Picos, picň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, priskirtus kategorijai picos. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptai/picos/1

Puslapiai: 1 2

Itališka pica

Tai mano vienas m─Śgstamiausi┼│ marginimo b┼źd┼│. Kelios savait─Śs prie┼í velykas pradedu rinkti svog┼źn┼│ luk┼ítus. Su┼ílapint─ů kiau┼íin─» vynioju ─» luk┼ítus ir apvynuoju skudur─Śliu bei apri┼íu si┼źlais. Prie kiau┼íinio prilipd┼żius kok─» ┼żalumyn─ů , i┼ísispaus pie┼íin─Ślis. Galima p..

Recepto vertinimas: 4

Varškinis picos padas

Visus produktus u┼żminkome ir formuojame padelius picai. Skanaus..

Recepto vertinimas: 4

Baltoji pica arba picos paplot─Śliai (Karolinos)

I┼íko─Źiojame picos paplo─Źio te┼íl─ů. Pir┼ít┼│ galiukais atsargiai, kad neperpl─Ś┼ítume te┼ílos, padarome duobutes. Te┼íl─ů apibarstome druska, raudon─Śliais ir suvilgome ┼ílakeliu aliejaus. Kepame orkait─Śje, kol te┼íla paruduoja ir pasidaro tra┼íki. Puikiai tinka patiekti prie kar┼íto sultinio ..

Recepto vertinimas: 3

Namin─Ś pica

Mieles i┼ítrinti su cukrumi ir pienu, palaikyti ┼íiltai, kol pakils. Tada suberti miltus, drusk─ů, ─»pilti aliejaus ir minkyti 15-20 min. Kepimo skard─ů patepti aliejumi ir ant jos rankomis suformuoti te┼íl─ů. Svog┼źnus, ┼íampinjonus supjaustyti ┼żiedeliais, pabarstyti druska ir palikti 5 min. Pom..

Recepto vertinimas: 4

Pica ÔÇťMargaritaÔÇŁ

Supjaustykite pomidorus (jei naudojate ┼ívie┼żius). U┼żkaiskite puod─ů ir ─»kaitinkite jame aliej┼│. ─« puod─ů sud─Śkite susmulkintus svog┼źnus ir ─Źesnak─ů, kaitinkite, kol jie sumink┼ít─Śs. Tada sud─Śkite pomidorus, pomidor┼│ pada┼ż─ů, cukr┼│, bazilik─ů, ─»berkite pipir┼│ ir druskos. Labai gerai..

Recepto vertinimas: 3

Pica ÔÇťKar─ŹofiÔÇŁ

Picos te┼íl─ů i┼ítepkite pomidor┼│ pada┼żu ir apibarstykite tarkuotu s┼źriu. I┼í indelio i┼íimkite arti┼íokus ir palaukite, kol nub─Śgs aliejus (ta─Źiau jo nenuspauskite). I┼í indo i┼íimkite konservuotus pomidorus ir palaukite, kol nub─Śgs konservavimo skystis. Arti┼íokus supjaustykite juostel─Śmi..

Recepto vertinimas: 2

Paprasta Pica

Miltus sumai┼íyti su sausomis miel─Śmis, ─»pilti vandens tiek,kad te┼íla b┼źt┼│ t─ůsi ir neitin standi. Palikti te┼íl─ů valandai. I┼íkilusi─ů mas─Ö minkyti [galima vis ─»d─Śti milt┼│,kad nelipt┼│ prie rank┼│ ir pavir┼íi┼│]. I┼íko─Źioti iki norimo storumo [rekomenduoju plonesn─» pad─ů]. Sumai┼íyti ┼..

Recepto vertinimas: 4

Pyragas su uogiene

Tiesiog papras─Źiausiai visk─ů suminkyti.Te┼íla i┼íkloti lygiai skard─ů.Truputi pakepti orkait─Śje(~10min).Poto sukr─Śsti uogien─Ö, tolygiai padengti pyrago pad─ů.Pyrag─ů kepti ~40min. 180 laipsni┼│ orkait─Śje.Poto gerai i┼íplakti kiau┼íinio baltym─ů ir gra┼żiai u┼żtepti ant pyrago.Vel truputi pake..

Recepto vertinimas: 3

Bulvin─Ś pica

─«kaitinkite orkait─Ö iki 200 - 225 ░C temperat┼źros. Nuskuskite ir nuplaukite bulves. Ismaisykite grietin─Śl─Ö ir plaktus kiausinius. Sutarkuokite bulves ir tuoj pat sud─Śkite ─» isplaktus kiausinius kartu su parmezanu ir raudon─Śliais. Sviestu istepkite kepam─ůj─ů form─ů. Bulvi┼│ misin─» supilkite..

Recepto vertinimas: 4

Tešla picai I

Visk─ů i┼ímai┼íome ir i┼íminkome ..

Recepto vertinimas: 3

Studentiška pica

Karamelizuoti kondensuot─ů pien─ů: beveik dvi valandas pavirinti skardin─Ö kondensuoto pieno, kad jis sutir┼ít─Śt┼│ ir parust┼│. Pavirinus atv─Śsinti. Sausainius sutrupinti, u┼żpilti lydytu sviestu ir i┼ímai┼íyti, tuomet ap┼ílakstyti pus─Śs citrinos sultimis ir v─Śl i┼ímai┼íyti. Trupinius sud─..

Recepto vertinimas: 4

Greita pica su dešra ir šprotais

Paplot─Ślius i┼ítepti pomidor┼│ pasta, pabarstyti ┼żalumynais ir sud─Śti grie┼żin─Śliais supjaustytus kiau┼íinius, de┼ír─ů, ┼żuvis, susmulkintus ir svieste i┼ítro┼íkintus pievagrybius (a┼í m─Śgstu d─Śti ┼żalius) bei alyvuogi┼│ puseles. I┼í vir┼íaus gausiai pabarstyti fermentiniu s┼ź..

Recepto vertinimas: 5

Mano pica

─«kaitinkite orkait─Ö iki 220 ║. ─« miltus nuolat mai┼íydami supilkite pien─ů ir ─»mu┼íkite kiau┼íini┼│. Pagardinkite druska ir pipirais. Skard─ů i┼ítepkite 1 ┼íauk┼ítu aliejaus, supilkite te┼íl─ů ir kepkite 10 minu─Źi┼│. Tuo metu supjaustykite svog┼źnus ir ─Źesnakus, sumai┼íykite juos su likusiu a..

Recepto vertinimas: 1

Pica Niam-niam

I┼í vandens ir ┬ôMalsena┬ö mi┼íinio picai paruo┼íiama te┼íla picos pagrindui. Gauta te┼íla i┼íko─Źiojama ir i┼ítepama aliejaus ┬ľ pomidor┼│ pada┼żo mi┼íiniu. Ant picos pagrindo pagal kepan─Źiojo nuo┼żi┼źr─ů dedami riekel─Śmis pjaustyta: de┼íra, grybai, pomidoras, paprika, svog┼źnas. Ant vir┼íaus u┼..

Recepto vertinimas: 4

Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I

─«mai┼íyt─ů 1 te┼íl─ů 40 minu─Źi┼│ palaikyti ┼íiltai. II te┼ílos t┼źris iki vartojimo turi padid─Śti 2 kartus. Te┼íl─ů i┼íko─Źioti ir ja i┼íkloti i┼íardomos formos dugn─ů ir sieneles. Grybus ir la┼íiniukus supjaustyti smulkiais kubeliais ir suberti ant te┼ílos. Kiau┼íinius i┼íplakti su skys─Źiu ir ..

Recepto vertinimas: 4

PICA "KETURI METŲ LAIKAI" SU FERMENTINIU SŪRIU

Ant picos pagrindo tepti pomidoru padaza ir deti atskiras dalis viena salia kitos (ne sluoksniais). I dalis: pomidoro griezineliai ir cukinija, pabarstyti kapareliu, pagardinti "Vegeta". II dalis: rukyta desra, anciuviai (arba silke), alyvuoges. III dalis: pievagrybiai ir kiausinis. IV dalis: karsta..

Recepto vertinimas: 5

Bulvin─Ś pica

Sutarkuokite kilogram─ů bulvi┼│, gerai nusunkite. Prid─Śkite 2-3 ┼íauk┼ítus milt┼│, kiau┼íin─», druskos,prieskoni┼│ ir gerai i┼ímai┼íykite. ─« riebalais i┼ítept─ů skard─ů supilkite bulvi┼│ mas─Ö. Ant jos d─Śliokite plonomis riekel─Śmis supjaustyt─ů de┼ír─ů. U┼żpilkite pomidor┼│ pada┼żu, pabarstykit..

Recepto vertinimas: 2

Trapi tešla picai II

┼áilt─ů pien─ů, mieles, trynius, sviest─ů, cukr┼│, drusk─ů i┼ímai┼íome. Soda mai┼íoma su miltais, ─»pilamas skystis ir suminkoma te┼íla, kuri nelips prie rank┼│. Te┼íla dalinama ─» 2 dalis, u┼żdengiama ir kildinama apie 1 valand─ů. I┼íkilusi te┼íla i┼íko─Źiojama tokio dyd┼żio kaip skarda. Skard─ů ┼..

Recepto vertinimas: 3

pica su ananasais

Varske sumaisykite su cukrumi (cukraus dekite pagal skoni). Varske sumaisyta su cukrumi uztepkite ant picos pado, paskui ant varskes uzdekite pjaustytus konservuotus ananasus. Paskui orkaiteje 200 laipsniu temperaturoje kepkite 16 minuciu. (samanta)..

Recepto vertinimas: 3

Kept┼│ bulvi┼│ pica

Bulves supjaustyti siaudeliais, apibarstyti druska, apvolioti miltuose ir kepti su ─»kaitintais riebalais vis pamaisant. Kai suminkst─Śja, dal─» bulvi┼│ pastumti ─» krastus, ─» vidur─» d─Śti supjaustytos desros, ┼żuvies, u┼żpilti kiausini┼│ ir grietin─Śl─Śs plakiniu, ant virsaus u┼żbarstyti sutarkuo..

Recepto vertinimas: 2

Trapi tešla picai

U┼żminkyti mieli┼│ te┼íl─ů, palikti 30-60 minu─Źi┼│, kad pakilt┼│, dar kart─ů suminkyti, i┼íko─Źioti lak┼ít─ů ir pad─Śti ant pakankamai auk┼ítos formos, kadangi pica kepimo metu pasikelia. Visi produktai, kurie sudaro picos ─»dar─ů, supjaustomi ma┼żais, vienodais gabaliukais, alyvuog─Śs atskiriamos..

Recepto vertinimas: 4

Braškių pica

Kiau┼íinius i┼íplakame su pienu ir 2 ┼íauk┼ítais miltinio cukraus. Paskui po truput─» suberiame miltus. Bra┼íkes supjaustome ketvir─Źiais. ─«kaitiname 220 laipsni┼│ kar┼ítumo orkait─Śje 4 nedideles pic┼│ formeles (arba didel─Ö skard─ů) ir patepame sviestu. ─« ─»kaitintas kepimo formas supilame..

Recepto vertinimas: 4

Vegetariška pica

I┼í ┬äMalsenos┬ô miltinio mi┼íinio picai paruo┼íkite picos pagrind─ů. Pakelio turin─» reikia suberti ─» duben─Śl─», mai┼íant ─»pilti 1,5 stiklin─Śs vandens, 6 valgomuosius ┼íauk┼ítus aliejaus ir minkyti tol, kol te┼íla nelips prie rank┼│. Te┼íl─ů 1 val. palikti ┼íiltoje vietoje, kad i┼íkilt┼│. Pomi..

Recepto vertinimas: 1

Tarki┼│ pica

1. Bulves smulkiai sutarkuokite, ┼íiek tiek nusunkite, sumai┼íykite su tarkuotu fermentiniu s┼źriu, kiau┼íiniu bei prieskoniais. Paruo┼ítus tarkius sukr─Śskite ─» riebalais i┼ítept─ů skard─ů, pa┼íaukite ─» orkait─Ö ir kepkite apie 10-15 minu─Źi┼│. I┼íimkite, ant vir┼íaus sud─Śkite grie┼żin─Śliais s..

Recepto vertinimas: 5

Pica ÔÇťFungiÔÇŁ

Supjaustykite pomidorus (jei naudojate ┼ívie┼żius). U┼żkaiskite puod─ů ir ─»kaitinkite jame aliej┼│. ─« puod─ů sud─Śkite susmulkintus svog┼źnus ir ─Źesnak─ů, kaitinkite, kol jie sumink┼ít─Śs. Tada sud─Śkite pomidorus, pomidor┼│ pada┼ż─ů, cukr┼│, bazilik─ů, ─»berkite pipir┼│ ir druskos. Labai gerai..

Recepto vertinimas: 1

Puslapiai: 1 2