2 rezultatų ieškant "belgiskai"

Midijos belgiškai

Daržoves patroškinti svieste. Supilti vyną ir sumesti gerai nuplautas midijas. Virti, puodą kartais sukrečiant, kad midijos apsiverstų, tol kol visos geldelės atsidarys, jokiu būdu neilgiau. Vandens, sultinio pilti nereikia, sultinio atsiras iš pačių midijų. Valgyti su bulvytėmis..

Recepto vertinimas: 0

Belgiškai ruošti unguriai su žalumynais

Ungurius nulupkite, išvalykite, nupjaukite galvas, supjaustykite 4 cm gabaliukais. Paruoškite visus žalumynus, juos nuplaukite, gražiai supjaustykite. Puode pašildykite sviestą, jame pakepkiteungurių gabaliukus su supjaustytais česnakais. Maišant kepkite 5 minutes. Sudėkite žalumynu..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: belgiskai