Pasukų pyragas su apelsinų likeriu

Ingridientai:
125 g sviesto;
200 g cukraus;
1 pak. vanilinio cukraus;
4 kiaušiniai;
300 g miltų;
1 arb. š. kepimo miltelių;
75 ml pasukų;
5 valg. š. apelsinų likerio;
1 apelsino tarkuota žievelė;
75 g smulkiai kapotų apelsino žievelių;
Riebalų formai patepti;
150 g cukraus pudros.
Gaminimas
Sviestą išsukti iki labai purios masės. Po truputį suberti cukrų bei vanilinį cukrų. Po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, o pasukas su tarkuota apelsino žievele. Į kiaušinių ir sviesto masę sudėti miltus pakaitomis su pasukų mišiniu. Vėliausiai suberti kapotas apelsinų žieveles. Tešlą dėti į riebalais išteptą keturkampę pailgą formą ir kepti iš anksto įkaitintoje iki 200°C temperatūros orkaitėje apie 70 min. Pyragą gerai ataušinti. Cukraus pudrą išmaišyti su trupučiu vandens ir užpilti ant pyrago.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!