12 rezultatų ieškant "garnyras"

Kiaulienos troškinys"SMALSUOLIS"

Mesa supjaustoma lazdelemis,pabarstoma prieskoniais,apvoliojama krakmole ir pakepame su riebalais.Apkepus mesai,dedama supjaustyta lazdelemis paprika,ananasai,marinuoti agurkai.Pilamos ananasu,marinuotu agurku sultys,truputi patroskinama,uzdengus keptuve.Pabaigoje dedami pomidorai ir pomidoru padaz..

Recepto vertinimas: 3

Kuskusas su glazūruotais baklažanais

Aliejus pakaitinamas keptuvėje, daržovės kepamos ant didelės ugnies, vis sukrečiant keptuvę. Sudedami svogūnai, česnakai, čilis. Viskas toliau tokiu pačiu būdu kepama ant didelės ugnies maždaug 1 minutę. Užpilamas sirupas, gerai išmaišoma. Įmaišomas kuskusas, citrinos sultys, van..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio padažas

Tarkuotą sūrį išplakti su kiaušiniais ir sumaišyti su praaušintu kiaušinių padažu. Jei padažas patiekiamas kaip garnyras, tai jį, sudėjus kiaušinius, reikia kaitinti iki virimo, o jeigu juo užpilama mėsa,kepama orkaitėje - iš anksto kaitinti nereikia. Padažas tinka prie paukštie..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgų garnyras su bulvėmis

Molūgus supjaustyti 1cm kubeliais, svogūną - plonais pusžiedžiais ir patroškinti svieste. Baigiant suberti smulkiai pjaustytą obuolį, agurką ir baigti troškinti. Pasūdyti, apibarstyti smulkintais krapais. Patiekalą valgyti su virtomis ar keptomis bulvėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Raudonieji gūžiniai kopūstai daniškai

Kopūstą nuplauti ir sutarkuoti. Sviestą išlydyti ir į jį sudėti cukrų, druską, vandenį ir actą, gerai išmaišyti ir truputi pašildyti. Kai mišinys sušils sudėti kopūstą, išmaišyti ir ant silpnos ugnies užvirti. Į įkaitintą orkaitę įdėti indą su kopūstais ir troškinti ..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena su kedrų riešutais, petražolėmis ir citrina

Kiaulieną supjaustome 2 cm storio gabalėliais. Kiekvieną gabalėlį apvoliojame miltuose. Keptuvėje įkaitiname šaukštą aliejaus ir kepame kiaulieną iš abiejų pusių, kol ji gražiai parunda. Išimame iš keptuvės ir laikome šiltai. Petražoles stambiai supjaustome. Į keptuvę įp..

Recepto vertinimas: 0

Šventinė višta

Vištą ištrinkite prieskoniais su druska. Į vidų įkiškite rozmarino šakelę, pabarstykite džiovintu rozmarinu arba kmynais. Vištą susiūkite, suriškite kojas. Kepkite orkaitėje 40-45 minutes. Tuo metu paruoškite padažą. Vyną užvirinkite ir virkite 10-15 minučių, kol pusė jo..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiškas guliašas (Ramunės)

Vištieną ištrinti su prieskoniais ir supjaustyti juostelėmis. Papriką - juostelėmis, ananasus - gabaliukais. Vištieną kepti gilesnėje keptuvėje, suberti smulkintą česnaką, ananasus, papriką, pomidorų padažą ir ananasų sulčių. Kepti apie 10 min. Garnyras: virtus ryžius sum..

Recepto vertinimas: 4

Moliūgų garnyras (Salsa de calabaza)

Svogūną nulupkite ir supjaustykite smulkiais kubeliais. Imbierą nulupkite ir sutarkuokite. Žaliąją citriną iki pusės nulupkite ir išspauskite sultis (žievelės neišmeskite). Moliūgą nulupkite, sėklas bei vandeningą minkštimą pašalinkite, kietąją dalį supjaustykite kubeliais. O..

Recepto vertinimas: 0

Karšti kopūstai su lęšiais (Aloros)

Į verdantį vandenį sumesti stambiai pjaustytus kopūstus, lęšius, sultinio kubelį. Vanduo turėtų nepilnai apsemti kopūstus. Pavirus 10 minučių, palikti kopūstus puode uždengtu dangčiu dar 10 minučių. Nereikia jokių prieskonių, išskyrus sultinį. Tikrai skani greita vakarienė ar..

Recepto vertinimas: 0

RAUDONIEJI GŪŽINIAI KOPŪSTAI DANIŠKAI

Kopusta nuplauti ir sutarkuoti. Sviesta islydyti ir i ji sudeti cukru, druska, vandeni ir acta, gerai ismaisyti ir truputi pasildyti. Kai misinys susils sudeti kopusta, ismaisyti ir ant silpnos ugnies uzvirti. I ikaitinta orkaite ideti inda su kopustais ir troskinti 180 C temperaturoje apie 1 val. K..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių salotos

Bulves nulupti ir supjaustyti kubeliais, agurkelius - panasaus dydzio griezineliais, kiausinius sukapoti. Viska sumaisyti su majonezu, keliais sauktais garstyciu ir prieskoniais. Palaikyti maziausiai valanda, kad bulves prisigertu padazo. Tai puikus garnyras prie mesos ir zuvies. Skanu valgyti ir k..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: garnyras