25 rezultatų ieškant "arbata"

Juodųjų serbentų ir kmynų kokteilis

Obuoli nuvalome, padaliname i tris dalis, isimame seklalizdzius ir verdame vyne 2 min. Isimame. Vistienos, sumaisytos su sviestu ir majonezu, pridedame i obuoliu vidu. Apdeliojame moliugu seklomis...

Recepto vertinimas: 0

Bruknių vaflinis desertas

Bruknes padalinti į dvi dalis. Vianą dalį sumaišyti (suplakti) su pienu, kitą - su karamele. Du vaflius pertepti pienu, ant viršaus tepti karamelės ir uždėti tračią vaflį. Tai pakaitomis sutempi tiek vaflių, kad gautūsi norimo storio vaflinis pyragas. Paskui viską supjaustyti porciji..

Recepto vertinimas: 5

Pieniška arbata

Arbatžolės užplikomos verdančiu pienu, palaikoma 5 minutes ir nukošus paskaninama cukrumi. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Preskučiai

Trynius ištrinti su cukrumi, supilti ištirpinta sviestą, sudėti plikytas, sugrūstas aguonas. Viską gerai sumaišius, supilti grietinę, snberti miltus, truputį druskos ir užminkyti tešlą. Cinamoną ir vanilinį cukrų suberti baigiant minkyti tešlą. Iš tešlos daryti piršto storio vol..

Recepto vertinimas: 0

Riestainiukai

Sodą išmaišyti grietinėje ir supilti į varškę. Viską gerai išsukti, sudėti vanilinį cukrų, išplaktus kiaušinius ir, sudėjus sausas, švarias aguonas bei miltus, minkyti tešlą, truputį minkštesnę negu makaronams. Tešlą iškočioti ir stikline išspausti skrituliukus. Iš jų ma..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušininė arbata

Baltymą trynius ir citrinos sultis išplakti iki stangrumo. Į jas supilti arbatą ir vėl plakti iki stangrumo. Po to išpilstyti į pašildytus puodelius ir tuoj pat patiekti. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Kiniška arbata

Arbata supilama į pašildytą indą, užpilama verdančiu vandeniu ir po 3 minučių perpilama į kitą, porcelianinį indą, taip pat pašildytą. Geriama iš porcelianinių puodelių. Šią arbatą kinai geria karštą, mažais gurkšneliais, be cukraus. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Arbata su "Ipekos" sirupu

Užplikykite norimą kiekį arbatos, ir vietoj cukraus įpilkite Ipekos natūralių uogų sirupo. Gaunasi gan įdomus gėrimas. Kviečiu visus pamėginti !!! ..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas obuolių punšas

Paruošti stiprią arbatą, supilti į puodą ir suberti gabalinį cukrų. Vaisius nulupti, supjaustyti plonais griežinėliais, įdėti į arbatą, suberti prieskonius, užvirinti ir 5 minutes palaikyti ant silpnos ugnies, kad pritrauktų. Nuimti nuo ugnies, įmaišyti kalvadoso, viską perkošti ..

Recepto vertinimas: 0

Imbiero arbata

Nuvalytą imbiero šaknį susmulkinti mikseriu ar sutarkuoti, užplikyti verdančiu vandeniu, įdėti medų, supilti apelsinų sultis. Supjaustytos citrinos griežinėliais pagardinti arbatą. ..

Recepto vertinimas: 3

Kmynų arbata

Kmynai užpilami karštu vandeniu ir 4—5 min pavirinami, kad pritrauktų. Kai jie nusėda ant puodo dugno, arbata pilstoma į puodukus ir pasaldinama. ..

Recepto vertinimas: 5

Čiobrelių arbata

Arbatinukas pakaitinamas, sudedami čiobreliai, užplikoma verdančiu vandeniu ir 8—10 min pastatoma karštoje vietoje, kad pritrauktų. Arbata perkošiama ir pasaldinama medumi ar cukrumi. Tačiau geriau čiobrelių skonis ir aromatas jaučiamas, jei medus ar cukrus paduodami atskirame indelyje..

Recepto vertinimas: 3

Obuolių arbata

Obuolių žievelės arba šiaudeliais supjaustyti jauni obuolių krituoliai sudžiovinami, užpilami verdančiu vandeniu ir 10—15 min paliekami, kad pritrauktų. Arbata nukošiama, saldinama ir patiekiama. Prie jos tinka citrina ar uogienė. ..

Recepto vertinimas: 0

Ledais ir kiviais pagardinta šalta arbata

Užplikykite po stiklinę (po 250 ml) juodosios ir mėtų arbatos, nukoškite ir atšaldykite. Sumaišykite abi arbatas. Nulupkite kivius ir plaktuvu sutrinkite iki vientisos masės, sumaišykite su ledais ir likeriu. Dėkite ledų ir kivių masę į 4 plačiadugnes stiklines ir užpilkite arbata...

Recepto vertinimas: 0

Arbata su vynu

Į puodelį įpilame labai karštos arbatos, įberiame vanilinio cukraus ir išmaišome. Tada supilame vyną. Arbatą geriame karštą. ..

Recepto vertinimas: 0

Imbiero arbata

Imbierą nulupkite ir supjaustykite į 4 dalis. Vieną citriną išspauskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Užvirinkite 1l. vandens. Į arbatinuką sudėkite imbierą, arbatą ir gvazdikėlį, užpilkite verdančiu vandeniu ir palaukite 3 minutes, kad pritrauktų. Perkoškite per siete..

Recepto vertinimas: 5

Pieniška arbata (Jūratės)

Karštu pienu užplikyti arbatžoles ir uždengti, kad pritrauktų ( apie 5 min.) Pasaldinti pagal skonį. ..

Recepto vertinimas: 0

Arbatinis pyragas

Sodą sudedame į uogienę, išmaišome ir 5 min. paliekame. Paskui supilame arbatą, aliejų, cukrų, druską ir miltus. Viską labai gerai išmaišome. Kepimo formą ištepame sviestu ir pabarstome džiūvėsėliais. Supilame tešlą ir kepame iš anksto iki 200°C temperatūros įkaitintoje ork..

Recepto vertinimas: 3

Arbata su džiovintais obuoliais

Užverdame vandenį ir puode juo užplikome arbatžoles. Suberiame cinamoną ir džiovintus obuolius. Sumaišome. Paliekame apie 5 min. pastovėti. Tuomet supilame tirpintą medų ir citrinos sultis. Išpilstome į puodelius ir patiekiame. ..

Recepto vertinimas: 0

Arbatos kokteilis

Užplikytą arbatą nukošiame ir atvėsiname. Supilame mėtų likerį ir apelsinų sultis. Įdedame ledo gabaliukų ir viską gerai sumaišome. Patiekiame aukštoje stiklinėje, puošiame plonai pjaustyta citrinos žievele. ..

Recepto vertinimas: 0

NEKEPTAS TORTELIS SU ROMU IR MANDARINAIS

Varske permalti. Razinas ismirkyti puseje nurodyto romo kiekio. Riesutus sukapoti. Mandarinus nulupti ir isdalyti skiltelemis.Trynius issukti su cukraus pudra, sudeti varske ir gerai ismaisyti. Supilti grietinele, likusi roma, suberti riesutus, apelsinu zieveles ir rome ismirkytas razinas. Mase gera..

Recepto vertinimas: 0

Širšių medus

Kiaušinio trynius ir cukraus pudrą išplakti mikseriu iki vientisos mases. Po to supilti indeli kondensuoto tirštinto pieno ir vėl suplakti mikseriu, ir pilant po truputi spiritą plakti iki vientisos masės. Tai mėgsta merginos, moterys skanu su kava, arbata, galima užpilti ir ant..

Recepto vertinimas: 4

Šokoladinis pyragas su mėtų glajumi

Sokolada pamazu istirpiname vandens voneleje. Sviesta issukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sokolada pamazu Imaisome i sviesto mase. tada imaisome isplakta kiausini. Miltus issijojame su soda. I tesla sudedame mazdaug 1/2 miltu, ismaisome. Po to įimaisome grietinęe, veliau dalimis sudedame tai..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis pyragas su mėtų glajumi

Šokoladą pamažu ištirpiname vandens vonelėje. Sviestą išsukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Šokoladą pamažu įmaišome į sviesto masę. Tada įmaišome išplakta kiaušinį. Miltus išsijojame su soda. Į tešlą sudedame maždaug 1/2 miltų, išmaišome. Po to įmaišome grietinę, v..

Recepto vertinimas: 5

Arbatos ir šaltalankių gėrimas

Iš vandens ir arbatos pakelių paruošiame žalią arbatą. Joje ištirpiname medų ir sumaišome su sultimis. Įmaišome 0,5 citrinos sulčių. Gėrimą supilstome į taures ir papuošiame citrinos griežinėliais...

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: arbata