KiauÅ¡iniai, kiauå¡iniå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiaušiniai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/42

Dviejų rūšių tešlų tortas

• IÅ¡ trapiai teÅ¡lai skirtų produktų užminkome teÅ¡lÄ… ir 1 vai. palaikome Å¡altai. Tuomet iÅ¡koÄiojame du 5 mm storio lakÅ¡tus. IÅ¡ likusios juos apipjaunant teÅ¡los suformuojame 6 gÄ—lytes, likusiÄ… teÅ¡lÄ… paliekame trupiniams. Kepame 170° C temperatÅ«ros orkaitÄ—je.•IÅ¡ pagerintai teÅ¡..

Recepto vertinimas: 0

Jaunystes vÄ—jas

Medu istirpinti su cukrumi, sudeti sviesta. Atausinti. Sudeti nugesinta soda, kiausinius, miltus. Tesla atsaldyti. Padalinti i 5 gabalelius, iskocioti ir deti kepti... Pertepimas: Isplakti grietine su cukrumi ideti pagal skoni citrinos rugsteles, skoni dar labiau pagerintu smulkinti lazdyno riesuta..

Recepto vertinimas: 0

Keptas obuolių desertas su varške

Obuolius Å¡iam desertui galite ruoÅ¡ti dviem bÅ«dais. IÅ¡kepkite juos orkaitÄ—je, paÅ¡alinkite sÄ—klalizdžius ir sutrinkite. Arba tiesiog supjaustykite mažais kubeliais ar sutarkuokite stambia tarka ir apÅ¡lakstykite citrinos sultimis. VarÅ¡kÄ™ pertrinkite, įsukite trynius, cukrų, tarkuotÄ..

Recepto vertinimas: 0

MARCIPANINIAI PYRAGÄ–LIAI IÅ  TRAPIOS TEÅ LOS SU ALIEJUMI

Kiaušinius išplakite su cukrumi bei vaniliniu cukrumi iki putų. Tada, lėtai pildami, įmaišykite aliejų ir pieną. Miltų, kepimo miltelių ir kakavos mišinį persijokite ir suberkite į kiaušinių ir aliejaus masę. Galiausiai įmaišykite migdolus, romą bei prieskonius. Į riebalais ište..

Recepto vertinimas: 5

Burokėlių salotos su ananasais

BurokÄ—lius supjaustome kubeliais, susmulkiname keturis ananasų griežinÄ—lius, kelis nedidelius agurkÄ—lius. Užpilame majonezo, sirupo ir garstyÄių miÅ¡iniu, pabarstome druska bei pipirais. Sudedame į salotinÄ™, puoÅ¡iame likusiu ananasu, sutrupintu kiauÅ¡inio tryniu bei supjaustytais mažais..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių kepsneliai

Daržoves sumalti arba sugrūsti grūstuve, pagardinti prieskoniais, įmušti kiaušinį viską permaišyti. Tada berti manų kruopas. Jeigu norima minkštesnių kepsnelių, tai berti pusę stiklinės. Kuo daugiau manų kruopų tuo kepsneliai tvirtesni ir kietesni (ir mažiau sveiki)...

Recepto vertinimas: 0

Citrininis pyragas

Iš tešlai skirtų produktų paruošiame trapią tešlą. Ja išklojame kepimo formą, suformuojame aukštesnius kraštus ir kepame 170°C temperatūros orkaitėje. Įdarui kiaušinį ir trinius išplakame su cukrumi, sudedame sviestą, išspaudžiame citrinos sultis, įtarkuojame jos žievelę i..

Recepto vertinimas: 0

Lulu silkutÄ— (RamunÄ—s) (foto)

Silkinę išklojame silkutės gabaliukais, ant jų dedame plonus svogūnų griežinėlius ir aptepame plonai majonezu, tada - tarkuotas kiaušinis ir vėl majonezas. Barstome žemės riešutais. Aš pamaliau, galima ir nemaltais. Manau, kad skonis nuo to nenukentės. ..

Recepto vertinimas: 0

Varške įdarytos paprikos

VarÅ¡kÄ™ iÅ¡trinkite su sÅ«riu, manų kruopomis ir sviestu. Supilkite grietinÄ™, iÅ¡plaktus kiauÅ¡inius, pagardinkite druska ir viskÄ… iÅ¡maiÅ¡ykite. IÅ¡ paprikų paÅ¡alinÄ™ sÄ—klas, prikimÅ¡kite įdaro. Tada dÄ—kite jas į troÅ¡kintuvÄ… su trupuÄiu aliejaus, Å¡aukite į vidutinio karÅ¡tumo orkai..

Recepto vertinimas: 5

Čigonas (vaisinis plokštainis)

Viskas, iÅ¡skiriant vaisius, dubenyje gerai iÅ¡sukama. Vaisiai nuplikomi verdanÄiu vandeniu, iÅ¡ slyvų iÅ¡imami kauliukai. Visi vaisiai smulkiai supjaustomi, apibarstomi cinamonu ir, sudÄ—jus į teÅ¡lÄ…, sumaiÅ¡oma, kad vienodai pasiskirstytų. TeÅ¡la sudedama į pergamentu iÅ¡klotÄ… ir riebalai..

Recepto vertinimas: 0

Apelsininiai keksiukai

Ištirpinkite margariną. Sutarkuokite geltonąją nuplauto ir nusausinto apelsino žievelės dalį, paskui apelsiną perpjaukite perpus ir išspauskite sultis. Išsukite kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, supilkite pravėsusį margariną. Išmaišykite sausus komponentus, sudėkite tark..

Recepto vertinimas: 4

Vengrinių slyvų pyragas su saulėgrąžomis

Miltus persijoti į dubenėlį ir viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles, supilti drungną pieną, šiek tiek miltų ir paruošti įmaišalą. Pabarstyti cukrumi ir miltais. Uždengti ir palaikyti šiltoje vietoje apie 10 min. Įmaišalo paviršiuje turi atsirasti įtrūkimų. Į du..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos kukulių sriuba su pievagrybiais

Užverdame pasūdytą vandeni. Iš kukuliams skirtų produktų užminkome masę. Iš jos formuojame kukulius ir sumetame į verdanti vandenį. Suberiame kubeliais supjaustytą svogūną. Paverdame apie 20 min. Suberiame kubeliais supjaustytas morkas, bulves ir puselėmis supjaustytus pievagrybius. V..

Recepto vertinimas: 5

Mielinis pyragas su rabarbarais

Miltus persijoti į dubenėlį. Jų kauburėlio viduryje padaryti įdubimą ir į jį sutrupinti mieles. Įpilti šiek tiek šilto pieno, įberti šaukštelį cukraus, truputį miltų ir sumaišyti vientisą įmaišalą. Jį uždengti ir 30 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Likusį ..

Recepto vertinimas: 0

Mieliniai rageliai su džemu

ParuoÅ¡kite teÅ¡lÄ…: mieles iÅ¡trinkite su Å¡aukÅ¡teliu cukraus. Miltus sukapokite su sviestu, sudÄ—kite kitus teÅ¡lai skirtus produktus ir suminkykite teÅ¡lÄ…. IÅ¡koÄiokite 5-7 mm storio staÄiakampius lakÅ¡tus ir supjaustykite juostomis. Suraižykite teÅ¡los juostas trikampiais. ParuoÅ¡kite įd..

Recepto vertinimas: 0

Vidutinio kietumo biskvitinė tešla

Sviestą išplakti iki purios masės. Pakaitomis suberti cukrų ir įmušti kiaušinius. Plakti, kol masė pasidarys puri. Suberti visus prieskonius ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Jei reikia, įpilti šiek tiek pieno. Tešla turi būti gana tiršta. Ją dėti į riebalais išteptą b..

Recepto vertinimas: 0

Kokosų ir ananasų pyragas

Miltus sumaiÅ¡yti su kepimo milteliais ir persijoti į dubenÄ—lį. SudÄ—ti varÅ¡kÄ™, supilti pienÄ…, aliejų, suberti cukrų,vanilinį cukrų, druskÄ… ir viskÄ… gerai iÅ¡minkyti iki vientisos masÄ—s. IÅ¡koÄioti ant miltais pabarstytos lentos ir įkloti į riebalais iÅ¡teptÄ… skardÄ…. Ä®darui ..

Recepto vertinimas: 4

Rabarbarų tortas

Įdarui skirtus rabarbarus nulupti, nuplauti šaltame vandenyje ir palikti, kad nuvarvėtų vanduo. Paskui supjaustyti 3 cm ilgio gabalėliais. Dėti į dubenėlį ir pabarstyti cukrumi, uždengti ir palaikyti 1 val. Tešlai skirtą sviestą ar margariną išsukti su cukrumi iki purios masės...

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas su migdolų įdaru

Miltus suminkyti su kiauÅ¡iniu, druska, cukrumi bei sviestu. TeÅ¡lÄ… suvynioti į plÄ—velÄ™ ir 2 val. laikyti Å¡aldytuve. Paskui iÅ¡koÄioti ir įkloti į torto formÄ…, suformuoti aukÅ¡tesnį kraÅ¡tÄ…. OrkaitÄ™ įkaitinti iki 180°C temperatÅ«ros. Ä®darui skirtÄ… kiauÅ¡inį iÅ¡plakti su cukrum..

Recepto vertinimas: 4

Grybų maltinukai (Jūratės)

Grybai išmirkomi, nusausinami, smulkiai supjaustomi, įmušami kiaušiniai, supilama grietinė. Svogūnai susmulkinami, pakepinami sviese (50g), suberiami džiūvėsėliai, pipirai, pasūdoma. Viskas gerai išmaišoma, palaikoma, kad džiūvėsėliai išbrinktų ir daromi maltinukai. Jie pavolioj..

Recepto vertinimas: 0

Krevetės su sūriu ir kiaušiniais (Camarones al queso con huevo y pimientos)

Paprikos ankštis sudėkite ant kepimo skardos ir pašaukite 30 min. į iki 180°C temperatūros įkaitinta orkaitę. Po to uždenkite drėgna servetėle ir po 15-20 min. pašalinkite odelę bei sėklas. Paprikos ankštis supjaustykite juostelėmis. Svogūną nulupkite ir supjaustykite griežinėl..

Recepto vertinimas: 0

Grybų užkandis

Ä® didelį dubenį susluoksniuoti griežinÄ—liais supjaustytÄ… mÄ—sÄ…, deÅ¡rÄ…, kiauÅ¡inius, morkas, pomidorus, agurkus, grybus (nesmulkintus) ir kitur produktus. Daržoves ir grybus apÅ¡lakstyti padažu, pagamintu iÅ¡ aliejaus ir citrinos sulÄių. PuoÅ¡ti salotų lapeliais. Skanaus ..

Recepto vertinimas: 0

Kepti vištienos maltiniai

Maltos mėsos masei naudojami visi raumenys. Mėsą nulupkite nuo kaulų ir du kartus sumalkite su piene išmirkytu ir išspaustu pyragu. Dar kartą permalę, dėkite sviesto, druskos ir išminkykite. Iš masės darykite nedidelius maltinukus, apvoliokite džiuvėsėliais ir iškepkite įkaitintame..

Recepto vertinimas: 0

Itališkas velykinis pyragas su makaronais

1.Miltus, cukrų, svietą, kiaušinį ir druską kapoti peiliu, kol sviestas taps mažais gabaliukais. Tuomet tešlą išminkyti ir pusei valandos padėti į šaldytuvą. 2.Įdarui į verdantį pieną supilti makaronus, vieną ketvirtadalį cinamono, druską ir 30 gr. cukraus. Virti nuolat maišant..

Recepto vertinimas: 0

KÅ«Äių blynai

Sutarkuoti kilogramÄ… bulvių, įmuÅ¡ti du kiauÅ¡inius, įberti druskos, du Å¡aukÅ¡tus krakmolo, įdÄ—ti pakelį varÅ¡kÄ—s. ViskÄ… gerai iÅ¡maiÅ¡yti, iÅ¡kepti blynus, dÄ—ti juos į puodÄ…, įpilti truputį vandens ir pavirti 10 minuÄių. Blynai pasidaro minkÅ¡ti, cepelinų skonio. Valgomi su griet..

Recepto vertinimas: 5