Avokadų sriuba

Ingridientai:
2 prinokę avokadai;
1 citrina;
3 stiklinės daržovių sultinio;
½ stiklinės grietinės;
Raudonųjų ikrų;
Pora šakelių krapų;
Druskos ir ką tik maltų baltųjų pipirų.
Gaminimas
Avokadus nuplauti, nulupti ir išimti kauliukus. Citriną nuplikyti verdančiu vandeniu ir nusausinti. Kelis citrinos griežinėlius atpjauti ir palikti papuošimui, o iš likusios dalies išspausti sultis ir supilti ant avokadų. Avokadus sutrinti į košę, sumaišyti su grietine, o paskui su šaltu daržovių sultiniu. Pagardinti druska bei pipirais. Sriubą pašildyti, bet neužvirinti. Sriubą išpilstyti į lėkštes, papuošti krapais ir citrinos griežinėliais, ant kurio uždėti po šaukštelį raudonųjų ikrų. Taip pat sriubą galima patiekti ir šaltą.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!