Kefyro sriuba


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

• 1,5 l jautienos ar vištienos sultinio,
• 50 g miltų,
• 70 g ryžių,
• 250 g kefyro,
• 60 g sviesto ar margarino,
• 1 skiltelės česnako,
• 1 kiaušinio trynio,
• 1 raudonosios paprikos,
• druskos, džiovintų mėtų,
• pipirų. 

Gaminimas:

Suberkite ryžius į sultinį ir virkite, kol suminkštės. Susmulkintą česnaką ir miltus pakepinkite su sviestu, kol paruduos. Paskui, lėtai maišydami, supilkite į sultinį. Atskirame inde suplakite trynį su kefyru ir maišydami supilkite į sultinį. Sriubą pakaitinkite, įberkite druskos, mėtų ir prieš pat užverdant nukelkite nuo viryklės. Keptuvėje išlydykite šaukštą sviesto ir pakepinkite susmulkintą papriką. Viską supilkite į puodą, išmaišykite.

Pagal “Namai pagal mus” 2004 birželis Nr.45

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!