TROŠKINTA JAUTIENA SU BRUKNĖMIS

Ingridientai:
500g jautienos
2 svogūnai
60g riebalų
1 šaukštas miltų
0,5 stiklinės bruknių
druskos, pipirų
kmynų, mairūno

Gaminimas
Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais arba pailgais gabalėliais, apvolioti miltais ir apkepinti riebaluose. Kartu su mėsa pakepinti svogūnus. Viską apibarstyti druska, pipirais, grūstais kmynais, mairūnu, bruknėmis ir uždengus troškinti. Retkarčiais įpilti vandens, kad mėsa nesviltų.
Patiekti su daržovėmis, makaronais ar vermišeliu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!