Kalakutienos kepsnys su porais (Ramintos)

Ingridientai:
400g kalakuto krūtinėlės,
125g porų,
druskos, spalvotų pipirų,
tarkuoto muskato riešuto,
1.5 šaukšto tarkuotų džiūvėsėlių,
1.5 šaukšto aliejaus,
1 stiklinė vištienos ar daržovių sultinio.
Gaminimas
Porus perpjaukite išilgai perpus, nuplikykite ir nusunkite. Mėsą įpjaukite taip, kad gabalas būtų platus ir didelis. Ant mėsos dėkite porus, pabarstykite džiūvėsėliais ir muskato riešutu. Kalakuto krūtinėlę suvyniokite ir apriškite virvele. Įtrinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais. Troškintuve įkaitinkite aliejų, įdėkite vyniotinį, iš visų pusių apkepinkite, kad pageltonuotų. Tada dėkite troškintuvą į orkaitę, užpilkite ant mėsos sultinį ir kepkite 40 min. maždaug 200 laipsnių temp. orkaitėje. Kartkartėmis mėsą reikia apversti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!