Makaronai su mėsos ir grybų padažu


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
300 g makaronų,
vandens, druskos,
100 g sūdytų grybų,
100 g lašiniukų,
1 stiklinė virtų arba keptų mėsos atraižų,
1 svogūnas,
1 morka,
1 petražolė arba gabalėlis saliero,
2 šaukštai pomidorų tyrės,
1 šaukštas maltų džiūvėsėlių,
sultinio, petražolių lapelių arba svogūnų laiškų. 
Gaminimas:

Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, sukrėsti į kiaurasamtį, nuvarvinti, iškrėsti į dubenį ir viduryje padaryti duobutę. Padažui grybus supjaustyti šiaudeliais, lašiniukus ir prieskonines daržoves — kubeliais ir patroškinti. Baigiant troškinti, įberti džiūvėsėlių, įpilti sultinio, sudėti supjaustytą mėsą, pomidorų tyrę, dar kiek pavirinti, jei reikia, pasūdyti. Padažas turi būti tirštas. Jį supilti į makaronuose padarytą duobutę ir pabarstyti susmulkintais žalumynais. Patiekti su agurkų arba burokėlių salotomis. Skanaus! 

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!