Natūralus kiaulienos muštinis (karbonadas)

Ingridientai:
600 g kiaulienos nugarinės,
1 kiaušinis,
džiūvėsėlių,
riebalų kepimui,
20 g sviesto užpylimui,
maltų pipirų,
druskos.
Gaminimas
Kiaulienos nugarinė supjaustoma 2 cm storio gabalais su šonkauliuku. Šonkauliukas apskutamas (aplyginamas), šiauresniame gale mėsa įpjaunama taip, kad nedidelė kauliuko dalis būtų be mėsos. Mėsa truputį pamušama, pabarstoma pipirais ir druska, pavilgoma išplaktame kiaušinyje ir pavoliojama džiūvėsėliuose. Kepama prieš pat valgant gerai įkaitintuose riebaluose abi pusės. Iškepę muštiniai patiekiami sudėti į pašildytą pusdubenį, pašlakstyti sviestu. Prie jų duodama keptų bulvių, bulvių košės. Atskirai patiekiama raugintų agurkų, kopūstų ar tarkuotų krienų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!