Miltai, miltå³ receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Miltai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/106
Sojų padažas košėms ir makaronams
Soju granules, uzpyle soju prieskoniais paskanintu nuoviru, isbrinkiname. Miltus pakepiname su aliejumi arba sviestu, praskiedziame vandeniu, gerai ismaisome, kad nebutu miltu gumuliuku, sudedame nusunktas soju granules ir verdame 20 min. Tuomet supilame grietinele arba piena, paskaniname pipirais, ..
Recepto vertinimas:
Sviestą gerai išsukti su kokoso riešutais, kakava, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Maišant sudėti kiaušinius, miltus, džiovintas mieles, druską, pabaigoje supilti pieną. Tešlą sukrėsti į sviestu išteptą formą ir kepti vidutinio karštumo orkaitej 40-45 min. Visi įdarui skirti produkt..
Recepto vertinimas:
Išvirti grybai supjaustomi rėželiais, svieste pakepinti miltai atskiedžiami grybų sultiniu, virinama maišant, kol sutirštės, tada sudedami supjaustyti grybai, grietinė, paskaninama druska bei cukrumi, pakaitinama. ..
Recepto vertinimas:
TeÅ¡lai sviestÄ… iÅ¡lydyti ir atvÄ—sinti. Jį su cukrumi, vaniliniu cukrumi, trinta citrinos žievele, druska, kiauÅ¡iniu bei romu iÅ¡plakti iki purios masÄ—s. Ä®maiÅ¡yti miltus. TeÅ¡lÄ… ant miltais pabarstytos lentos iÅ¡koÄioti į 3 mm storio sluoksnį. Jį supjaustyti 7 cm ilgio rombais. K..
Recepto vertinimas:
Vyniotinis su obuoliais ir persikais
Tešlai miltus išsijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį suberti druską ir supilti aliejų. Iš lėto supilti 250 ml drungno vandens. Pilant tešlą maišyti mediniu šaukštu. Kai viskas bus sudėta, tešlą gerai išminkyti rankomis. Suvynioti į plėvelę ir ma..
Recepto vertinimas:
Kiausinius isplakame su cukrumi. Suberiame miltus, uzmaisome tesla. Kepame lakstus 220 laipsniu temperaturoje 15-20 minuciu. Juos klijuojame grietineles kremu. Kai pyragai sustingsta, su formele isspaudziame pyragelius. Darome eglute: istirpiname sokolada, konditeriniu svirkstu ant pergamentinio pop..
Recepto vertinimas:
Ryzius sumaisome su malta versiena, imusame kiausini, iberiame prieskoniu, gerai ismaisome. Formuojame apvalius paplotelius ir apvoliojame miltuose. Kita kiausini isplakame ir i ji sumerkiame paplotelius. Ikaitiname keptuve ir supilame alieju. Sudedame blynus ir apkepiname is abieju pusiu. Taip paru..
Recepto vertinimas:
Į karštą vandenį sudedamas marmeladas, cukrus ir prieskoniai ir pavirinama, kol sutirštėja. Manų kruopos keptuvėje paskrudinamos su aliejumi ir supilamos į sutirštėjusi verdantį sirupą. Masė gerai išmaišoma (galima įdėti maltų riešutų) ir supilama į riebalais išteptą skardą..
Recepto vertinimas:
Miltai pakepinami svieste, kol pagels, maišant atskiedžiami sultiniu ir 10 min pavirinami, supilama grietinė, pasūdoma. ..
Recepto vertinimas:
Varškės krepšeliai su romo užpilu
TeÅ¡lai skirtÄ… varÅ¡kÄ™ gerai iÅ¡maiÅ¡yti su aliejumi, pienu, cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Miltus sumaiÅ¡yti su kepimo milteliais ir po truputį suberti į varÅ¡kÄ—s masÄ™. TeÅ¡lÄ… suminkyti į rutulį, paskui plonai iÅ¡koÄioti ant miltais pabarstytos lentos. IÅ¡spausti 10 cm skersmens apskrit..
Recepto vertinimas:
Troškintos bulvės su džiovintais vaisiais
Bulves susmulkinkite, dÄ—kite į troÅ¡kinimo indÄ…. DÄ—kite sviesto, vaisius, cinamono, cukraus, užpilkite verdanÄiu vandeniu, tiek, kad apsentų ir patroÅ¡kinkite kol vaisiai suminkÅ¡tÄ—s. Po to įdÄ—kite pakepintų miltų, pasÅ«dykite ir dar Å¡iek tiek patroÅ¡kinkite. Skanaus! ..
Recepto vertinimas:
Persijoti miltai iÅ¡plakami su grietine ir Å¡aukÅ¡tu sukreÄiami į verdantį pasÅ«dytÄ… pienÄ…. Verdama ant mažos ugnies ir visÄ… laikÄ… maiÅ¡oma. IÅ¡verda per 7—10 min. IÅ¡virusi košė sukreÄiama į dubenį. PavirÅ¡iuje atsiranda gryno sviesto sluoksnelis. Valgoma su juoda duona. Se..
Recepto vertinimas:
Lietiniai su apelsininiu kremu
Padažui keptuvÄ—je pakepiname sviestÄ… su miltais. MaiÅ¡ydami po truputį supilame apelsinų sultis, suberiame apelsino žievelÄ™, cukrų ir vanilinį cukrų. Ä®maiÅ¡ome grietinÄ—lÄ™. Kai padažas užverda, nukaiÄiame.Pailgoje lÄ—kÅ¡tÄ—je sudedame sulankstytus lietinius, supilame padažą ir papuo..
Recepto vertinimas:
Zuvi su prieskoniais isvirti. Kai isverda, zuvi su prieskoniais permalti per mesmale arba gerai sutrinti. Svieste pakepinti miltus, paskui supilti grietine, viska ismaisyti ir sumaisyti su zuvies mase. Viska maisant pamazu supilti sultini, kuriame vire. Tuomet dar uzverdame ir patiekiame su sklindzi..
Recepto vertinimas:
SAUSAUNIAI "RIEŠUTŲ AKMENĖLIAI"
Paberkite ant minkymo lentos 150 g miltu ir viduryje padarykite duobute. Suberkite cukru, supilkite citrinos sultis ir suleskite kiausiniu trynius. Viska sumaisykite su dalimi miltu ir sudeje salta, gabaliukais sukapota sviesta ir kapotus lazdyno riesutus, uzberkite likusiais miltais. Uzminkykite te..
Recepto vertinimas:
Vaisiai nulupami ir supjaustomi. Puode ištirpinamas sviestas, supilamas cukrus ir maišant pakaitinama, neduodant užvirti. Išmaišyta šiltame piene kakava supilama į puodą ir maišant užvirinama. Kiek pavirinus, dalimis supilamas krakmolas, smarkiai išsukama ir dar pakaitinama. Nuėmus nuo ..
Recepto vertinimas:
Meduolis su graikiniais riešutais
Atskirtus kiauÅ¡inių trynius iÅ¡sukti su cukrumi, supilti pienÄ…, iÅ¡tirpintÄ… sviestÄ…, medų, suberti miltus, iÅ¡maiÅ¡ytus su kakava, kepimo milteliais ir prieskoniais. ViskÄ… gerai iÅ¡maiÅ¡yti. RieÅ¡utus nuplikyti verdanÄiu vandeniu ir padžiovinti orkaitÄ—je. Ä® teÅ¡lÄ… sukrÄ—sti iÅ¡plak..
Recepto vertinimas:
VanilÄ—s lazdelÄ™ perpjauti iÅ¡ilgai ir įdÄ—ti į verdantį pienÄ…. NukÄ—lus puodÄ… nuo ugnies keletÄ… minuÄių palaikyti, kad prisitrauktų. VanilÄ—s lazdelÄ™ iÅ¡imti. Kitame puode iki vientisos konsistencijos sumaiÅ¡yti krakmolÄ…, pudingo miltelius, trynius bei cukrų. Ä® kremÄ… po truputį pl..
Recepto vertinimas:
Svieste pakepinti miltus, supilti paprikos miltelius, sultini ir uzvirti. Sudeti juostelemis supjaustyta paprika, truputi patroskinus sudeti grietine. Pagardinti prieskoniais, sudeti smulkiai supjaustyta cesnaka. Padazas patiekiamas prie kiausiniu ar mesos apkepu...
Recepto vertinimas:
Sutrinti virtas bulves,ir minkyti jas su miltais tol kol nekibs prie rankų ir taps vientisa tešla.Padaryti iš tešlos rutuliukus ir kepti kol apskrus.Į puodelį įpilti pieno ir įdėti cukraus (pagal skonį).Tuomet išmaišyti cukrų ir supiltį pieną i keptuvę, tuomet sudėti saladūšnikus ..
Recepto vertinimas:
Miltai pakepinami svieste, kol pagels, atskiedžiami pienu ir paskaninami druska, pavirinama 5 min. ..
Recepto vertinimas:
Cukrų ir grietinę virkite maišydami, kol pasidarys kondensuotos grietinės tirštumo. Tada supilkite sodą, tarkuotus obuolius, sviestą, cinamoną ir citrinos žievelę. Dar pavirkite, pamaišydami, ir ataušinkite. Tada masę 1 cm storiu paskleiskite ant vandeniu sudrėkintos lentelės. Pabars..
Recepto vertinimas:
1. Užmaišykite tešlą. Sudėkite ją į keturias formeles arba į vieną didelę formą. Pabadykite tešlą šakute ir palaikykite šaldytuve 30 min. Kepti 10 min. (didelėje formoje) arba 5 min. (mažose formelėse) iki 200° įkaitintoje orkaitėje. 2. Į formą (ar formeles) sudėkite pomido..
Recepto vertinimas:
PaprasÄiausios lakÅ¡tinÄ—s teÅ¡los sausainiai
Sviestą ištirpinti ir atvėsinti. Į dubenį suberti miltus, druską, įmušti kiaušinį, supilti vandenį ir įpilti tris šaukštus tirpinto sviesto. Viską gerai išminkyti mediniu šaukštu. Tešlą perdėti ant stalo ir stipriai minkyti rankomis dar mažiausiai 10 min., kol pasidarys v..
Recepto vertinimas:
Užvirinti 50 ml vandens, nuimti nuo viryklės ir suberti cinamono miltelius bei cukraus pudrą. Viską gerai išmaišyti ir šiek tiek pravėsinti. ..
Recepto vertinimas: