4 rezultatų ieškant "kalafiorais"

Šviežių daržovių salotos su kalafiorais ir saldrūgščiu alyvų aliejaus užpilu

Į užkandinę lėkštę kalvele sudėkite 40g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų (Lolla Rossa), burokine tarka užtarkuokite 15g morkų, jas apibarstykite 40g kalafiorų žiedynų (žalius kalafiorų žiedynus laikykite pamerktus parūgštintame vandenyje) apdėliokit..

Recepto vertinimas: 0

Senoviškai sluoksniuotoje tešloje kepta menkė su šviežiomis salotomis, pagardintomis saldrūgščiu aliejaus užpilu

Ant 160 g sluoksniuotos tešlos dėkite 30g virtų ryžių, juos apibarstykite 5g petražolių lapeliais, ant jų dėkite 200g menkės filė, ją apšlakstykite 10g citrinų sunkos, pagardinkite 1,5g druskos, 0,5g maltais juodaisiais pipirais ir 5g krapų šakelėmis. Tešlą gražiai užlankstyki..

Recepto vertinimas: 0

KALAFIORŲ KOTLETAI

Kalafiorus isvirti sudytame vandenyje, istrinti. Dziuvesius susmulkinti, uzpilti karstu pienu, atsaldyti, ismaisyti su virtais kalafiorais, ideti siek tiek lydyto sviesto, kiausinius, pabarstyti dziuvesiu trupiniu. Padarius kotletus, pavoliokite juos miltuose ir pakepinkite svieste...

Recepto vertinimas: 0

ORKAITĖJE KEPTA ŽUVIS SU DŽIŪVĖSIAIS

Isvalyta zuvi supjaustyti gabaleliais. Keptuva istepti aliejumi, apiberti dziuveseliais ir dugna isdeti zuvimi. Pabarstyti ja dziuveseliais, svogunais, prieskoniais. Ant virsaus uzdeti dar viena sluoksni zuvies, gabalelius sviesto, apiberti dziuveseliais, uzpilti grietine ir iskepti orkaiteje. Tieki..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: kalafiorais