Miltai, miltų receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai-naudojant/miltai/98

Veršienos inkstai su konjaku

Veršienos inkstai su konjaku Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 dideli veršelio inkstai, pieno, 2.2 šaukštai riebalų, 3.1 šaukštas miltų, 4.200 g 20 % riebumo grietinėlės, 5.2 šaukštai konjako, druskos, pipirų. Gaminimas: Inkstus perpjauti pusiau ir, išpjausčius kraujagysles..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų ir kumpio apkepas

Pomidorų ir kumpio apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6 pomidorai, 300 g virto rūkyto kumpio, 3 virtos bulvės, 2 – 3 šaukštai sviesto, 3 kiaušiniai, 6 šaukštai pieno, 1 šaukštas miltų, druskos, pipirų, džiūvėsėlių. Gaminimas: Pomidorus supjaustyti ir pabarstyti druska, pip..

Recepto vertinimas: 0

Aviena grietinės padaže

Aviena grietinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, riebalų, šaukštas miltų, 2 svogūnai, 2 petražolės šaknys, 2 šaukštai grietinės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepinti riebaluose, apibarstyti druska, pipirais, įpilti vandens ir troškinti. Baigiant troškinti..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos pjausnys

Veršienos pjausnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g veršienos, 2 šaukštai citrinos sulčių, šaukštas miltų, kiaušinis, druskos, šaukštelis pieno, 3 šaukštai maltų džiūvėsėlių, riebalų, šaukštas ištirpinto sviesto, 4 kilkės, 4 citrinos griežinėliai. Gaminimas: Mėsą s..

Recepto vertinimas: 0

Grietinės padažas su svogūnais

Grietinės padažas su svogūnais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Padažo kiekis : [250g.] 1.100g. grietinės; 2.100g. sultinio; 3.15g. sviesto; 4.10g. miltų; 5.50g. svogūnų, pipirų ir druskos Gaminimas: Svogūnus smulkiai supiaustome ir kepiname svieste, kol suminkštėja, bet nepagelsta. Tada..

Recepto vertinimas: 0

Avienos kukuliai padaže

Avienos kukuliai padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 115 g avienos, 25 g pyrago, 35 g vandens, 15 g svogūnų, 15 g miltų, 10 g riebalų, 100 g pomidorų padažo, 150 g priedo, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Avieną, pyragą, pakepintą svogūną sumalkite, darykite kukulius, apvolio..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės su garstyčių padažu

Bulvės su garstyčių padažuIngridientai:1 kg bulvių 30 g sviesto 30 g miltų 2 šaukštai garstyčių acto druskosGaminimasŠvariai bulves nuplaukite. Puode užvirinkite sūdytą vandenį ir sudėkite bulves. Virkite 20 — 30 minučių. Kai tik bulvės išvirs, nuko&..

Recepto vertinimas: 0

Padažas su trupučiu pomidorų pastos

Padažas su trupučiu pomidorų pastosIngridientai:30 g. sviesto, 30 g. miltų, 0,5 l. pieno, 1 arbatinis šaukštelis pomidorų pastos, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Sviestą ištirpiname, suberiame miltus, mediniu šaukštu gerai išmaišome, pilame šaltą pieną ir maišome, kol sutirštėj..

Recepto vertinimas: 0

KIŠKIENOS PADAŽAS

KIŠKIENOS PADAŽASIngridientai:Vieno kiškio kepenėlės1 šaukštas miltų,1 šaukštas smulkintų graikinių riešutų,0,5 stiklinės sauso baltojo vyno,2 šaukštai sviesto,druskos, pipirų, čiobrelių.GaminimasKi&#..

Recepto vertinimas: 0

BERLYNO VARŠKĖS KEKSAS

BERLYNO VARŠKĖS KEKSASIngridientai:100g cukatų100g maltų migdolų200g razinų, 50 ml romo250g liesos varškės200g cukraus, 170g sviesto2 kiaušiniai, 500g miltųtarkuota 1 citrinos žievelė1 šaukštelis kepimo miltelių1 šauk..

Recepto vertinimas: 0

STERKAS SU PORAIS

STERKAS SU PORAISIngridientai:Sterko filė be odos,1 šaukštelis žuvies prieskonių,I00 g porų,50 g paprikos,50 g baltojo vyno,citrinos skiltelė,1 šaukštas miltų,30 g sviestoGaminimasŽuvį įtriname prieskoniais ir apvoliojame miltuose. Por..

Recepto vertinimas: 0

DŽIŪVĖSIŲ IR BRINZOS SUFLĖ

DŽIŪVĖSIŲ IR BRINZOS SUFLĖIngridientai:250 g kvietinių džiūvėsių250 g brinzos50 g cukraus250 ml pieno4 kiaušiniai100 g sviesto1/2 citrinosvanilinio cukraus25 g miltųGaminimasMaltus džiūvėsius užpilti pienu. Gerai iš..

Recepto vertinimas: 0

GARDUKAI

GARDUKAIIngridientai:200 g varškės200 g margarinomiltųkvapiųjų prieskonių1 stiklinė rūgštesnės uogienėsbaltymų glajus :(1 kiaušinio baltymas1 stiklinė cukraus pudrostruputis citrinos rūgšties)GaminimasVarškę ge..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sklindžiai

Grybų sklindžiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g grybų, 2 stiklinės miltų, 2 stiklinės pieno, 2 kiaušiniai, druskos, riebalų. Gaminimas: Grybus sukapoti ir patroškinti. Iš miltų, pieno, druskos, kiaušinio išmaišyti tešlą. Į keptuvę dėti tešlą, o ant jos grybus ir viską k..

Recepto vertinimas: 0

Boba su aguonomis

Boba su aguonomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kg miltų, 2.8 šaukštai cukraus, 3.400 g sviesto, 4.2 stiklinės pieno, 5.8 kiaušiniai, 6.2 stiklinės aguonų, 7.40 g mielių, 8.1 pakelis vanilinio cukraus, 9.1 stiklinė riešutų. Kremui: 10.2 kiaušinių baltymai, 11.2 stiklinės miltinio..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis paplotis su grietinėle ir braškėmis

Šokoladinis paplotis su grietinėle ir braškėmisIngridientai:150 g pusiau saldaus (juodojo) šokolado, 3 kiaušiniai, lengvai suplakti, 200 g cukraus, 100 g maltų migdolų, 100 g kvietinių miltų, 4 kiaušinių tryniai, lengvai suplakti, 400 ml pieno, 350 g braškių, supjaustytų griežinėl..

Recepto vertinimas: 0

Grietininiai pyragėliai

Grietininiai pyragėliaiIngridientai:Tešla: 300g. miltų, 200g. sviesto, 100g. cukraus, kiaušinis, vanilinio cukraus, žiupsnelis kepimo miltelių. Kremas: stiklinė grietinės, 250g. sviesto, stiklinė cukraus pudros, vanilinio cukraus, truputį romo aliejaus.Gaminimas Miltus sukapoti su sviest..

Recepto vertinimas: 0

Skanėstai su anakardzių riešutais

Skanėstai su anakardzių riešutaisIngridientai:Tešlai:150 g sviesto,150 g cukraus,4 kiaušiniai,250 g maltų anakardzių riešutų,200-250 g miltų,1 arbatinis šaukštelis cinamono,1 arbatinis šaukštelis malto imbiero,7 arbatinis šau..

Recepto vertinimas: 0

Karšta meilė

Karšta meilė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: (2 asmenims)Ledai100 ml pieno75 ml plakamos grietinėlės2 kiaušinių tryniai 1 šaukštas gliukozės 50 g cukraus1 šaukštelis vanilės cukraus (su tikrąja vanile).Neturėdami laiko galite naudoti ir pirktus vanilinius ledus.Padažas100 g šaldytų..

Recepto vertinimas: 0

Kukurūzų dešrelės

Kukurūzų dešrelės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 ml persijotų kvietinių miltų 175 ml geltonų kukurūzų miltų 2 šaukštai cukraus 1 ½ šaukštelio kepimo miltelių ½ šaukštelio druskos 2 šaukštai margarino 1 didelis išplaktas kiaušinis 175 ml pieno (2,5%) 8 grilio dešrel�..

Recepto vertinimas: 0

Grybai grietinės padaže

Grybai grietinės padaže Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 šaukštai sviesto, 1 svogūnas, 250 g virtų grybų, 2 šaukštai miltų, 1,5 stiklinės sultinio, 1 stiklinė grietinės. Gaminimas: Įdėjus vieną šaukštą sviesto pakepinti sukapotą svogūną, kol paraus...

Recepto vertinimas: 0

Baklažanai su šviežiais grybais

Baklažanai su šviežiais grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2-3 vidutinio dydžio baklažanai, 500 g grybų, 2-3 svogūnai, 4 šaukštai sviesto, 1 stiklinė grietinės, 2 šaukštai miltų, druskos. Gaminimas: Baklažanus supjaustyti 3-4 cm ilgio juostelėmis, suslėgti ir leisti sul..

Recepto vertinimas: 0

Sojų kubeliai su pomidorų tyre ir razinomis

Sojų kubeliai su pomidorų tyre ir razinomisIngridientai:100 g sojų kubelių,pagal skonį druskos ir sojų prieskonių mišinio2-3 svogūnai, 50 g razinų,2 šaukštai miltų,petražolių lapelių arba krapų,5-6 šaukšta..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai pyragėliai su raudonųjų serbentų džemu

Šokoladiniai pyragėliai su raudonųjų serbentų džemuIngridientai:4 porcijos 300 g miltų, 300 g cukraus, 6 kiaušiniai, 10 g vanilinio cukraus, 2 šaukštai kakavos miltelių, 100 g raudonųjų serbentų džemo, 50 g miltinio cukraus glajaus, raudonųjų serbentų šakelių papuošti. Gaminim..

Recepto vertinimas: 0

Makedoniška chalva

Makedoniška chalva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.125 g riešutų, 2.100 g sviesto,3.400 g cukraus, 4.3 tryniai, 5.25 g kakavos miltelių. Gaminimas: Paskrudinus keptuvėje l stiklinę cukraus, supilama į aliejumi išteptą skardą. Sustingęs cukrus susmulkinamas, riešutai sumalami. Tryniai ..

Recepto vertinimas: 0