grybų, 250 g virtos arba keptos žuvies, 3 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno arba grietinėlės, druskos, pipirų, 3 kiaušiniai, maltų džiūvėsėlių arba tarkuoto sūrio, 1 svogūnas. Gaminim..
Recepto vertinimas:
Avižiniai sausainiai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 ml tirpinto sviesto; 250 ml avižinių dribsnių; 80 ml cukraus; 1 kiaušinis; 3 š. miltų; 0,5-1 a.š. vanilinio cukraus; žiupsnelis druskos; 100 ml.grietinės; 1 šaukšteli sodos; cinamono. Gamini..
Recepto vertinimas:
Vištų kepenėlės su kiniškais kopūstais
Vištų kepenėlės su kiniškais kopūstaisIngridientai:300 g vištų kepenėlių, 2-3 šaukštai aliejaus, 50 g migdolų, 1 česnakų skiltelė, 50 g šparaginių pupelių arba šparaginių žirnių (gali būti šaldyti), 1 nedidelis kiniškas kopūstas, 2 arbatiniai šaukšteliai kukurūzų..
Recepto vertinimas:
Virtų bulvių maltinukai su morkomis
Virtų bulvių maltinukai su morkomisIngridientai:7-8 bulvės, 2 morkos, 2 šaukštai sviesto, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai miltų, 4 šaukštai džiūvėsėlių, 0,5 šaukštelio sodos, druskos, riebalų.GaminimasBulves išvirti su lupenom. Atvėsusias nulupti ir sumalti. Sviestą ištrinti su tryni..
Recepto vertinimas:
Sklindžiai su obuoliais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 180 g miltų, 2 kiaušiniai, 10 g cukraus, 100 g obuolių, 5 g druskos, 5 g mielių, 150 g vandens, 40 g aliejaus, 60 g sviesto. Gaminimas: Vandenį sušildykite iki 40 laipsnių, sudėkite druską, cukrų ir su trupučiu pašildyto vandens i..
Recepto vertinimas:
Pertrinta griežčių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 griežtis, 1 svogūnas, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė grietinėlės, 1 l vandens, cukraus, druskos. Gaminimas: Griežtį nulupti ir supjaustyti. Užpilti vandeniu ir virti, kol suminkštės. Smulkiai supjaustyt�..
Recepto vertinimas:
Pyragas pynė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.300 g miltų2.1/2 stiklinės pieno 3.20 g mielių4.9 šaukštų cukraus pudros5.1/3 pakelio sviesto, 6.2 kiaušinių, vanilinio cukraus, 2 trynių, 7.100 g migdolų, 8.250 g slyvų uogienės, stiklainiuko abrikosų džemo, 9.50 g šokolado. Gaminima..
Recepto vertinimas: