Mišrainės, mirains receptai

Čia rasi atrinktus receptus, priskirtus kategorijai mirains. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptai/misraines/4

Puslapiai: 1 2 3 4 5

VOVERAIČIŲ MIŠRAINĖ

Svogunus smulkiai supjaustyti ir pakepinti svieste. Virtas voveraites sumalti mesmale ir truputi pakepinti kartu su svogunais. Grybu - svogunu mase paskaninti pipirais, pasudyti, parugstinti citrinos sultimis...

Recepto vertinimas: 0

"Rudeninė" mišrainė su silke

1. Virtas šaltas bulves nulupti ir supjaustyti mažais kubeliais, suberti į serviravimo indą užberti truputi druskos, juodųjų pipirų ir bulves aptepti nestoru majonezo sluoksniu. 2. Tokiais pačiais kubeliais kaip ir bulvės supraustyti agurkus, berti į indą ir užtepti majonezo sluo..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių mišrainė su raugintais kopūstais

Bulvės ir salierai nulupami, stambiai sutarkuojami arba smulkiai supjaustomi, į juos sudedamas sukapotas svogūnas, rauginti kopūstai, pasūdoma, suberiamas cukrus, užpilamas aliejus, išplaktas su citrinos sultimis. Viskas sumaišoma ir užbarstoma susmulkintais petražolių lapeliais. ..

Recepto vertinimas: 1

Pievagrybių mišrainė

Didesnius pievagrybius supjaustyti, mažesnius perpjausti pusiau arba palikti nepjaustytus. Grybus ištroškinti įdėjus 1 šaukštą alyvų aliejaus, ir ataušinti. Pomidorus ir obuolį supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su grybais. Iš likusio aliejaus, sulčių, išsiskyrusių troškinant gryb..

Recepto vertinimas: 0

Šilta bulvių mišrainė

Bulvės nulupamos ir supjaustomos plonomis skiltelėmis. Svogūnai ir lašinukai smulkiai supjaustomi ir pakepinami keptuvėje, kol praskaidrėja, tada suberiami miltai, truputį patroškinama, užpilama sultiniu ar pienu, užvirinama, supilamas actas, įberiamas cukrus ir druska, sudedamos paruo..

Recepto vertinimas: 5

Daržovių mišrainė 2

Nuluptos ir nuplautos kaliaropės išverdamos kiek. pasūdytame vandenyje. Išimtos iš vandens atvėsinamos ir supjaustomos griežinėliais. Išvirtas žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais. Nuluptas agurkas supjaustomas griežinėliais ir sumaišomas su kalia-ropėmis bei žiediniais kop..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir sūdytų grybų mišrainė

Virtos bulvės, išmirkyti grybai, agurkas, svogūnas supjaustomi griežinėliais, užpilama grietinė. Sumaišoma ir užbarstoma supjaustytais svogūnų laiškais. ..

Recepto vertinimas: 0

Saldžioji mišrainė

Apskustas morkas ir burokėlį stambiai sutarkuoti. Obuolį aplupti ir supjaustyti kuo mažesniais kubeliais. Razinas nuplauti, užpilti vandeniu ir užvirinti, tuomet supilti citrinos sultis ir šiame skystyje atvėsinti. Paskui razinas išgriebti, truputi apdžiovinti ir sumaišyti su morkomis, b..

Recepto vertinimas: 0

Mišrainė lengvai

Kumpį, agurkus supjaustykite mažais kubeliais ir sumaišykite.Svogūno laiškus susmulkinkite ir pabarstykite ant viršaus.Užberkite žiupsnelį druskos. ..

Recepto vertinimas: 0

Mišrainė "Auksinė žuvelė"

Nulupame menkes oda, isimame kaulus irsusmulkiname zuvi. Kiausinius, svoguna ir fermentini suri supjaustome kubeliais. I dubeni suberiame zuvi, kiausinius, svoguno gabalelius, suri, zirnelius, nutarkuota citrinos zievele ir sumaisome su majonezu bei citrinos sultimis. Patiekdami galime papuosti citr..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių mišrainė su sūriu

Virtas bulves supjaustykite gabaliukais. Griežinėliais supjaustytą porą (trečdalį stiebo palikti) ir morkas 10 minučių patroškinkite svieste su vynu ir sumaišykite su bulvėmis. Actą sumaišykite su prieskoniais, užpilkite salotas ir palaikykite. Paskui užpilkite aliejumi, pabarstykite..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių mišrainė su olandišku sūriu

Bulvės supjaustomos kubiukais, agurkai - šiaudeliais. Actas, aliejus, druska ir cukrus išplakama ir užpilama ant paruoštų bulvių. Užbarstoma smulkiai sutarkuotu sūriu. Pastabos: Vietoj acto ir aliejaus galima užpilti majonezo...

Recepto vertinimas: 3

Vištienos mišrainė

Mesa ir suri supjaustyti kubeliais, grietinele isplakti iki purumo, sudejus prieskonius ismaisyti, deti i salotine, apibarstyti zirneliais, papuosti zalumynais. (Astra)..

Recepto vertinimas: 0

MIŠRAINĖ ,,DIPLOMATAS''

Nuo sprotu nupilti alieju ir zuvi susmulkinti. Zuvies gabaliukus sudeti sluoksniu i salotine. Morka isvirti ir sutarkuoti, sudeti ant zuvies. Ant virsaus sudeti smulkiai supjaustyta svoguna. Isvirtus ryzius sudeti ant svogunu. Kiausinius smulkiai supjaustyti, suberti ant ryziu, ant virsaus uzpilti m..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir gelteklių mišrainė

Virtos bulvės ir gelteklės šaknys supjaustomos griežinėliais. Džiovinti grybai pamirkomi piene, susmulkinami ir išverdami nedideliame kiekyje pasūdyto vandens. Vanduo, kuriame virė grybai, sumaišomas su majonezu, susmulkintu kiaušiniu ir pyrago džiūvėsėliais. Viskas sumaišoma. ..

Recepto vertinimas: 0

BULVIŲ IR PAPRIKOS MIŠRAINĖ

Visus produktus susmulkiname, sumaisome, papuosiame petrazoliulapeliais. (Jurate)..

Recepto vertinimas: 0

Džiovintų vaisių mišrainė

Kardamono ankštis sudėkite į muslino skiautę ir potvričiai suriškite. Figas ir kriaušes perpjaukite pusiau. Vaisius sumaišykite dideliame prikaistuvyje, užpilkite vandeniu. Užvirinkite, įdėkite kardamono ankštis. Palengva pavirinkite 10 minučių, tada ataušinkite. Išimkite kardamono..

Recepto vertinimas: 0

Vengriška bulvių mišrainė

Nulupti obuoliai ir bulvės supjaustomos kubiukais, riešutai ir kiaušinio baltymai smulkiai sukapojami. Viskas sumaišoma, pasūdoma, įberiama truputis cukraus. Mišrainė sudedama į salotinę, apibarstoma kapotu tryniu ir užpilama padažu. Padažas: į majonezą įpilama aliejaus, vyno, ..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIES MIŠRAINĖ

Virta ar kepta zuvis, isemus kaulus, supjaustoma, pridedama kietai virtas supjaustytas kiausinis, smulkiai supjaustyta citrina, supjaustytas marinuotas agurkas. Sudejus i salotine, uzpilama majonezu, plaktu pusiau su grietine. Apibarstoma tarkuota citrinos zievele...

Recepto vertinimas: 0

Bulvių mišrainė su grietine

Bulvės supjaustomos kubiukais. Kiaušinio trynys, grietinė, citrinos sultys, cukrus, druska ir mairūno lapeliai gerai išplakama ir užpilama ant paruoštų bulvių. Užbarstoma smulkintų svogūnų laiškų. ..

Recepto vertinimas: 0

Raudonųjų pupelių mišrainė

Pupeles keliolikai valandų užpilame šaltu virintu vandeniu ir tame pačiame vandenyje išverdame. Minkštas pasūdome, paskui nusunkiame. Svogūną supjaustome skritimėliais. Lėkštę išklojame salotų lapais, suberiame pupeles, sudedame supjaustytą ir paspirgintą šoninę bei svogūnus, pa..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziška bulvių mišrainė

Morka ir salieras stambiai sutarkuojami ir troškinami svieste. Baigiant troškinti, sudedami žirneliai, ataušinama. Bulvės, agurkai, obuoliai ir kiaušiniai supjaustomi kubiukais. Viskas sumaišoma, pasūdoma, įberiama truputis cukraus, sudedama į salotinę, užpilama majonezo, užbarstoma k..

Recepto vertinimas: 0

PIRATŲ MIŠRAINĖ

Pupeles nukosti. Paruosti padaza: visus ingridientus ismaisyti. Visas pupeles suberti i salotine ismaisyti, suderti svogunus ir uzpilti padazu. Ismaisyti ir palikti 1 val pastoveti. Pries patiekiant ismaisyti...

Recepto vertinimas: 5

MIŠRAINĖ SU SILKE

Silkes nulupti, nuplauti, isimti kaulus ir supjaustyti gabaliukais. Razinas nuplauti, uzpilti verdanciu vandeniu ir isbrinkinti. Svogunus nulupti, supjaustyti griezineliais, pakepinti su aliejumi ir atvesinti. Tada sudeti razinas, kapotus riesutus, silke ir viska ismaisyti...

Recepto vertinimas: 1

MORKŲ MIŠRAINĖ DREBUČIUOSE

Isbrinkita zelatina istirpinama puseje stiklines vandens ir sumaisoma su paruostomis morkomis bei supjaustytais vaisiais. Viskas sudedamas i inda ir pastatoma i saldytuva. Duodant i stala, puosiama zalumynais ir vaisiais...

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5