10 rezultatų ieškant "imkite"

Vištienos ir bulvių troškinys (rusiška virtuvė)

Vieštieną apkepinkite keptuvėje. Kol višta apkeps, sutarkuokite morkas, riekutėmis supjaustykite bulves, žiedeliais – svogūnus. Imkite puodą troškinimui, į dugną klokite sutarkuotas morkas, svogūnus ir pusę bulvių, ant viršaus dėkite apkepintą vištieną ir likusias bulves. Suberk..

Recepto vertinimas: 5

Kaimiški kukuliai

Svogūnus supjaustykite,pakepinkite aliejuje, sumaišykite su spirgučiais ir tarkuotais džiūvėsėliais. Karštas bulves sumalkite mėsmale ir palikite, kad atauštų. Į atšalusias sudėkite kiaušinius, miltus ir krakmolą, druską, pipirus ir greitai užmaišykite tešlą Imkite po nedidelį..

Recepto vertinimas: 4

Virtas triušis padaže

Papjautam triušiui išimkite vidurius, išplaukite ir skerdieną sukapokite į keturias dalis.Seniems triušiams nulupkite plėvę. Taip paruošt triušieną dėkite į verdantį vandenį, pridėkite morkų, petražolių ir svogūnų. Kai užverda, pasūdykite ir baikite virti. Išvirtą triušien..

Recepto vertinimas: 4

Mėsos kukuliai su grybais

Į faršą suberkite šaukštelį prieskonių, smulkiai pjaustytą svogūną ir česnaką. Išmaišykite. Nuplautus grybus aplipdykite faršu, suformuokite kukulį. Imkite plonai pjaustytą kumpio gabalėlį ir apjuoskite juo suformuotą faršo kukulį. Sutvirtinkite mediniais smeigtukais. Formą a..

Recepto vertinimas: 0

Gauruoti kukuliai

Nulupkite bulves, sutarkuokite ir nusunkite. Įmuškite kiaušinį ir įdėkite miltus, suberkite druską, viską gerai išmaišykite. Tešlą imkite šaukštu, suformuokite kukuliuką ir dėkite į pasūdyta vandenį. Virkite apie 20min. Išvirus nupilkite vandenį ir užpilkite pakepi..

Recepto vertinimas: 0

Troškinti ryžiai su mėsa

Imkite pusę nurodyto sviesto ir pakepinkite daržoves, kol jos suminkštės. Tada sudėkite česnaką ir dar truputį pakepinkite. Išimkite iš keptuvės. Kepenėlės ir kiaulieną pakepinkite 2-3 minutes. Kepamą kiaulieną susmulkinkite šakute. SUdėkite daržoves ir kepkite 2-3 minutes. Suber..

Recepto vertinimas: 0

Agrastų uogienė

Imkite vienodai prinokusius, bet ne visiškai sunokusius agrastus. Pašalinkite kotelių liekanas ir taurelių likučius, agrastus labai gerai nuplaukite ir mediniu labai plonu virbu ar smeigtuku (ne metaliniu) subadykite. Tada užpilkite verdančiu vandeniu, kad suminkštėtų odelė. Taip paruoš..

Recepto vertinimas: 4

Bulviniai virtiniai su mėsos padažu

Bulves sumalkite mėsmale. Įminkykit trynius, druskos, muskato riesuto, kepimo miltelius, džiūvėsėlius, miltus. Baltymus isplakite ir įmaisyke į teslą. Keptuvėje su aliejumi apkepkite susmulkintą svogūną, sumaisykite su apkeptais batono kubeliais. Imkite dalį teslos, į vidurį dėkite ..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis pyragas su kriaušėmis

Ant mažos ugnies ištirpinkite sviestą ir sudėkite mažais gabalėliai sulaužytą šokoladą. Viską gerai išmaišykite, kol bus vientisa masė. Tuomet dubenėlį palikite, kad atvėstų. Kiaušinius išplakite kartu su cukrumi. Suberkite miltus, cinamoną, vanilinį cukrų, kepimo miltelius ..

Recepto vertinimas: 0

VAISIŲ CUKRINUKAI ( CUKATOS)

Nulupe apelsinu ar citrinu zieveles, pamerkite i salta vandeni ir mirkykite pora dienu, kasdien pakeisdami vandeni. Po to uzpilkite svieziu saltu vandeniu ir virkite, kol suminkstes. Pasverkite. 250g zieveliu imkite 250g cukraus ir 1/2 stiklines vandens. Vandeni uzvirkite, supilkite cukru ir pavirki..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: imkite