Obuolių kremas

Ingridientai:
400 g obuolių tyrės,
1 stiklinė cukraus,
1 baltymas,
truputis citrinų rūgšties,
malto cinamono.

Gaminimas
Produktus sudedame į plakimo indą ir plakame mikseriu, kol masė pabąla ir laiko formą. Išplakę galime įmaišyti susmulkintų riešutų. Kremą sudedame į desertinius indelius, papuošiame obuolių skiltelėmis, obuolių tyre, melisos lapeliu. Kremą tuoj pat patiekiame. Jei kremą valgysime vėliau, išplakus į jį reikėtų įmaišyti 5-7 g želatinos, išbrinkintos ir ištirpintos 0,5 stiklinės vandens, supilstyti į indelius ir laikyti šaldytuve.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!