Karpis su baravykais

Ingridientai:
1 kg karpio,
5O g sviesto,
3-4 baravykai,
1 šaukštas miltų,
1 svogūnas,
1 gabalėlis saliero šaknies,
poro,
50 g razinų,
25 g migdolų,
1 riekė juodos duonos (džiovintos),
1/2 citrinos,
laurų lapas,
truputis maltų pipirų,
kvapiųjų ir juodųjų pipirų grūdelių,
druskos.
Gaminimas
Karpį nuvalome, supjaustome gabalais. Į puodą įpilame 1 l vandens, įdedame salierą, svogūną, baravykus, pipirus, laurų lapą, 1/2 citrinos žievelės, duoną, druskos ir verdame. Į verdantį sultinį įdedame žuvį ir ant silpnos ugnies atvirame puode verdame apie 20 min. Padažui miltus pakepiname keptuvėje su sviestu, praskiedžiame žuvies sultiniu, įpilame 1/2 citrinos sultis, įdedame razinas, migdolus, druskos, pipirų. Žuvįį patiekiame su padažu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!