Keksiukai su šokolado ir kavos kremu

Ingridientai:
250 g sviesto,
250 g cukraus,
8 kiaušiniai,
240 g miltų,
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių.

Kremui:
0,5 stiklinės pieno,
2 arbatiniai šaukšteliai tirpios kavos,
150 g juodojo šokolado,
2 arbatiniai šaukšteliai konjako.

Cukraus pudros apibarstymui.
Gaminimas
Ištirpiname sviestą ir sumaišome su cukrumi ir kiaušiniais. Po truputį įmaišome miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Kepimo formeles (2/3 jų tūrio) užpildome tešla. Kepame 220° C temperatūros orkaitėje. Iškepusius keksiukus iš karto išimame iš kepimo formelių.
Puodelyje pašildome pieną. Jame ištirpiname šokoladą, kavą ir įmaišome konjaką. Kremo pripildome konditerinį švirkštą su ilgu antgaliu. Antgaliu įįduriame įį keksiukus ir pripildome karššto kremo. Keksiukus pabarstome cukraus pudra.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!