Populiariausi receptai

Čia rasi atrinktus populiariausius receptus, kuriuos mūsų lankytojai dažniausiai peržiūri ir naudoja. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai/populiariausi/4

Puslapiai: 1 2 3 4

Bulvių plokštainis

Bulvių plokštainis Ingridientai: 3 kilogramai bulvių, 200 gramų lašinukų, 3 svogūnai, 500 mililitrų pieno, 3 kiaušiniai, druskos, prieskonių Gaminimas Bulves ir du svogūnus nulupti ir sutarkuoti smulkia tarka. Lašinukus supjaustyti smulkiai ir pakepinti, įdėti smulkiai pjaust..

Recepto vertinimas: 4

Orkaitėje keptas karpis

Orkaitėje keptas karpis Ingridientai: 1 šviežias karpis (apie 1,5 kilogramo), 2,5 šaukšto miltų, 250 gramų grietinės, 1/3 stiklinės tarkuoto sūrio, druskos, prieskonių žuvims balto vyno Gaminimas Išvalytą ir nuplautą karpį įtriname prieskoniais ir druska. Įdedame karpį į ..

Recepto vertinimas: 4

Tradiciniai koldūnai

Tradiciniai koldūnai Ingridientai: Tešlai 300 gramų miltų, kiaušinis, 3 šaukštai vandens, druskos Įdarui 150 gramų jautienos, veršienos ar vištienos, 20 gramų fermentinio sūrio, svogūnas, 3 riekelės mirkyto pyrago, druskos, pipirų, muskato Gaminimas Mėsą sumalti kar..

Recepto vertinimas: 4

Rauginti agurkai žiemai, kai nėra vėsių patalpų

Rauginti agurkai žiemai, kai nėra vėsių patalpų Ingridientai: Juodųjų serbentų lapų, vyšnios lapų, jaunų krieno lapelių (geriau krieno gabaliukai), krapų galvučių (geriau labiau prinokusių), 1 kartusis pipiras, 2 - 3 galvutės česnako Vienam litrui vandens imame 2 nu..

Recepto vertinimas: 3

Žuvies užkepėlė

Žuvies užkepėlėIngridientai: 300-500g žuvies filė (gali būti jūros lydeka, menkė ar lašiša) 250g ryžių 1 didelis poras 1 didelė morka 200 ml grietinėlės 200 g fermentinio sūrio trupinių pipirų druskos žuvies prieskonių Krapų Gaminimas: Žuvį supjaustyti ..

Recepto vertinimas: 4

Mielines spurgos su varške

Mielines spurgos su varške Ingridientai: 400 gramų miltų, 200 gramų varškės, 4 šaukštai sviesto, 2 kiaušiniai, 30 gramų mielių, 6 šaukštai cukraus pudros, druskos, kvapų, riebalų (aliejaus) virimui Gaminimas Į pusę stiklinės pieno įberti truputi cukraus, sudėti mieles,..

Recepto vertinimas: 3

Karpis keptas folijoje

Karpis keptas folijojeIngridientai : 1 vidutinis karpis (~1 kg) žuvies prieskonių druskos pipirų česnako 2 šaukštų aliejaus 20 g sviesto Gaminimas: Karpį išvalome, nupjauname galvą. Ištriname prieskoniais, česnakais , pabarstome pipirais, drudska. Paliekame valandai marin..

Recepto vertinimas: 5

Keptas kalakutas

Keptas kalakutas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Marinatas: 5 l vandens 200 g druskos 50 g cukraus 15 g citrinos rūgšties juodųjų pipirų česnakų prieskoninių žolelių (pagal skonį) įpjaustyti 2 citrinas Gaminimas: Kalakutą pamerkti į marinatą, kad apsemtų, ..

Recepto vertinimas: 3

Cepelinų padažas

Cepelinų padažas Ingridientai: 200 - 300 gramų lašinukų, 2 - 3 svogūnų, 200 - 300 gramų grietinės, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinės pieno, druskos, prieskonių (pagal skonį) Gaminimas Lašinukus supjaustyti smulkiais kūbeliais ir sudėti į keptuvę. Lašinukams pradėjus gelsti..

Recepto vertinimas: 4

Keptas kalakutas

Keptas kalakutas Ingridientai: Kalakutas (apie 7 kilogramus), 0,5 - 1 kilogramą slyvų, stiklinė grietinės, 3-4 morkos, šaukštas druskos, muskato riešutas, šaukštelis malto imbiero, pusė šaukšto kmynų Gaminimas Kalakuto galva ir kojos nupjaunamos, iš išorės ir iš vidaus nu..

Recepto vertinimas: 2

Rugpjūčio receptas (agurkų marinavimo būdas)

Rugpjūčio receptas (agurkų marinavimo būdas) Ingridientai: Marinatas 3 litrų stiklainiui 2 lauro lapeliai, 3 - 4 pipirai, šaukstas cukraus, 2 šaukstai druskos, šaukštelis citrinos rūgšties, krapų, vyšnių, serbentų, krienų, gelsvės lapų (galima dėti tik krapų) Gami..

Recepto vertinimas: 3

Dešrelės tešloje

Dešrelės tešloje Ingridientai: 300 gramų miltų, 10 nykštukų dešrelių, 20 gramų mielių, 2 šaukštai pieno, 2 šaukštai grietinės, 2 šaukštai aliejaus, 1 kiaušinis, žiupsnelis cukraus ir druskos Gaminimas Mieles sumaišyti su pienu, cukrumi, grietine, aliejumi, kiaušinio ..

Recepto vertinimas: 3

Kepenėlių kotletai

Kepenėlių kotletai Ingridientai: 500 gramų kepenėlių, 1,5 stiklinės pieno, 2 kiaušiniai, 4 šaukštai manų kruopų, druskos, pipirų, muskato, aliejaus Gaminimas Kepenėles supjaustyti riekelėmis, užpilti pienu ir pamirkyti. Tada jas sumalti, suberti manų kruopas, pasūd..

Recepto vertinimas: 3

Kapotos tešlos obuolių pyragas

Kapotos tešlos obuolių pyragas Ingridientai: 2,5 stiklinės miltų, 2 kiaušiniai, 250 gramų kiaulinių taukų, 1/2 stiklinės parūgštinto vandens, 1/2 šaukštelio druskos Įdarui 600 gramų obuolių, 100 gramų razinų, 100 gramų riešutų, 4 šaukštai cukraus, 2 šaukšteliai ..

Recepto vertinimas: 2

Krevečių ir avokado salotos

Krevečių ir avokado salotos Ingridientai: 100 gramų virtų krevečių, 1 avokado, 3 šaukštų susmulkinto agurko, 2 šaukštų susmulkintų svogūno laiškų, 1/2 laimo vaisiaus, 2 šaukštų susmulkinto svogūno, 2 šaukštų majonezo, druskos Gaminimas Susmulkinę svogūną ir laiš..

Recepto vertinimas: 4

Įdaryti makaronai „Rosanella“

Įdaryti makaronai „Rosanella“ Ingridientai: 250 gramų vamzdelio formos makaronų, 2 džiovintos duonos, 125 gramai jautienos faršo, 125 gramai kiaulienos faršo, 1 šaukštas jautienos sultinio koncentrato, šviežių bazilikų, šviežių raudonėlių, šviežių čiobrelių..

Recepto vertinimas: 4

Kepta duona su sūriu ir majonezu

Kepta duona su sūriu ir majonezu Ingridientai: Kelios juodos duonos riekutės, šiek tiek majonezo, česnakas, gabalėlis kietesnio lydyto sūrio, aliejus, druska Gaminimas Duonai Supjaustyti norimo dydžio gabalėliais duoną, įkaitinti keptuvę su aliejumi ir iškepti duoną. Po to išt..

Recepto vertinimas: 3

''Medaus'' tortas

''Medaus'' tortas Ingridientai: Tešlai 50 gramų sviesto arba margarino, 3 kiaušiniai, 1 stiklinė cukraus, 3 - 4 valgomieji šaukštai medaus, 3 arbatiniai šaukšteliai sodos (gesintos actu), 4 stiklinės miltų Kremui 1 litro grietinės, 1 stiklinė cukraus, citrinos..

Recepto vertinimas: 2

Konservuoti pomidorai su žele

Konservuoti pomidorai su žele Ingridientai: 2 litrai virinto vandens, 5 šaukštai su kaupeliu želatinos, 4 šaukštai cukraus, 4 šaukštai druskos, 1 šaukštas acto Gaminimas Želatiną išbrinkinti pusėje litro vandens, ištirpinti ir supilti likusį 1,5 litro. Sudėti cukrų, druską..

Recepto vertinimas: 4

Kinietiškas padažas

Kinietiškas padažas Ingridientai: 1 raudonasis pipiras, 1 mažas svogūnas, 2 valgomieji šaukštai aliejaus, 200 mililitrų vištienos sultinio, 150 mililitrų ananasų sulčių, 0,5 arbatinio šaukštelio sojos padažo, 2 susmulkintos galvutės imbiero, 100 gramų konservuotų ku..

Recepto vertinimas: 4

Rūkytos vištienos salotos

Rūkytos vištienos salotosIngridientai: 2 rūkytos vištienos šlaunys ar pusė rūkytos vištos 1 stiklinė ryžių 1 indelis konservuotų kukuruzų (450g) 4-5 marinuoti agurkai, galima ir šviežio 3-4 kietai virti kiaušiniai 1 indelis majonezo Pipirų Gaminimas: Ryžius išvirti..

Recepto vertinimas: 4

Manų košė

Manų košėIngridientai:8 - 10 šaukštai manų kruopų, 2 stiklinės pieno, 1 stiklinė vandens , 1 šaukštas sviesto arba margarino, 2 šaukštai uogienės, 3 šaukteliai cukraus, druskos, pagal skonį. Gaminimas Užvirinti pieną su vandeniu, virinti ant nedidelės ugnies. Kai pienas su va..

Recepto vertinimas: 3

Citrininis pyragas

Citrininis pyragas Ingridientai: 350 gramų miltų, 350 gramų cukraus, 3 šaukštelių kepimo miltelių, 6 kiaušinių, 3 citrinų Gaminimas Trinant sviestą su cukrumi įmušti po vieną kiaušinį ir pilti sulčių (iš 2 citrinų). Galima įberti trintos citrinos žievelės. Suberti milt..

Recepto vertinimas: 2

Paprasti trapios tešlos sausainiai

Paprasti trapios tešlos sausainiaiIngridientai:250 g miltų, žiupsnelis druskos, 150 g sviesto, 2 kiaušiniai 100 g cukraus pudros.Gaminimas Miltus išsijoti ant stalo, pabarstyti druska. Ant jų sudėti gabaliukais supjaustytą sviestą ir kapoti dideliu plačiu peiliu, kol susidarys vienodi tr..

Recepto vertinimas: 3

Kiaulienos šaltiena

Kiaulienos šaltienaIngridientai:1 kg kiaulienos (galva, ausis, kojos),200 g liesos kiaulienos,1 svogūnas, 1 morka arba gabalėlis saliero,druskos,8 juodieji pipirai,4 kvapieji pipirai,1 lauro lapas,1,5-2 l vandens.GaminimasMėsą nuplauti, įdėti į šaltą..

Recepto vertinimas: 3

Puslapiai: 1 2 3 4