Miltai, miltň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Miltai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/miltai/12

Lengvi cukriniai sausainiai (Skirmant─Śs) (foto)

─«kaitinti orkait─Ö iki 190 laipsni┼│ Celsijaus. Nedideliame inde sumai┼íyti miltus, kepimo miltelius. Didesniame inde iki vienalyt─Śs mas─Śs i┼ímai┼íyti sviest─ů ir cukr┼│. ─«mu┼íti kiau┼íin─» ir supilti vanil─Śs ekstrakt─ů. Pama┼żu ─»mai┼íyti miltus su kepimo milteliais. Paimti ┼íauk┼íteliu te┼í..

Recepto vertinimas: 4

Trapus pyragas su bra┼ík─Śmis

Sumai┼íyti miltus, sviest─ů supjaustyt─ů gabal─Śliais, kiau┼íin─», kepimo miltelius, cukr┼│ bei drusk─ů ir suminkyti ─» vienalyt─Ö mas─Ö. J─ů ─»vynioti ─» pl─Śvel─Ö ir ma┼żiausiai 1 val. laikyti ┼íaltai. Orkait─Ö ─»kaitinti iki 200┬░C temperat┼źros. Te┼íl─ů i┼íko─Źioti ant miltais pabarstytos ..

Recepto vertinimas: 3

Bakla┼żanas

Nuplauname ir supjaustome bakla┼żan─ů apskritimais dar karta nuplauname ir ─»triname druska. Pakaukiame kelias minutes. Nuplauname dar karta. ─«kaitiname keptuve ir pilame aliejaus arba sviesto. Mirkom bakla┼żano gabaliukus ─» miltus ir dedame ─» keptuv─Ö.Kepti kol apsrk..

Recepto vertinimas: 4

ANGLŲ ŠOKOLADINIS PYRAGAS

Grietinele pasildyti ir joje istirpinti 400g sokolado. I sokolada sudeti trynius, cukru ir gerai isplakti. Sudeti miltus ir gerai ismaisyti. Isplakti baltymus su druska ir atsargiai ismaisyti su sokoladine mase. Tesla sudeti i kepimo forma ir kepti 40 min. 180C ikaitintoje orkaiteje. Kai iskeps pali..

Recepto vertinimas: 4

KEPTA ŽUVIS SU DARŽOVĖMIS

Zuvi pamarinuosime is anksto. Atsildyta, nuplauta ir apsausinta zuvies file reikia apslakstyti citrinos sultimis arba slakeliu acto ir pjaustyti nemazais gabaliukais. Apibarstome "Vegetos" arba kitokiais zuviai skirtais prieskoniais. Ne per smulkiai supjaustome visas svogunu galvutes. Svogunus beria..

Recepto vertinimas: 4

┼áokoladinis maskarpon─Śs pyragas

Kambario temperat┼źros sviest─ů i┼íplakite su cukrumi iki purumo , ─»mai┼íykite vanilin─» cukr┼│, ─»mu┼íkite kiau┼íin─» ir dar kart─ů i┼íplakite. ─« ┼íi─ů mas─Ö persijokite miltus kartu su kepimo milteliais ir v─Śl plakite, kol gausite vientis─ů mas─Ö. Paruo┼ít─ů te┼íl─ů i┼íkr─Śskite ─» ..

Recepto vertinimas: 3

''Baltas

Mikseriu i┼íplakti kiau┼íinius su cukrumi .I┼íplakus d─Śti kondensuot─ů, grietin─Ö, miltus ir sod─ů (nugesint─ů).Tuomet viska i┼ípilti i skard─ů ir kepti 30 - 40 minu─Źi┼│. (Rimvyd─Ś)..

Recepto vertinimas: 0

Minkštas meduolis

Kiaulienos nugarin─Ś supjaustoma 2 cm storio gabalais su ┼íonkauliuku. ┼áonkauliukas apskutamas (aplyginamas), ┼íiauresniame gale m─Śsa ─»pjaunama taip, kad nedidel─Ś kauliuko dalis b┼źt┼│ be m─Śsos. M─Śsa truput─» pamu┼íama, pabarstoma pipirais ir druska, pavilgoma i┼íplaktame kiau┼íinyje ir pavo..

Recepto vertinimas: 3

Švilpikai

Bulves nuplauti, i┼ívirti su lupenomis ir atau┼íinti. Nulupti ir sumalti m─Śsmale. Suberti miltus, drusk─ů, ─»mu┼íti kiau┼íinius, i┼íminkyti. I┼í te┼ílos formuoti ilgus te┼ílos volelius, kuriuos supjaustyti ma┼żais gabaliukais. Kepti ─»kaitintoje orkait─Śje, sud─Śtus ─» rieb..

Recepto vertinimas: 5

Itališki makaronai

Svogunus pakepinti, sudeti lasisa, miltus ir truputi apkepinus supilti grietine, grietinele. Pagardinti krapais, druska, pipirais ir dar truputi patroskinti ant silpnos ugnies. Patiekti su makaronais ir svieziomis darzovemis apslakstytomis citrinos sultimis. (Diana)..

Recepto vertinimas: 3

Mielin─Śs te┼ílos pyrag─Śliai su vy┼íniomis

Miltus duben─Ślyje gerai sumai┼íyti su sausomis miel─Śmis. Sud─Śti kitus te┼ílai skirtus produktus ir elektriniu mai┼íikliu visk─ů suminkyti ─» vientis─ů te┼íl─ů. Jei te┼íla labai lipni, ─»berti dar truput─» milt┼│. Te┼íl─ů apie 30 min. laikyti ┼íiltoje vietoje, kad pakilt┼│. Te┼ílos t┼źris turi p..

Recepto vertinimas: 5

Kalakutas

Visk─ů sumai┼íykite, padarykite tyr─Ö ir ja gerai ─»trinkite kalakut─ů. U┼żdenkite pl─Śvele ir palikite virtuv─Śje per nakt─», kad prieskoniai ─»sigert┼│ Pilveliui prikim┼íti reik─Śs: Slyvas ap┼ílakstykite romu arba brend┼żiu, sud─Śkite kapar─Ślius. ┼áio ─»daro prikim┼íkite kalakuto pilvel─», sut..

Recepto vertinimas: 5

TORTAS "EGLĖ"

Sviesta, medu, cukru istirpiname. Tada suberiame graikinius riesutus, cinamona, druska, vanilina, miltus. Imusame kiausinius. Uzmaisome tesla. Iskociojame lakstus, ispjauname egles forma ir kepame 180 laipsniu temperaturoje 15-20 minuciu. Iskepusius pertepame jogurtiniu kremu. Grietine ir jogurta su..

Recepto vertinimas: 5

Čili troškinys su jautiena (Video)

Supjaustykite svog┼źnus, ┼żali─ůj─ů paprik─ů, sutrinkite ─Źesnak─ů. Supjaustykite raudon─Śl─», ─Źiobrel─», sutrinkite konservuotus pomidorus. Paruo┼íkite prieskoni┼│ mi┼íin─». Tam prireiks: pus─Śs ┼íauk┼ítelio ─Źesnako milteli┼│, pus─Śs ┼íauk┼ítelio maltos aitriosios paprikos, pus─Śs ..

Recepto vertinimas: 2

Bulvi┼│ kukuliai

Virtas bulves sutrinti ar sumalti. Prid─Śjus i┼íplakt─ů kiau┼íin─», miltus, truput─» druskos, gerai i┼íminkyti. Ranka padaryti paplot─Ślius, u┼żd─Śti ─»daro, gerai u┼żspausti ir kepinti riebaluose. Tinka su grietin─Śs pada┼żu arba sviestu. ─«darui galima imti m─Śs─ů, var┼ík─Ö ir t.t. Gryb┼│ ─»darui..

Recepto vertinimas: 3

Mork┼│ pyragas

Puodelyje i┼ílydikite riebalus ir atau┼íinkite. Migdolus i┼ímai┼íykite su dviem kiau┼íiniais. Persijokite milt┼│ ir kepimo milteli┼│ mi┼íin─». ─« migdol┼│-kiau┼íini┼│ mas─Ö suberkite cukr┼│, miltus ir drusk─ů. Te┼íl─ů stipriai plakite (geriausiai mikseriu) apie 5 minutes. Likusius keturis kiau┼íin..

Recepto vertinimas: 4

Bananinis pyragas

Nuluptus bananus smulkiai supjaustyti. Suberti cukr┼│, ─»mu┼íti kiau┼íinius ir mai┼íytuvu gerai i┼íplakti. Sud─Śti miltus, kepimo miltelius ir man┼│ ko┼í─Ö, dar vien─ů minut─Ö plakti. ─«pilti aliej┼│ ir mai┼íyti, kol te┼íloje nebeliks aliejaus burbuliuk┼│. Kepti 180 laipsni┼│ temperat┼źroje, i┼íte..

Recepto vertinimas: 4

Balto šokolado tortas

Puodelyje i┼ílydikite riebalus ir atau┼íinkite. Migdolus i┼ímai┼íykite su dviem kiau┼íiniais. Persijokite milt┼│ ir kepimo milteli┼│ mi┼íin─». ─« migdol┼│-kiau┼íini┼│ mas─Ö suberkite cukr┼│, miltus ir drusk─ů. Te┼íl─ů stipriai plakite (geriausiai mikseriu) apie 5 minutes. Likusius keturis kiau┼íin..

Recepto vertinimas: 3

Citrininis jogurtinis man┼│ pyragas

─«kaitinkite orkait─Ö iki 180┬░C temperat┼źros. Kepimo skard─ů (20 cm skersmens) i┼ítepkite riebalais. Mikseriu gerai i┼ísukite sviest─ů su cukrumi ir citrinos ┼żievele. Vien─ů po kito ─»mu┼íkite kiau┼íinius ir i┼íplakite. Suberkite man┼│ kruopas, kepimo miltelius, maltus migdolus, razinas, su..

Recepto vertinimas: 5

Banan┼│ pyragas (Aldonos)

1. Kiau┼íin─» ir cukr┼│ i┼íplakti (mikseriu). Sutrinti bananus ir ─»mai┼íyti ─» i┼íplakt─ů mas─Ö. Sviest─ů i┼ítirpinti ir atau┼íinus sud─Śti taip pat ─» ruo┼íiam─ů mas─Ö. Grietin─Śl─Ö taip pat supilti ─» ruo┼íiam─ů pyrag─ů. 2. Sumai┼íyti sausus ingredientus: miltus, vanilin─» cukr┼│, kepimo mi..

Recepto vertinimas: 3

─îirviniai blynai

Grietine i┼íplakti su kiau┼íini┼│ tryniais ir cukrumi,sudedama druska ir citrinos ┼żievel─Ś. Suberiame miltus kuriuose ─»mai┼íita soda. Baltimus i┼íplakti iki stand┼żi┼│ p┼źt┼│ ir atsargiai sumai┼íiti su te┼íla. Vafline i┼ítepti aliejumi. Vaflius kepti kol gra┼żiai paruduos. Atau┼íinti...

Recepto vertinimas: 3

Marinuotos strim─Śl─Śs

Keptuv─Śje ─»kaitinti aliej┼│. ┼Żuvis nuplauti, nusausinti, pas┼źdyti, pabarstyti pipirais. Pavolioti miltuose ir kepti, kol apskrus. Raudon─Ślius nuplauti ir nusausinti. Nuskabyti lapelius. Paprikas perpjauti i┼íilgai, i┼ívalyti s─Śklas, nuplauti ir supjaustyti ┼żiedais. Svog┼źnus ir ─Źesnak─ů sup..

Recepto vertinimas: 3

Trap┼źs ┼żagar─Śliai

Sviest─ů, cukr┼│ ir drusk─ů gerai i┼ísukti. Sukant po vien─ů ─»mu┼íti kiau┼íinius, suberti vitrinos ┼żievel─Ö, miltus, sumai┼íytus su kepimo milteliais bei druska, supilti rom─ů. Te┼íl─ů gerai i┼íminkyti. I┼íko─Źioti plon─ů 20x50 cm dyd┼żio lak┼ít─ů. Peiliu supjaustyti 2,5 plo─Źio ir 10 cm ilgio ju..

Recepto vertinimas: 1

Skanus var┼ík─Śs pyragas

I┼ítirpinti sviest─ů, kai atau┼íta - ─»mu┼íti kiau┼íin─», supilti cukr┼│ ir gerai i┼ísukti, kol i┼ítirpsta cukrus. D─Śti kepimo miltelius, miltus ir kakav─ů ir gerai i┼ímai┼íyti. Te┼íl─ů padalinti ─» dvi dalis, sud─Śti ─» mai┼íelius ir d─Śti ─» ┼íaldikl─». I┼ítrinti var┼ík─Ö, sud─Śti krakmol─ů,..

Recepto vertinimas: 2

Led┼│ tortas

1. Kiau┼íini┼│ trynius atskiriame nuo baltym┼│, sumai┼íome su cukrumi ir gerai i┼ísukame. Paskui ─»mai┼íome miltus. 2. Baltymus plakame, kol susidaro stand┼żios putos, ir pama┼żu ─»mai┼íome ─» te┼íl─ů. 3. Paruo┼ít─ů te┼íl─ů tuoj pat supilame ─» kepimo form─ů ir kepame 190┬░C kar┼ítumo orka..

Recepto vertinimas: 5