Genujietiška sriuba

Ingridientai:
100 g baklažanų,
30 g žaliųjų pupelių,
120 g bulvių,
100 g kopūstų,
30 g pomidorų,
20 g aguročių,
30 g pievagrybių,
20 g alyvų aliejaus,
20 g pupelių,
15 g ryžių,
10 g brinzos,
10 g sūrio,
20 g bet kokio aliejaus,
5 g sviesto,
druskos.
Gaminimas
Nuvalytus baklažanus, bulves, kopūstus, aguročius ir pomidorus supjaustykite griežinėliais, sudėkite į puodą, pridėkite žaliųjų pupelių ir susmulkintus pievagrybius, įpilkite alyvų aliejaus, užpilkite šaltu vandeniu, pasūdykite ir uždėkite puodą ant vidutinio stiprumo ugnies.

Kai daržovės išvirs, pridėkite į sriubą atskirai išvirtas pupeles ir nuplautus ryžius, su graikiniais riešutais, brinza ir sūriu sutrintą česnaką, aliejų ir sviestą. Dar 5 min. pavirkite ir patiekite sriubą ant stalo.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!