Grybai, grybå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Grybai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/grybai/13

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Džiovinti grybai

Pamirkyti grybus, juos pervirti ir sumalti arba smulkiai supjaustyti.  IÅ¡virti makaronus pasÅ«dytam vandenyje, ir supilti į kiaurasamtį.  Pakepinti ant svieto svogÅ«nus,sudÄ—ti grybus ,makaronus,prieskonius ir pipirus...

Recepto vertinimas: 1

Grybų ir žuvies apkepas

FormÄ… patepti riebalais, sudÄ—ti gabalÄ—liais supjaustytus grybus ir žuvį. Miltus (ir kapotÄ… svogÅ«nÄ…, jeį jo dedama) pakepinti riebaluose. Ä®pilti pieno, 10 minuÄių pavirinti ir atauÅ¡inti. Ä® padažą įmaiÅ¡yti prieskonių, žalių kiauÅ¡inių ir užpilti ant grybų ir žuvies. Viršų a..

Recepto vertinimas: 0

VOVERAIČIŲ MIŠRAINĖ

Svogunus smulkiai supjaustyti ir pakepinti svieste. Virtas voveraites sumalti mesmale ir truputi pakepinti kartu su svogunais. Grybu - svogunu mase paskaninti pipirais, pasudyti, parugstinti citrinos sultimis...

Recepto vertinimas: 0

Karštos burokėlių salotos

Džiovintus grybus reikia apvirti ir susmulkinti. SvogÅ«nÄ… pakepinti Å¡lakelyje aliejaus, į keptuvÄ™ dÄ—ti grybus, truputį patroÅ¡kinti, tada burokÄ—lius (pjaustytus smulkiais kubeliais), dar truputį patroÅ¡kinti ir galiausiai dÄ—ti smulkiai supjaustytÄ… silkÄ™. Pakaitinti, kol silkÄ..

Recepto vertinimas: 0

EŠERYS KEPTAS

Paruostus eserius is abbieju pusiu keliose vietose ipiaukite skersai, pasudykite ir palaikykite 30 min. Stambesnes zuvis, perpjove ties stuburu isilgai, supjaustykite gabalais. Zuvytes ar zuvu gabalus pavoliokite suplaktame kiausinyje, paskui miltuose ir dziuvesiuose. Kepkite taukuose su istirpintu ..

Recepto vertinimas: 1

Grikiųir grybų kotletai (sveikuoliskas)

Žuvį nuplaukite, paÅ¡lakstykite citrinos sultimis, pabarstykite druska ir sudÄ—kite į verdantį sultinį, įdÄ—kite lauro lapelį ir peletrÅ«nÄ…. Virkite ant lÄ—tos ugnies 20 minuÄių, padÄ—kite, kad atauÅ¡tų. IÅ¡imkite žuvį į lekÅ¡tÄ™, o stiklinÄ™ sultinio užvirkite su vynu, citrinos žie..

Recepto vertinimas: 0

Blynai su grybais

Maišant kiaušinį, pieną, vandenį, miltus, paruošti vidutinio tirštumo tešlą.Džiovintus grybus išmirkyti ir sumalti. Jei naudojami šaldyti grybai – atšildyti, apvirti ir sumalti.Į keptuvę su įkaitintu aliejumi suberti susmulkintą svogūną. Kai jis šiek tiek apkepa, sudėti grybus..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su mėsa prancūziškai

Makaronus iÅ¡virti pasÅ«dytame vandenyje, supilti į kiaurasamtį, praplauti vandenyje ir nukoÅ¡ti. MÄ—sÄ…, grybus ir pomidorus supjaustyti kubeliais. ViskÄ… atsargiai iÅ¡maiÅ¡yti ir sudÄ—ti i salotinÄ™. Padažą pagamintÄ… iÅ¡ augalinio aliejaus, citrinos sulÄių, juodųjų pipirų bei druskos, u..

Recepto vertinimas: 0

PyragÄ—liai su grybais

Miltus sumaiÅ¡yti su geriamÄ…ja soda ir druska. Po truputį į juos sudÄ—ti riebalus, supilti skystį, kapojant įmaiÅ¡yti teÅ¡lÄ… įr 30 minuÄių jÄ… palaikyti Å¡altai. Grybus sukapoti arba sumalti mÄ—smale, įdÄ—ti svieste pakepintų susmulkintų svogÅ«nų, grietinÄ—s, prieskonių, supjaustytÄ… ..

Recepto vertinimas: 0

Konservuoti grybai savo sultyse

IÅ¡plauti grybai supjaustomi ir sudedami į emaliuotÄ… puodÄ…. Kilogramui Å¡viežių grybų beriama 20 g druskos ir kaitinama be vandens, retkarÄiais pajudinant su visu puodu arba atsargiai pamaiÅ¡ant mediniu Å¡aukÅ¡tu, kad neprikibtų prie dugno. JuoduojanÄius grybus prieÅ¡ virimÄ… patartina pam..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta kiauliena

Džiovintus grybus nuplauti, užpilti stikline vandens ir pusvalandį pamirkyti. Mėsą supjaustyti griežinėliais ir apkepinti taukuose. Toje pat keptuvėje pakepinti smulkiai supjaustytus svogūnus, o kai šie pagels, apibarstyti juos miltais ir kepinti, kol šie apskrus. Į keptuvę subert..

Recepto vertinimas: 0

Lydeka balto vyno padaže

NuvalytÄ… ir iÅ¡darinÄ—tÄ… lydekÄ… supjaustyti gabaliukais, truputį apkepinti svieste, apibarstyti miltais, užpilti vynu ir vandeniu (skystis turi apsemti žuvį), sudÄ—ti svogÅ«nus, grybus, druskÄ…, prieskonius ir virti ant silpnos ugnies apie 30 minuÄių. Baigiant virti į sultinį supilti gr..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybių mišrainė

Didesnius pievagrybius supjaustyti, mažesnius perpjausti pusiau arba palikti nepjaustytus. Grybus iÅ¡troÅ¡kinti įdÄ—jus 1 Å¡aukÅ¡tÄ… alyvų aliejaus, ir atauÅ¡inti. Pomidorus ir obuolį supjaustyti kubeliais ir sumaiÅ¡yti su grybais. IÅ¡ likusio aliejaus, sulÄių, iÅ¡siskyrusių troÅ¡kinant gryb..

Recepto vertinimas: 0

Purus grybų apkepas su pyragu

Grybus sumalti mÄ—smale. Pyrago riekutes iÅ¡mirkyti piene arba sultinyje. Jei skysÄio per daug, riekutes lengvai nuspausti. Puode iÅ¡tirpinti Å¡iek tiek riebalų, juose pakepinti grybus, kapotÄ… svogÅ«nÄ…, duonÄ…, sudÄ—ti prieskonius. Likusį sviestÄ… iÅ¡sukti įdÄ—ti kiauÅ¡inių trynių, dar kart..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir ryžių sriuba

Mėsą sudėkite į puodą, įpilkite 1,5 litro salto sūdyto vandens, užvirinkite ir virkite 2 valandas; galite nugriebti putas. Mėsą ir kaulus isimkite is sultinio, mėsą atskirkite nuo kaulų, smulkiai supjaustykite ir atidėkite. Grybus nuvalykite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Pr..

Recepto vertinimas: 0

BALANDĖLIAI SU GRYBAIS, VIRTA MĖSA IR DUONA

Kopustu lapus apvirti pasudytame vandenyje. Virta mesa arba desra susmulkinti, sumaisyti su piene ismirkyta duona ir sumaltais troskintais grybais. Sudeti kiausinius, sviesta, prieskonius ir ismaisyti. Ant kopusto lapu deti farsa, sulankstyti balandelius, apvolioti trupiniuose ir apkepinti. Paskui i..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIS SU KARIO PADAŽU

Zuvies file atuildyti, supjaustyti gabaleliais, pabarstyti prieskoniais,druska bei palikti pastoveti kambario temperaturoje, kol pasiruosite kituspatiekalo ingridientus. Pievagrybius ir svoguna supjaustykite ir pakepinkitekartu kol graziai pagels aliejuje. Kario miltelius suberkite i grietine irgera..

Recepto vertinimas: 0

Grybų, kumpio ir baltos duonos apkepas

Baltos duonos riekes iÅ¡mirkyti piene ir sudÄ—ti į riebalais pateptÄ… formÄ… arba keptuvÄ™. Kumpį supjaustyti kubeliais, pakepinti su grybais ir sukrÄ—sti ant duonos riekių. KiauÅ¡inius iÅ¡plakti arba sumaiÅ¡yti su trupuÄiu pieno ir užpilti ant grybų. Galima daryti ir kitaip: grybuose padaryt..

Recepto vertinimas: 0

RAUGINTI KOPŪSTAI SU GRYBAIS

Is vakaro grybus sudeti i mazdaug 250 ml vandens, kad ismirktu. Kita diena juos isimti is vandens ir supjaustyti mazais gabaleliais. Raugintus kopustus susmulkinti, kartu su lauro lapu, druska ir pipirais sudeti i grybu vandeni ir uzdengus virti apie 30 min. Po 10 min. virimo sudeti grybus. Svogunu..

Recepto vertinimas: 0

Å vilpikai

Virtos bulvės sumalamos mėsmale, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai,supilama grietinė, pasūdoma, gerai suminkoma, padaromi maltinukai, apveliami miltais ir iš abiejų pusių kepami įkaitintoje iki (400F) orkaitėje, kol gražiai pagels.(Apytikslė kepimo trukmė - 40-50 min.) Valgoma su ..

Recepto vertinimas: 0

Kiškiena, troškinta su raugintais kopūstais

ParuoÅ¡tÄ… kiÅ¡kį supjaustyti gabalais ir įtrinti juos druska. TroÅ¡kintuve paspirginti laÅ¡inukus, sudÄ—ti kiÅ¡kienos gabalus ir apkepinti. PridÄ—ti svogÅ«no (galima ir grybų). KopÅ«stus ir tarkuotus obuolius sudÄ—ti ant mÄ—sos, įpilti sultinio, kad nesviltų, ir uždengus dangÄiu troÅ¡kint..

Recepto vertinimas: 2

Å ventinis kugelis

Lasinius supjaustyti, paspirginti kartu su svogūnais, supilti į tarkius, pasūdyti, ismaisyti. Į mėsą įmusti kiausinį, sudėti mirkytą bandelę, įberti pipirų, druskos, pakepintų svogūnų, ismaisyti. Į virtus maltus grybus įmusti kiausinį, įberti pakepintų svogūnų, pipirų, drusko..

Recepto vertinimas: 5

Tiršta grybų sriuba

Grybus smulkiai sukapoti, prieskonines daržoves supjaustyti mažais griežinÄ—liais ir iÅ¡troÅ¡kinti riebaluose. Jei reikia, įpilti Å¡iek tiek vandens arba sultinio. Baigiant troÅ¡kinti, pridÄ—ti miltų, vandens ir viskÄ… dar pavirinti. Sriubos tirÅ¡Äius pertrinti per sietÄ… arba sumalti mÄ—smal..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir sūdytų grybų mišrainė

Virtos bulvės, išmirkyti grybai, agurkas, svogūnas supjaustomi griežinėliais, užpilama grietinė. Sumaišoma ir užbarstoma supjaustytais svogūnų laiškais. ..

Recepto vertinimas: 0

Kuskusas su glazūruotais baklažanais

Aliejus pakaitinamas keptuvÄ—je, daržovÄ—s kepamos ant didelÄ—s ugnies, vis sukreÄiant keptuvÄ™. Sudedami svogÅ«nai, Äesnakai, Äilis. Viskas toliau tokiu paÄiu bÅ«du kepama ant didelÄ—s ugnies maždaug 1 minutÄ™. Užpilamas sirupas, gerai iÅ¡maiÅ¡oma. Ä®maiÅ¡omas kuskusas, citrinos sultys, van..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30