KiauÅ¡iniai, kiauå¡iniå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiaušiniai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/3

Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir vyšniomis

Jei naudojate Å¡aldytÄ… sluoksniuotÄ… teÅ¡lÄ…- jÄ… atÅ¡ildyti. OrkaitÄ™ įkaitinti iki 200°C temperatÅ«ros. TeÅ¡lÄ… iÅ¡koÄioti į kepimo skardos dydžio lakÅ¡tÄ…. Jį įkloti į Å¡altu vandeniu suvilgytÄ… skardÄ… ir subadyti. Kepti orkaitÄ—je 10 min. KiauÅ¡inių trynius atskirti nuo baltymų..

Recepto vertinimas: 2

Trapi tešla

Miltus persijoti ir suberti ant minkymo lentos. Padaryti kauburÄ—lį ir viduryje duobutÄ™. DubenÄ—lyje Å¡akute sumaiÅ¡yti cukrų, druskÄ…, trynius arba kiauÅ¡inį, romÄ…, grietinÄ—lÄ™ arba vynÄ…. MasÄ™ supilti į kauburÄ—lio vidurį. Å altÄ… sviestÄ… supjaustyti gabalÄ—liais ir iÅ¡dÄ—lioti kauburÄ..

Recepto vertinimas: 3

Tortas „Napoleonas"

Ant virtuvinės lentos paberiami miltai, užbarstoma druskos, padarius duobutę, supilama grietinė, įmušamas kiaušinis, padedamas atšaldytas supjaustytas sviestas ir šaltoje patalpoje kapojama, kol tešloje nelieka sausų miltų. Tada tešla suspaudžiama, padedama ant lėkštės ir, prideng..

Recepto vertinimas: 4

Didžkukuliai, cepelinai

IÅ¡virti 5 bulves su lupenomis, atauÅ¡inti, nulupti ir sumalti mÄ—smale. Kitas bulves nuskusti ir smulkiai sutarkuoti. IÅ¡sunkti, bet neiÅ¡pilti sulÄių, atidÄ—ti jas 15 minuÄių, kol dugne nusÄ—s krakmolas. Tada sultis nupilti, o krakmolÄ… kartu su iÅ¡virtomis bulvÄ—mis suberti į tark..

Recepto vertinimas: 3

Varškės spurgos

Išplakame kiaušinius su cukrumi. Į varškę pilame su cukrumi išplaktus kiaušinius, dedame miltus, kepimo miltelius ir maišome. Suformuojame nedidelius rutuliukus, juos verdame įkaitintame aliejuje. Atvėsusias apibarstome cukraus pudra. (Siesta)..

Recepto vertinimas: 3

Å okoladinis keksas

Miltus sumaišome su druska, soda ir kepimo milteliais. Išsukame sviestą su cukrumi. Po vieną į sviestą su cukrumi dėdame kiaušinius ir toliau viską sukame iki vientisos masės, paskui beriame vanilę, miltus ir grietinę. Kai produktus išsuksime iki vientisos masės sudedame s..

Recepto vertinimas: 4

Namie ruošti kibinai, pyragėliai su mėsa

Sudedame margariną, sudedame grietinę ir 2 kiaušinius. Viską sumaišome, įpilame miltų ir viską suminkome. Kol gaunasi minkoma tešla ir turėkite omenyje, kad tešlą reikia minkyti greitai nes sviestas ar margarinas greitai tirpsta ir atrodo, kad reikia vis daugiau ir daugiau miltų. Tešl..

Recepto vertinimas: 4

Mėlynių pyragas

ParuoÅ¡iame trapiÄ… teÅ¡lÄ… ir 30min jÄ… laikome Å¡altai . IÅ¡ 4/5 teÅ¡los iÅ¡koÄiojame lakÅ¡tÄ… ir įklojame į aliejumi pateptÄ… formÄ… . Suberiame nuplautas ir nusausintas mÄ—lynes . LikusiÄ… teÅ¡lÄ… sutarkuojame stambia trintuve ir užberiame ant uogų . Kepame 200C temperatÅ«rojÄ™..

Recepto vertinimas: 3

Gimtadienio tortas

Kondensuotas pienas iÅ¡plakamas su 150 g grietinÄ—s. Tryniai iÅ¡trinami su cukrumi, Abi masÄ—s sumaiÅ¡omos. Soda ar kepimo milteliai iÅ¡tirpinami truputyje grietinÄ—s ir sukreÄiami į ruoÅ¡iamÄ… masÄ™. Suberiami sijoti miltai ir plakti baltymai. Lengvai apvartoma. ParuoÅ¡ta teÅ¡la sukreÄiama į r..

Recepto vertinimas: 2

Eklerai su grietinÄ—le

250 ml vandens, druską, sviestą ir cukrų užvirinti nedideliame puode ir nukelti nuo viryklės. Iš karto suberti visus miltus ir maišyti, kol susidarys vientisa tešla. Puodą vėl padėti ant viryklės ir kaitinti maišant, kol susiformuos lengvai nuo puodo kraštų atsiskiriantis tešlos gn..

Recepto vertinimas: 5

Aguonų ir varškės tortas

Užminkykite teÅ¡lÄ… ir 2 valandas palaikykite jÄ… Å¡aldytuve. IšėmÄ™ iÅ¡koÄiokite, dÄ—kite į torto formÄ… kiek pakeldamos kraÅ¡tus. Kepkite 15 minuÄių iki 210 laipsnių temperatÅ«ros įkaitintoje orkaitÄ—je. Ä®darui užplikykite aguonas, palaukite, kol atauÅ¡, ir sumalkite. Žieveles ir rie..

Recepto vertinimas: 3

Å altibarÅ¡Äiai

Užminkykite teÅ¡lÄ… ir 2 valandas palaikykite jÄ… Å¡aldytuve. IšėmÄ™ iÅ¡koÄiokite, dÄ—kite į torto formÄ… kiek pakeldamos kraÅ¡tus. Kepkite 15 minuÄių iki 210 laipsnių temperatÅ«ros įkaitintoje orkaitÄ—je. Ä®darui užplikykite aguonas, palaukite, kol atauÅ¡, ir sumalkite. Žieveles ir rie..

Recepto vertinimas: 4

TiÅ¡keviÄiaus koldÅ«nai

IÅ¡ miltų, kiauÅ¡inių ir vandens užminkoma teÅ¡la. Grybai nuplaunami, iÅ¡verdami, kumpis smulkiai sukapojamas (jeigu liesas, pridedama laÅ¡inių), sumaiÅ¡omas su kapotais grybais, įmuÅ¡ami kiauÅ¡iniai, pasÅ«doma, įberiama pipirų, iÅ¡maiÅ¡oma ir daromi koldÅ«nai. Dedami į verdantį pasÅ«dytÄ..

Recepto vertinimas: 4

Citrinų pyragas

Orkaitę įkaitinti iki 175-200°C temperatūros. Minkštą sviestą arba margariną išsukti su cukrumi ir druska, po vieną įmušant kiaušinius, po truputį suberiant tarkuotą citrinos žievelę. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir po šaukštą suberti į tešlą. Tešlą dėti į rieb..

Recepto vertinimas: 3

Žagarėliai

Viskas, kas nurodyta recepte, suminkoma ir teÅ¡la ant lentos muÅ¡ama koÄÄ—lu, vis lankstant į vidų, kol joje atsiras pÅ«slelių. Kuo daugiau teÅ¡loje oro, tuo trapesni žagarÄ—liai. Tada teÅ¡la atÅ¡aldoma, pridengus drobele, kad neapdžiÅ«tų. PrieÅ¡ verdant iÅ¡koÄiojama 2 mm storio lakÅ¡tais,..

Recepto vertinimas: 4

Trapus obuolių pyragas

Viskas, kas nurodyta recepte, suminkoma ir teÅ¡la ant lentos muÅ¡ama koÄÄ—lu, vis lankstant į vidų, kol joje atsiras pÅ«slelių. Kuo daugiau teÅ¡loje oro, tuo trapesni žagarÄ—liai. Tada teÅ¡la atÅ¡aldoma, pridengus drobele, kad neapdžiÅ«tų. PrieÅ¡ verdant iÅ¡koÄiojama 2 mm storio lakÅ¡tais,..

Recepto vertinimas: 3

Tortas " Napoleonas"

Ant lentos išsijojami miltai (kepiniams miltus sijoti būtina, kad miltuose atsirastų oro, nuo to kepinio skonis yra žymiai geresnis, nei kepinio iš nesijotų miltų), į juos dedamas gabalais supjaustytas atšaldytas margarinas, pilama pasūdyta grietinė, įmušamas kiaušinis ir kapojama ilg..

Recepto vertinimas: 3

Virtiniai, įdaryti varške ir špinatais

IÅ¡ miltų, kiauÅ¡inio, vandens, druskos ir trupuÄio aliejaus užminkome teÅ¡lÄ… ir palaikome pusvalandį kambario temperatÅ«roje, kad sustingtų. Po to ant pabarstytos miltais lentelÄ—s plonai iÅ¡koÄiojame teÅ¡lÄ…, formele arba stikline iÅ¡pjauname skritulÄ—lius. Å pinatus perrenkame, gerai nup..

Recepto vertinimas: 1

Amerikietiškas bananų pyragas (Banana Bread)

Sviestą gerai išsukite su cukrumi, supilkite išplaktus kiaušinius ir viską gerai sumaišykite. Bananus nulupkite, sugrūskite, sumaišykite su persijotais miltais, kepimo milteliais, soda ir druska. Po to sumaišykite abi tešlas, suberkite kapotus riešutus. Maišykite, kol tešla pasida..

Recepto vertinimas: 4

Mieliniai žagarėliai

IÅ¡ kiauÅ¡inių, cukraus, trupuÄio miltų, mielių ir pieno užmaiÅ¡ykite skystÄ… teÅ¡lÄ… ir pastatykite Å¡iltai, kad pakiltų. Po valandos, jei teÅ¡la tinkamai pakilusi, sudÄ—kite visus miltus, užminkykite ir laikykite Å¡iltai, kol pakils. PakilusiÄ… teÅ¡lÄ… iÅ¡koÄiokite 1 mm storio lakÅ¡tais, ..

Recepto vertinimas: 3

Kijevo kotletas

Filė pamušti. Žalumynus supjaustyti ir sumaišyti su sviestu. Ant vieno filė gabalo dėti sumaišyti mišinio, o ant viršaus kitą filė gabalą. Galus sulyginti. Kotletus pavilgyti kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir kepti. Iškeptus patiekti su duonos riekelėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 4

Netikras zuikis

Jautiena ir kiauliena sumalama mÄ—smale kartu su piene mirkytu pyragu, sudedami prieskoniai, kiauÅ¡inių tryniai, druska, viskas gerai iÅ¡maiÅ¡oma, sukreÄiami atskirai iÅ¡plakti baltymai, dar pamaiÅ¡oma ir suformojama į pailgÄ… kepalÄ—lį, apsukama plonu laÅ¡iniukų sluoksniu (kad mÄ—sa bÅ«tų p..

Recepto vertinimas: 4

Makaronų užkepėlė

Jautiena ir kiauliena sumalama mÄ—smale kartu su piene mirkytu pyragu, sudedami prieskoniai, kiauÅ¡inių tryniai, druska, viskas gerai iÅ¡maiÅ¡oma, sukreÄiami atskirai iÅ¡plakti baltymai, dar pamaiÅ¡oma ir suformojama į pailgÄ… kepalÄ—lį, apsukama plonu laÅ¡iniukų sluoksniu (kad mÄ—sa bÅ«tų p..

Recepto vertinimas: 2

Žėlė tortas

Jogurtą išplakite su cukrumi. Želatiną išbrinkinkite ir ištirpdykite. Kiaušinių baltymus išplakite iki purumo ir sumaišykite su jogurtu bei ištirpinta želatina. Sudėkite mandarinų, apelsinų skilteles ir dar kartą viską sumaišykite. Masę supilkite į indą ir pastatykite šaltai,..

Recepto vertinimas: 4

Varškės apkepas

Manų kruopos užpilamos pienu ir pusvalandžiui paliekama, kad šiek tiek išbrinktų. Kiaušinių tryniai išsukami su cukrumi, sudedama varškė, išsuktas arba gabaliukais supjaustytas sviestas, manų kruopos ir viskas gerai ištrinama. Baltymai išplakami iki standžių putų. Tada į masę su..

Recepto vertinimas: 4