Žaliųjų žirnelių sriuba

Ingridientai:
300g žaliųjų žirnelių
1 salotos gūžė
4 stiklinės sultinio
1 mažas svogūnas
2 šaukštai sviesto
5 šaukštai grietinėlės
keli mėtos lapeliai
truputi citrinos sulčių
druskos, pipirų
Gaminimas
Svogūnus smulkiai supjaustyti ir pakepinti svieste. Į puodą supilti svogūnus, suberti žirnelius, susmulkintas salotas, 1 stiklinę sultinio. Troškinama apie 10 minučių. Truputi atvėsinti, supilti 3 stiklines sultinio, pertrinti trintuve ir užvirti. Supilti grietinėlę, paskaninti druska, pipirais, citrinos sultimis. papuošti mėtos ir salotų lapeliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!