KiauÅ¡iniai, kiauå¡iniå³ receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiaušiniai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/60
Varškės apkepas su obuoliais
SumaltÄ… varÅ¡kÄ™ iÅ¡maiÅ¡yti su grietine, manų kruopomis, kiauÅ¡iniais, sviestu ar margarinu ir cukrumi.Riebalais iÅ¡tepti skardÄ…, į kuriÄ… sudÄ—ti dalį varÅ¡kÄ—s, o ant jos iÅ¡dÄ—ti nuluptus ir plonomis skiltelÄ—mis supjaustytus rÅ«gÅ¡Äius obuolius. Pabarstyti cukrumi, ant virÅ¡aus sudÄ—ti l..
Recepto vertinimas:
Bulviniai kukuliai su mėsos padažu (Jelenos)
Bulves nulupkite ir sutarkuokite smulkiai, gerai nusunkite skystį (per marlę). Į bulvių masę įmuškite kiaušinį, sudėkite varškę, druską, krakmolą ir labai gerai išmaišykite. Iš masės formuokite nedidelius kukulius ir virkite apie 20 min. Padažui maltą mėsą apkepkite su susmul..
Recepto vertinimas:
Salotos "NetikÄ—tas sveÄias" (Violetos)
Fermentinį sūrį sutarkuojame. Virtus kiaušinius susmulkiname. Nedideliais kubeliais arba juostelėmis supjaustome dešrą arba kumpį. Viską sudedame į platų dubenį. Suberiame žirnelius, smulkintą porą arba svogūną. Užpilame majonezu ir grietine. Viską gerai išmaišome. Pagardiname..
Recepto vertinimas:
Supjaustykite nuluptus šakniavaisius ir porą, apkepinkite riebaluose, užpilkite vandeniu ir išvirkite. Į nuovirą sudėkite sultinio kubelį ir žirnelius. Supjaustytą omletą dėkite į lėkštę arba patiekite atskirai. Omletui riebalus ištrinkite su druska ir kiaušinio tryniais, sudėkit..
Recepto vertinimas:
Užkaisti bulves su ryžiais,ant keptuves paketinti morkas su svogūnais,ir kai išvirs bulves su ryžiais tada supilti pakepintas morkas ir svogunus ir supilti šprotus. ..
Recepto vertinimas:
SilkÄ™ supjaustyti. SalierÄ… 20 minuÄių virti pasÅ«dytame vandenyje su citrinos sultimis. Obuolį, iÅ¡virtÄ… salierÄ… ir paprikÄ… supjaustyti. KiauÅ¡inį sukapoti. Žuvį sumaiÅ¡yti su salierais, obuoliais, kiauÅ¡iniu, svogÅ«nų laiÅ¡kais, paprika, pasÅ«dyti ir įberti pipirų. ParuoÅ¡ti padažą..
Recepto vertinimas:
Žuvį sumalti, svogūnus smulkiai supjaustyti, sutarkuoti morką. Išmirkyti baltos duonos riekutes. Išplakti kiaušinius ir juos įmaišyti į žuvies faršą, taip pat dėti nuspaustas duonos riekeles, prieskonius. Suformuotus kukulius virti piene. Kols verda kukuliai, svieste pakepinti tarkuo..
Recepto vertinimas:
1. Sumaišykite visus ingridientus ir padarykite 6 kotletukus, apkepkite nedideliame kiekyje augalinio aliejaus. Patiekite su salotomis. 2. Salotoms: augalinį aliejų sumaišykite su cukrumi ir actu (tik ne aliuminio dubenėlyje!) ir maišant pavirkite 5 minutes. Sudėkite salierų sėklas, garsty..
Recepto vertinimas:
ananasiniai - kokosiniai keksiukai
1. Įkaitinkite viryklę iki 180C.2. Suriebaluokite kepamąją blėką.3. Visus ingridientus sumaišykite. 4. Supilkite gautą masę į formeles ir kepkite apie 18min., arba kol gražiai apskrus. ..
Recepto vertinimas:
Dubenyje sumaiÅ¡yti bulves, druskÄ…, pipirus, muskato rieÅ¡utus ir pusÄ™ tarkuoto sÅ«rio, įmuÅ¡ti kiauÅ¡inį, įpilti pienÄ… ir dar kartÄ… iÅ¡maiÅ¡yti. Gilų keramikinį indÄ… įtrinti Äesnaku ir iÅ¡tepti sviestu, suberti į jį paruoÅ¡tas bulves, apibarstyti likusiu sÅ«riu, iÅ¡ virÅ¡aus apdÄ—ti..
Recepto vertinimas:
Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsmale, suberiami miltai, krakmolas, įmušamas kiaušinis, pasūdoma, padaromi ploni blyneliai, apveliami pyrago džiūvėsėliais ir apkepinami riebaluose. Blyneliai būna skanesni, jei į tešlą įminkoma maltos virtos mėsos, virtų susmulkin..
Recepto vertinimas:
Lašišos apkepas su špinatais
Špinatus nuplauti, nuskabyti lapus. Sumesti į verdantį pasūdytą vandenį ir pavirti minutę. Supilti į sietelį nuvarvėti. Sutrupintą fermentinį sūrį, sviestą ir kiaušinius dubenyje išsukti šaukštu. Pasūdyti, pagardinti pipirais ir išmaišyti. Į sūrio ir kiaušinių masę sudėt..
Recepto vertinimas:
Žiedinių kopūstų apkepas su grybais
Grybus supjaustyti ir apvirti. SupjaustytÄ… svogÅ«nÄ… ir grybus pakepinti keptuvÄ—je su sviestu. Grybus paskaninti pipirais, cukrumi, pasÅ«dyti ir supylus sultinį troÅ¡kinti apie 40 minuÄių. Baigiant troÅ¡kinti įdÄ—ti grietinÄ—s. KopÅ«stus apvirti pasaldintame, pasÅ«dytame ir parÅ«gÅ¡tintame va..
Recepto vertinimas:
Abiejų rūšių miltus sumaiÅ¡yti su kepimo milteliais ir druska. GrietinÄ—lÄ™ suplakti su kiauÅ¡iniu, suberti cukraus pudrÄ…, miltus, viskÄ… iÅ¡maiÅ¡yti. Suberti kokoso drožles, įpilti romÄ…, vÄ—l iÅ¡plakti. Palaikyti 10 minuÄių. AnanasÄ… pavilgyti į teÅ¡lÄ…, iki gelsvumo apkepti. PrieÅ¡ pat..
Recepto vertinimas:
Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakit iki purios masės. Sudėti tarkuotą citrinos žievelę ir vanilinį cukrų. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai sudėti ant trynių masės. Miltus sumaišyti su kepimo ..
Recepto vertinimas:
Brokolius apvirti vandenyje (pasūdytame). išėmus nuvarvinti ir sutrinti plaktuvu/šakute, suberti miltus, supilti kefyrą, išmaišyti, įmušti kiaušinį. Jeigu tešla labai tiršta - įpilti vandens, pasūdyti ir kepti blynus. ..
Recepto vertinimas:
Rūgštynes perrenkame, nuplauname, supjaustome ir sudedame į verdantį pasūdytą vandenį, Paverdame 2-3 min. Nukeliame nuo ugnies, atvėsiname, supilame grietinėlę, suberiame susmulkintus krapus, petražoles. Tiekdami į stalą, įdedame supjaustytų kietai virtų kiaušinių...
Recepto vertinimas:
Pyragėliai su dešrelėmis (Jūratės)
Tešlai trynį ištrinti su prieskoniais, grietine, įbėrus miltų gerai išminkyti, padalinti į kelis gabalėlius, jais iškloti keksiukų formeles, patepus prieš tai riebalais. Į vidų sukrėsti įdaro ir kepti orkaitėje. Įdarui dešreles supjaustyti plonomis riekutėmis, sumaišyti su vir..
Recepto vertinimas:
Kapotus grybus, kiaulieną, svogūnus ištroškinti ir ataušinti. Į troškinį įpilti su pienu išplaktų kiaušinių, įdėti prieskonių, sumaišyti. Paruoštą masę sukrėsti į riebalais pateptą formą ir kepti, kol gerai iškeps ir paviršius paraus. Patiekti karštą su virtomis bulvėmi..
Recepto vertinimas:
Kiaušiniai, virti grietinėje
DubenÄ—lyje užvirinama grietinÄ—, pasÅ«doma, suleidžiami kiauÅ¡iniai be lukÅ¡tų ir iÅ¡verdami. IÅ¡virÄ™ kiauÅ¡iniai užbarstomi smulkiai pjaustytais svogÅ«nų laiÅ¡kais, krapais ar kitokiais žalumynais. Patiekiami tame paÄiame inde, kuriame virÄ—. Valgoma su bulvÄ—mis, miežinių kruopų ar k..
Recepto vertinimas:
Obuoliniai keksiukai (SkirmantÄ—s) (foto)
Kiaušinius išplakti su cukrumi. Po truputį maišant supilti aliejų, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Turi gautis grietinės tirštumo tešla. Tada sudėti sutarkuotus obuolius, atsargiai išmaišyti ir tešlą supilti į keksiukų formeles. Kepti 180 C įkaitintoje orkaitėje ..
Recepto vertinimas:
Jautieną supjaustykite plonais gabalais, išmuškite, pabarstykite druska ir ant vidurio uždėję kimšinio susukite į lovelį, suriškite siūlu ar susmaigstykite pagaliukais ir pakepinkite ant sviesto. Kimšinį paruoškite iš smulkiai supjaustytų svogūnų pakepintų svieste. Juos pagardink..
Recepto vertinimas:
Paruošti skardą ir i ją įberti tarkuotos duonos sluoksnį, ant jo sudėti eilę stambiai tarkuotų obuolių, ant jų užbarstyti cukraus ir užpilti 2 išplaktus kiaušinius, Vėl berti duonos, dėti obuolių sluoksnį, cukraus, cinamono ir 2 išplaktus kiaušinius. Taip sluoksniuoti, kol bus s..
Recepto vertinimas:
Kiauliena supjaustoma tokiais gabalėliais kaip karbonadui, gerai išmušama ir pasūdoma. Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Į faršą sudedami kepti svogūnai, druska ir pipirai. Ant mėsos dedamas įdaras, ir suteikiama apvali forma. Gaminys pavilgomas plaktame kiaušinyje..
Recepto vertinimas:
Trikampėliai su gervuogėmis ir varške
Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Mieles sumaišyti su drungnu pienu ir supilti į įdubimą. Uždengti ir apie 15 min. laikyti šiltai, kad pakiltų. Į dubenėlį su įmaišalu ir miltais pilti lydytą sviestą, berti cukrų, druską, įlašinti citrinų ..
Recepto vertinimas: