Kiaušiniai, kiauini receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiaušiniai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/6
Tiesiog paprasčiausiai viską suminkyti.Tešla iškloti lygiai skardą.Truputi pakepti orkaitėje(~10min).Poto sukrėsti uogienę, tolygiai padengti pyrago padą.Pyragą kepti ~40min. 180 laipsnių orkaitėje.Poto gerai išplakti kiaušinio baltymą ir gražiai užtepti ant pyrago.Vel truputi pake..
Recepto vertinimas:
Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Tešlai skirtus kiaušinius dėti įmušti į dubenėlį ir išplakti su 2 šaukštais karšto vandens iki purios masės. Po truputį suberti cukrų ir plakti tol, kol masė pasidarys balkšva ir puri. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir maltais ..
Recepto vertinimas:
Kiaušinius, ryžius ir morką išverdame, atšaldome. Sutriname arba supjaustome šprotus, supjaustom morką, svogūnus (smulkiai),kiaušinius. Sudedam ryžius, pabarstom druska ir viską gerai išmaišom su majonezu. Skanaus :) (Rita)..
Recepto vertinimas:
Pienas pašildomas iki 35°C. Į dubenėlį, kuriame bus maišoma, suberiama pusė miltų. Mielės sutrupinamos į stiklinę ir ištrinamos su cukrumi. Tada jos supilamos į pieną ir įmaišoma tešla. Išplakta tešla apibarstoma miltais, šiltai uždengiama ir paliekama šiltoje vietoje, kad pa..
Recepto vertinimas:
Tešlos paruošimas: Į indą įmušti kiaušinius, supilti vandenį, pasūdyti, suberti 200 g miltų ir viską gerai išmaišyti. Subėrus likusius miltus tešlą plonai iškočioti ir supjaustyti mažais kvadratėliais ar apskritimais. Mėsos paruošimas: Avieną ir jautieną sumalti. Svogūną s..
Recepto vertinimas:
Kavos ir migdolų tortas su varške ir mascarpone sūriu
Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių ir išplakti iki standžių putų. Trynius iki purios masės išplakti su cukrumi. Miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, persijoti ant trynių masės. Suberti maltus migdolus ir sudėti baltymus. Viską ats..
Recepto vertinimas:
Kiaušinius, medų, cukrų, sviestą sudedame į didesnį dubenį ir 15 min., vis pamaišydamos, kaitiname ant garų. Baigdamos kaitinti sudedame actu arba citrinos rūgšties tirpalu gesintą sodą (kepimo miltelius). Dar kiek pakaitiname, nukeliame nuo garų ir suberiame miltus, greitai ir gerai ..
Recepto vertinimas:
Ištrinti su cukrumi kiaušiniai, varškė, grietinė, sumaišyta su soda, miltai ir prieskoniai gerai suminkoma. Iš jos daromi maži kukuliukai arba riestainėliai. Verdama iš abiejų pusių įkaitintuose riebaluose. Išgriebtos ant rėčio spurgos pabarstomos miltiniu cukrumi. Kuo tešla mink..
Recepto vertinimas:
Margariną, medų ir cukrų sudėti į puodą ir ištirpinti ant mažos ugnies. Supilti vandenį, sudėti nugesintą sodą, suberti prieskonius ir miltus. Išminkytą tešlą dėti į indą ir palaikyti šaldytuve per naktį ar ilgiau. Iš popieriaus padaryti namelio formas, dėti ant plonai iško..
Recepto vertinimas:
Sviestą išsukti iki purumo. Dėti kiaušinį ir prieskonius. Berti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Suminkyti tešlą ir nakčiai padėti į šaldytuvą. Iškočioti labai plonai ir supjaustyti kvadratėliais. Kepti neilgai ( greitai dega), sviestu išteptoje skardoje. ..
Recepto vertinimas:
Trynius ištrinti su cukrumi, kol bus puri masė, išmaišyti ją su nuplikytomis ir gerai nusunktomis aguonomis. Standžiai išplakti baltymus, išmaišyti su kiaušinių-aguonų mase, suberti maltus džiūvėsėlius ir aliejų. Tešlą atsargiai supilti į didelę tortinę, kepti 1 val..
Recepto vertinimas:
Obuolius perpjauti į 4 dalis, išimti sėklalizdžius, supjaustyti skiltelėmis. Į ištirpintą sviestą sudėti skystą medų, cukrų, kiaušinius, viską krupščiai išmaišyti. Supilti miltus su gesinta soda, užmaišyti tešlą. Suberti obuolius ir iškrėsti į išteptą sviestu formą..
Recepto vertinimas:
Bulvės ir agurkas supjaustomi plonais griežinėliais, silkė nuplaunama, išskrodžiama, nulupama, išimami kaulai ir supjaustoma mažais gabaliukais. Svogūnas smulkiai sukapojamas. Viskas užpilama majonezu ir lengvai sumaišoma, kad nesutrupėtų bulvės. Viršus užbarstomas kietai virtu kap..
Recepto vertinimas:
Daržovių ir vištienos apkepas su sluoksniuota tešla
Šaldytas daržoves išverdame pasūdytame vandenyje. Vištiena supjaustome gabaliukais, apkepame didelėje keptuvėje su aliejumi, sudedame miltus, supilame grietinėlę, truputį daržovių nuoviro, įdedame prieskonių, gerai išmaišome ir nukeliame nuo ugnies. Vištieną sumaišome su išvirt..
Recepto vertinimas:
Kepenėles sutrinti šakute, kiaušinius ir svogūnus kuo smulkiau sukapoti, dėti prie kepenėlių. Apšlakstyti aliejumi, kuriame buvo kepenėlės, išmaišyti ir valgyti su juoda duona, arba tiesiog užtepti ant duonos. Puošti susmulkintais žaliais svogūnų laiškais. Labai skanus ..
Recepto vertinimas:
Iš visų produktų gerai išminkome tešlą. Ją išmušame. Plonai iškočiojame (miltų ant lentos neberiame, o ją ištepame aliejumi, kad tešla nepriliptų). Supjaustome keturkampiais, maždaug 3 - 4 centimetrų ilgio gabalėliais. Verdame riebaluose, kol pasidarys gelsvi. Gabalėliams sujung..
Recepto vertinimas:
Iš tešlai skirtų produktų užminkyti tešlą. Džiovintus grybus nuplauti, išvirti ir sumalti mėsmsle. Svogūnus susmulkinti ie apkepti aliejuje, sumaišykite su grybais ir paskaninkite prieskoniais. Tešlą plonai iškočioti, išspausti apskritimus, ant jų uždėti įdaro, gerai užspausti ..
Recepto vertinimas:
Minkšta biskvitinė tešla (Klasikinis pyragas)
Sviestą išsukti iki purios masės, pakaitomis po truputį suberti cukrų ir įmušti kiaušinius. Suberti druską, vanilinį cukrų ir tarkuotą citrinos žievelę. Supilti romą arba ryžių degtinę. Į šią masę įmaišyti su kepimo milteliais sumaišytus ir išsijotus miltus. Pieną supilt..
Recepto vertinimas:
VIŠTIENOS KRŪTINĖLĖS KEPSNELIAI
Vistos isdarinejamos, nuo kurutineliu nulupama oda, virs pirmojo sanario nupjaunami sparneliai ir mesa nuskutoma iki raktikaulio. Sanarys apipjaunamas ir atpalaiduojamas, o raumuo peiliu atkieliamas nuo krutinkaulio ir isimamas. Pasalinus sausgysles, raumenys lengvai ismusami, atskiriant didiji ir m..
Recepto vertinimas:
Viena paprika sumalti. LIkusiais paprikas smulkiai supjaustyti ir virti ant silpnos ugnies 10 min. Baigiant virti pasudyti ir papipirinti. Tada nukozti ir sudeti malta paprika. Svogunus smulkiai supjaustyti ir perlieti verdanciu vandeniu. Zuvies file apslakstyti sultimis ir palikti atsileisti. 2 ..
Recepto vertinimas:
BRAŠKIŲ TORTAS SU JOGURTINIU KREMU
Iš miltų, trynio, cukraus, druskos, migdolų ir sviesto suminkyti tešlą. Suformuoti iš jos kamuoliuką ir 30 min. įdėti į šaldytuvą. Po to tortinę ištepti sviestu ir jos dugną aplipdyti trapia tešla, ją subadyti šakute. Kepti įkaitintoje orkaitėje iki 200 C laipsnių ir kepti 10 mi..
Recepto vertinimas:
1. Nupilti abrikosų sunką ir vaisius gerai nuvarvinti, sviestą arba margariną sudėti į dubenį, suberti cukrų, įmušti kiaušinius, supilti citrinų sultis ir miltus. 2. Išmaišyti plaktuvu, paskui padidinti jo apsukas ir maišyti dar 3-4 minutes iki vientisos masės. 3. Skardą..
Recepto vertinimas:
Pyragas su maskarponės su sūriu
I dubeni sudeti sviesta ir ji istipdinti.Supilti cukru, imusti kiausini, sudeti grietine, kepimo miltelius, miltus. Uzminkyti tesla, ja iskocioti, isspausti formeles ir kepti miltais pabarstytoje skardoje. Iskeptus sausainius atvesinti ir pertepti dzemu. Virsu tepti glajumi(apibarstyti kokoso drozle..
Recepto vertinimas:
Į miltus, pabertus ant lentos, burokine tarka tarkuojamas per naktį šaldytuve laikytas margarinas. Ant viršaus sudedama visa grietinė, 2 tryniai, supilamos citrinos sultys, suberiamas vanilinis cukrus, tada tešla kapojama dideliu peiliu, stumiant nuo šonų į vidurį. Taip maišoma, kol vis..
Recepto vertinimas:
Miltus suberkite ant lentos ir viduje padarykite duobutę. Įpilkite 7 šaukštus šalto vandens ir suberkite druską. Sumaišę su dalimi miltų, sudėkite gabaliukais pjaustytą sviestą. Užžerkite likusiais miltais ir užminkykite tešlą. Palikite 10 minučių tešlą pastovėti. Te..
Recepto vertinimas: