25 rezultatų ieškant "arbata"

Juodųjų serbentų ir kmynų kokteilis

Obuoli nuvalome, padaliname i tris dalis, isimame seklalizdzius ir verdame vyne 2 min. Isimame. Vistienos, sumaisytos su sviestu ir majonezu, pridedame i obuoliu vidu. Apdeliojame moliugu seklomis...

Recepto vertinimas: 0

Bruknių vaflinis desertas

Bruknes padalinti į dvi dalis. Vianą dalį sumaišyti (suplakti) su pienu, kitą - su karamele. Du vaflius pertepti pienu, ant viršaus tepti karamelės ir uždėti tračią vaflį. Tai pakaitomis sutempi tiek vaflių, kad gautūsi norimo storio vaflinis pyragas. Paskui viską supjaustyti porciji..

Recepto vertinimas: 5

Žadinanti arbata

Į virintą vandenį seberti maltą muskato riešutą, cinamoną. Dėti medų, supilti citrinos sultis ir viską gerai išmaišyti. Truputėlį pašildyti ant silpnos ugnies ir šiektiek atvėsinti. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Indiška arbata su pienu

Arbatžolės užpilamos verdančiu pienu ir laikoma 5 minutes. Po to patiekiama be jokių priedų. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Rusiška arbata

Arbatžolės supilamos į pašildytą indą, užpilamos verdančiu vandeniu ir paliekamos 5 minutėms, o paskui viskas supilama į arbatinuką. Kiekvienas įsipila antpilo, po to - verdančio vandens. Galima pagardinti pienu, grietinėle ar citrinos sultimis. Rusai arbat? geria kramsnodami gabalin..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušininė arbata

Baltymą trynius ir citrinos sultis išplakti iki stangrumo. Į jas supilti arbatą ir vėl plakti iki stangrumo. Po to išpilstyti į pašildytus puodelius ir tuoj pat patiekti. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Kiniška arbata

Arbata supilama į pašildytą indą, užpilama verdančiu vandeniu ir po 3 minučių perpilama į kitą, porcelianinį indą, taip pat pašildytą. Geriama iš porcelianinių puodelių. Šią arbatą kinai geria karštą, mažais gurkšneliais, be cukraus. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Arbata su "Ipekos" sirupu

Užplikykite norimą kiekį arbatos, ir vietoj cukraus įpilkite Ipekos natūralių uogų sirupo. Gaunasi gan įdomus gėrimas. Kviečiu visus pamėginti !!! ..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas obuolių punšas

Paruošti stiprią arbatą, supilti į puodą ir suberti gabalinį cukrų. Vaisius nulupti, supjaustyti plonais griežinėliais, įdėti į arbatą, suberti prieskonius, užvirinti ir 5 minutes palaikyti ant silpnos ugnies, kad pritrauktų. Nuimti nuo ugnies, įmaišyti kalvadoso, viską perkošti ..

Recepto vertinimas: 0

Imbiero arbata

Nuvalytą imbiero šaknį susmulkinti mikseriu ar sutarkuoti, užplikyti verdančiu vandeniu, įdėti medų, supilti apelsinų sultis. Supjaustytos citrinos griežinėliais pagardinti arbatą. ..

Recepto vertinimas: 3

Kmynų arbata

Kmynai užpilami karštu vandeniu ir 4—5 min pavirinami, kad pritrauktų. Kai jie nusėda ant puodo dugno, arbata pilstoma į puodukus ir pasaldinama. ..

Recepto vertinimas: 5

Čiobrelių arbata

Arbatinukas pakaitinamas, sudedami čiobreliai, užplikoma verdančiu vandeniu ir 8—10 min pastatoma karštoje vietoje, kad pritrauktų. Arbata perkošiama ir pasaldinama medumi ar cukrumi. Tačiau geriau čiobrelių skonis ir aromatas jaučiamas, jei medus ar cukrus paduodami atskirame indelyje..

Recepto vertinimas: 3

Obuolių arbata

Obuolių žievelės arba šiaudeliais supjaustyti jauni obuolių krituoliai sudžiovinami, užpilami verdančiu vandeniu ir 10—15 min paliekami, kad pritrauktų. Arbata nukošiama, saldinama ir patiekiama. Prie jos tinka citrina ar uogienė. ..

Recepto vertinimas: 0

Slovakiški riešutiniai piršteliai

Iš miltų, pieno, kiaušinio, mielių, margarino, druskos bei cukraus užminkykite tešlą ir palikite, kad pakiltų. Iškočiokite ploną lakštą ir, išpjaustę trikampėlius, aptepkite lydytu margarinu. Riešutus susmulkinkite ir apskrudinkite sausoje keptuvėje. Paskui ištrinkite su van..

Recepto vertinimas: 3

Rooibos arbatos pyragėliai (Skirmantės) (foto)

Įkaitinti orkaitę iki 180 laispnių C. Miltus, kepimo miltelius ir cukrų išmaišyti, sudėti kambario temperatūros sviestą ir trinti tarp pirštų, kol gausime trupinius. Sudėti išplaktus kiaušinius, išmaišyti, tuomet supilti Rooibos arbatą ir dar kartą gerai išmaišyti. Dėti tešl..

Recepto vertinimas: 0

Ledais ir kiviais pagardinta šalta arbata

Užplikykite po stiklinę (po 250 ml) juodosios ir mėtų arbatos, nukoškite ir atšaldykite. Sumaišykite abi arbatas. Nulupkite kivius ir plaktuvu sutrinkite iki vientisos masės, sumaišykite su ledais ir likeriu. Dėkite ledų ir kivių masę į 4 plačiadugnes stiklines ir užpilkite arbata...

Recepto vertinimas: 0

Arbata su vynu

Į puodelį įpilame labai karštos arbatos, įberiame vanilinio cukraus ir išmaišome. Tada supilame vyną. Arbatą geriame karštą. ..

Recepto vertinimas: 0

Imbiero arbata

Imbierą nulupkite ir supjaustykite į 4 dalis. Vieną citriną išspauskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Užvirinkite 1l. vandens. Į arbatinuką sudėkite imbierą, arbatą ir gvazdikėlį, užpilkite verdančiu vandeniu ir palaukite 3 minutes, kad pritrauktų. Perkoškite per siete..

Recepto vertinimas: 5

Pieniška arbata (Jūratės)

Karštu pienu užplikyti arbatžoles ir uždengti, kad pritrauktų ( apie 5 min.) Pasaldinti pagal skonį. ..

Recepto vertinimas: 0

NEKEPTAS TORTELIS SU ROMU IR MANDARINAIS

Varske permalti. Razinas ismirkyti puseje nurodyto romo kiekio. Riesutus sukapoti. Mandarinus nulupti ir isdalyti skiltelemis.Trynius issukti su cukraus pudra, sudeti varske ir gerai ismaisyti. Supilti grietinele, likusi roma, suberti riesutus, apelsinu zieveles ir rome ismirkytas razinas. Mase gera..

Recepto vertinimas: 0

Egzotiška arbata

Uzverdame 2 l pasaldinto vandens. I ji pamerkiame arbatos pakelius ir paruosiame arbata. I ja supilame konservuotu ananasu sirupa ir suberiamenedideliais gabaleliais supjaustytus ananasus. Citrinas supjaustome skiltelemis ir taip pat suberiame i arbata. Uzdenge dangciu paliekame 5 min. Tuomet patiek..

Recepto vertinimas: 0

Arbata su džiovintais obuoliais

Uzverdame vandeni ir puode juo uzplikome arbatzoles. Suberiame cinamona ir obuoliu cipsus. Sumaisome. Paliekame 5 min. stoveti. Tuomet istirpiname medu ir supilame citrinos sultis...

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinis punšas

Sviezias apelsino ir citrinos sultis sumaisome su cukrumi ir silta juodaja arbata. Atvesiname, supilame roma. I taures pilame arbatos su sultimis ir romu dedame ledo, uzpilame vyno...

Recepto vertinimas: 1

Širšių medus

Kiaušinio trynius ir cukraus pudrą išplakti mikseriu iki vientisos mases. Po to supilti indeli kondensuoto tirštinto pieno ir vėl suplakti mikseriu, ir pilant po truputi spiritą plakti iki vientisos masės. Tai mėgsta merginos, moterys skanu su kava, arbata, galima užpilti ir ant..

Recepto vertinimas: 4

Šokoladinis pyragas su mėtų glajumi

Sokolada pamazu istirpiname vandens voneleje. Sviesta issukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sokolada pamazu Imaisome i sviesto mase. tada imaisome isplakta kiausini. Miltus issijojame su soda. I tesla sudedame mazdaug 1/2 miltu, ismaisome. Po to įimaisome grietinęe, veliau dalimis sudedame tai..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: arbata