4 rezultatų ieškant "baltosios"

Ungurys su grybų padažu

Dviejuose šaukštuose sviesto pakepinti morkas, porus, svogūnėlius, česnaką bei lašinukus. Sudėti prieskonius, supilti vyną ir užvirinti. Žuvį supjaustyti ir apkepti dviejuose šaukštuose sviesto. Išimti. Suberti grybus ir pakepinti. Pabarstyti druska, pipirais, įpilti konjako ir užd..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomis

Nuvalyta, nusausinta ir supjaustyta gabaliukais skersai raumenų mėsa pabarstoma druska ir prieskoniais, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir iškepama įkaitintuose riebaluose (abi pusės). Salotoms salierai ir porai (stiebo baltosios dalys) išverdami pasūdy..

Recepto vertinimas: 0

Aštri Agnės mišrainė

Svogūną smulkiai supjaustyti ir apkepti aliejuje, agurkus supjaustyti kubeliais, jei pievagrybiai ne pjaustyti, tai supjaustyti, viską sumaišyti ir skanauti. Labai greitai paruošiama ir visiems patinka, bet turi būti aštru. ..

Recepto vertinimas: 2

INDIŠKAS DARŽOVIŲ PADAŽAS

Pomidora nuplikyti, nulupti ir supjaustyti kubeliais. Paprika, pasalinus seklas, supjaustyti juostelemis. Svoguna nulupti ir supjaustyti kubeliais. Pora nuvalyti, perpjauti pusiau, gerai nuplauti ir supjaustyti plonais griezineliais. Morka su salieru nulupti, nuplauti ir sutarkuoti. Ziedinius kopust..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: baltosios