Grybai, grybå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Grybai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/grybai/24

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Ungurys su grybų padažu

Dviejuose Å¡aukÅ¡tuose sviesto pakepinti morkas, porus, svogÅ«nÄ—lius, ÄesnakÄ… bei laÅ¡inukus. SudÄ—ti prieskonius, supilti vynÄ… ir užvirinti. Žuvį supjaustyti ir apkepti dviejuose Å¡aukÅ¡tuose sviesto. IÅ¡imti. Suberti grybus ir pakepinti. Pabarstyti druska, pipirais, įpilti konjako ir užd..

Recepto vertinimas: 0

Sriuba su grybais ir daržovėmis

KopÅ«stų lapus atskirkite, Å¡eÅ¡is didesnius minutei užpilkite pasÅ«dytu verdanÄiu vandeniu. IÅ¡griebusi perliekite Å¡altu vandeniu. Kai atvÄ—s, perpjaukite iÅ¡ilgai. Morkas supjaustykite kubeliais. MÄ—sÄ… supjaustykite ir sutrinkite elektriniu plakikliu. Suberkite 2/3 morkų, sÅ«rį, įmuÅ..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, kepti tešloje

IÅ¡ miltų, su skysÄiu iÅ¡plaktų kiauÅ¡inių, aliejaus, druskos ir tarkuoto sÅ«rio įmaiÅ¡yti skystÄ… teÅ¡lÄ…, Grybus su koteliais arba tik kepurÄ—les pamirkyti teÅ¡loje ir kepti dideliame riebalų kiekyje, kol iÅ¡keps ir iÅ¡ visų pusių paraus. PapuoÅ¡ti dideliame riebalų kiekyje keptais petra..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, troškinti su porais arba svogūnais

Nuvalytus ir nuplautus grybus supjaustyti gabalėliais, kotelius – plonais skridinėliais. Svogūnus arba porus supjaustyti strypeliais arba griežinėliais. Grybus, svogūnus arba porus gerai ištroškinti riebaluose. Troškinti ant mažos ugnies, kad neišgaruotų išsiskyrusios sultys. Miltus s..

Recepto vertinimas: 0

BarÅ¡Äiai su grybais

Paruoštus grybus ir susmulkintas prieskonines daržoves ištroškinti svieste. Jei dedama pomidorų tyrės - ji troškinama kartu. Virtus burokėlius sutarkuoti arba supjaustyti šiaudeliais. Pailgais gabalėliais supjaustytas bulves išvirti sultinyje, sudėti kitus produktus (miltus sumaišyti s..

Recepto vertinimas: 0

KEPENĖLIŲ VĖRINĖLIAI

Kepeneles supjaustykite nedideliais gabaliukais. Nulupkite svogunus, obuolius ir supjaustykite juos skiltelemis. Paprika perpjaukite pusiau, isimkite seklas ir supjaustykite gabaleliais.Kepeneles apibarstykite prieskoniais ir pakepinkite su sviestu. Ant medinio iesmelio pakaitomis maukite kepeneles,..

Recepto vertinimas: 3

Sotusis omletas

Keptuveje pakepame kubeliais supjaustytus lasinukus, svoguna ir pievagrybius. Kitame inde isplakame kiausinius su pienu ir prieskoniais. Plakini supilame ant ikaitusiu lasinuku, svoguno ir pievagrybiu. Uzbarstome sutarkuotu fermentiniu suriu, uzdengiame ir kepame ant mazos ugnies...

Recepto vertinimas: 0

Didkepsniai su grybų tyre

Grybus nuplauname, nuvalome, supjaustome juostelÄ—mis, apkepame Å¡aukÅ¡te įkaitinto aliejaus. Po to pridengiame ir susidariusiose sultyse troÅ¡kiname 15 minuÄių. Du svogÅ«nus nulupame, smulkiai supjaustome, sumaiÅ¡ome su grybais ir padarome iÅ¡ jų tyrÄ™. Likusį aliejų įkaitiname keptuvÄ—je ..

Recepto vertinimas: 0

SkumbrÄ— su pievagrybiais

Skumbrė nuvaloma, pasūdoma ir apšlakstoma citrinos sultimis. Keptuvėje ištirpinama pakankamai sviesto ir jame iš abiejų pusių apkepinama žuvis. Paskui ji sudedama į pašildytą indą ir pastatoma į šiltą vietą. Į keptuvėje likusius riebalus įberiama miltų, įpilama truputį vanden..

Recepto vertinimas: 0

PyragÄ—liai su kruopomis ir bulvÄ—mis

Iš pusės miltų, šilto pieno ir ištrintų su cukrumi mielių paruošti raugą. Kai pakils, suberti likusius miltus ir druską bei supilti išlydytą margariną, gerai išminkyti ir palikti, kad pakiltų.Bulves išvirti ir sumalti mėsmale. Grikių košę išmaišyti su bulvėmis, suberti pake..

Recepto vertinimas: 0

Pati paprasÄiausia grybų sriuba

Nuvalytus grybus nuplauti, supjaustyti siauromis juostelÄ—mis ir troÅ¡kinti riebaluose. Baigiant troÅ¡kinti, įberti miltų, iÅ¡maiÅ¡yti įpilti vandens, pasÅ«dyti ir 10-15 minuÄių pavirinti. Skanaus ..

Recepto vertinimas: 0

Salotos Antipasto

6 kietai virti kiauÅ¡iniai, perpjauti į 4 dalis 12 plonų riekelių salamio deÅ¡ros, supjaustytos į 6 mm ploÄio juosteles; 6 marinuoti pipirai; pagal skonį raudonojo svogÅ«no, supjaustyto žiedelių forma. Ä® mažą indÄ… supilkite aliejų ir pakepinkite svogÅ«nus. Ä® kitÄ… indÄ… supilkite..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių maltinukai

Bulvės sumalamos mėsmale, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, supilama grietinė, pasūdomą. Gerai suminkoma, padaromi maltinukai, apvoliojami pyrago džiūvėsėliais ir iš abiejų pusių apkepami įkaitintuose riebaluose. Valgoma su džiovintų grybų padažu. Grybai nuplaunami ir 1—2..

Recepto vertinimas: 0

Margos salotos

SÅ«rį ir nuluptus obuolius (be sÄ—klalizdžių) supjaustyti nedideliais kÅ«geliais. jaunus mažus pievagrybius perpjauti pusiau ir Å¡iek tiek patroÅ¡kinti. IÅ¡ saldžiųjų pipirų iÅ¡imti sÄ—klynus, supjaustyti žiedais ir sumaiÅ¡yti su mandarinų ar skersai perpjautomis apelsino skiltelÄ—mis. IÅ..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su kvieÄių želmenimis

Susmulkinti želmenis, pievagrybius, agurkÄ…. VirtÄ… kiauÅ¡inį supjaustyti ketvirÄiais, ridikÄ—lius- griežinÄ—liais. Ä® lÄ—kÅ¡tÄ—les sudÄ—ti želmenis, iÅ¡dÄ—lioti kiauÅ¡inius, pievagrybius, ridikÄ—lius, uždÄ—ti agurkus, sumaiÅ¡ytus su majonezu. (Ingrida)..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir pomidorų apkepas

ParuoÅ¡tus grybus sukapoti ir kartu su svogÅ«nais troÅ¡kinti riebaluose, kad dalis skysÄio iÅ¡garuotų. PridÄ—ti grietinÄ—s ir pasÅ«dyti. Grybus perdÄ—ti į ugniai atspariÄ… stiklinÄ™ formÄ… arba indÄ…, ten pat koteliais žemyn sudÄ—ti pomidorus. KiekvienÄ… pomidorÄ… apibarstyti druska ir ant virÅ..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgo apkepas su grybais

Moliūgus supjaustyti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Išvirusius išgriebti, pertrinti per sietelį. Išvirusius ir supjaustytus grybus pakepinti svieste, įbėrus prieskonių, druskos. Po to grybus, moliūgų masę ir kiaušinius gerai išmaišyti, dėti į riebalais išteptą ir džiūvėsia..

Recepto vertinimas: 0

VERŠIENA SU PIEVAGRYBIAIS

Nedideliais gabaleliais supjaustyta versienos kumpi apvoliojame prieskoniu ir druskos misinyje. Dedame i keptuveje ikaitinta alieju. Ant virsaus uzberiame riekelemis supjaustyta morka ir troskiname kol mesa suminksteja. Tada dedame nepjaustytus pievagrybius. Troskiname 5 min. Uzpilame 2 - 3 saukstus..

Recepto vertinimas: 0

Baklažanai su šviežiais grybais

Baklažanus supjaustyti 3-4 cm ilgio juostelėmis, suslėgti ir leisti sultims ištekėti. Nusausintus baklažanus pavolioti miltuose (1 šaukšte) ir apkepinti su sviestu. Grybus nuplauti ir supjaustyti juostelėmis. Iškeptus baklažanus, grybus ir smulkiai supjaustytus svogūnus užpilti grietin..

Recepto vertinimas: 0

Avižinių dribsnių sriuba su džiovintais grybais

Džiovintus grybus nuplauname, sudedame į puodą, užpilame vandeniu ir išverdame. Išvirusius grybus išgriebiame ir supjaustome plonais šiaudeliais. Prieskonines daržoves ir svogūną supjaustome mažais kubeliais, pakepiname svieste ir sudedame į sultinį. Avižinius dribsnius perplauname ..

Recepto vertinimas: 4

TroÅ¡kintas viÅ¡Äiukas su Å¡viežiais baravykais

Nuvalytus baravykus ir porÄ… supjaustome griežinÄ—liais,sutarkuojame morkas ir pakepame su 100 g. sviesto.Ä®beriame susmulkintų petražolių,druskos,pipirų.ViÅ¡ÄiukÄ… padaliname į 4 dalis,pabarstome druska,pipirais ir palaikome 1 val.Ä® troÅ¡kintuvÄ… įpilame likusį iÅ¡tirpintÄ… sviestÄ…,suded..

Recepto vertinimas: 0

Sriuba su citrina

ViÅ¡tienos krÅ«tinÄ—lÄ™ supjaustyti juostelÄ—mis 1,5 cm ploÄio. Ä® puodÄ… sudÄ—ti supjaustyta mÄ—sÄ…, porus, pipirus, prieskonius, įpilti citrinos sulÄių, užpilti sultiniu ir užvirti. Kai užvirs sumažinti ugnį ir dar pavirti 10 min. Tada supilti makaronus, griežinÄ—liais supjaustytus gry..

Recepto vertinimas: 0

Grybų padažas su agurkais ir pomidorais

Grybus supjaustyti griežinėliais arba mažais kubeliais, pridėti kapoto svogūno, pomidoro skiltelių, agurko griežinėlių, susmulkinto kiaušinio. Viską sudėti į salotinę, užpilti grietine (arba grietinės ir majonezo mišiniu), sumaišyta su prieskoniais ir iš pomidorų ir agurkų išt..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir grybų apkepas

BulvÄ—s nuskutamos, supjaustomos griežinÄ—liais, sudedamos į verdantį vandenį ir 2—3 min. paverdamos. Paskui iÅ¡griebiamos kiaurasamÄiu ir nuvarvinamas vanduo. Džiovinti grybai nakÄiai pamerkiami. Rytojaus dienÄ… grybai iÅ¡verdami ir supjaustomi Å¡iaudeliais. SvogÅ«nai supjaustomi grieži..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių ir grybų salotos

Ryzius isverdame pagal nurodyta receptura, nusunkiame, uzdengiame ir pastatome 30 minuciu.I virtus ryzius sudedame supjaustytus pievagrybius, virtas sparagines pupeles, kubeliais pjaustyta paprika, smulkinta svoguna, sumaisome. Uzpilui skirtus produktus gerai ismaisome ir uzpilame ant salotu. (Kviec..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30