25 rezultatų ieškant "kauliukus"

Vaisių salotos su mango padažu

1. Mango vaisius nulupame, išimame kauliukus. Vieną vaisių smulkiai supjaustome ir sutriname. Išspaustas apelsinų sultis supilame į mango tyrę, suberiame cukrų ir plakame, kol masė tampa vienalytė. Padažą perkošiame ir dedame į šaldytuvą. 2. Išgremžiame nektarino, persikų ir slyv..

Recepto vertinimas: 5

Vaisių tortas

Sviestą ištrinkite iki baltumo. Dabar į jį dėkite vieną kiaušinio trynį, berkite šaukštelį cukraus, šaukštą miltų ir gerai ištrinkite vėl, kol neliks cukraus kruopelių. Šį procesą kartokite dėdami tik po viena kiaušinio trynį. Galiausiai dėkite tarkuotą citrinos žievelę,..

Recepto vertinimas: 0

Abrikosų varškė

Nuplaukite abrikosus. Įpilkite į puodą 100 ml vandens, sudėkite abrikosus ir virkite, kol jie suminkštės. Nulupkite žievę ir išimkite kauliukus, tada sutrinkite arba sugrūskite per sietelį. Suberkite cukrų, sudėkite citrinos žieveles, supilkite citrinų sultis ir įmuškite kiaušiniu..

Recepto vertinimas: 0

Džiovintų vaisių plokštainis

Džiovintus vaisius palaikykite karštame vandenyje, kad išbrinktų. Paskui gerai juos nusausinkite, jei reikia išimkite kauliukus, sėklides, supjaustykite vaisius plonais šiaudeliais ir sumaišykite su razinomis. Kiaušinius išplakite su cukrumi. Plakite įstatę juos į karšto vandens vonel..

Recepto vertinimas: 0

Virtinukai su vaisių įdaru

Miltai išsijokite ant stalo, viduryje padarykite duobutę, į ją supilkite vandenį ir išmaišytą kiaušinį. Viską gerai išminkykite iki vientisos masės. Tešlą palaikykite 20 – 30 minučių. Obuolius nulupkite, supjaustykite smulkiais gabalėliais, užpilkite cukrumi ir pavirinkite kol s..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukų kepsneliai

Viščiukus nuvalyti, išdarinėti, išplauti ir nusausinti. Tada perpjauti į 4 dalis, išimti kaulus. Sparnelių ir šlaunelių kauliukus palikti. Mažus viščiukus pjauti į dvi dalis. Viščiukų kepenėles, skilvelius, inkstelius ir širdeles apvirti, sukapoti ir paspirginti svieste. Pridėti..

Recepto vertinimas: 0

Vyšnių uogienė

Paruoškite uogas - nuplaukite, nuimkite kotelius. Uogas nusausinkite ir išimkite kauliukus. Ant paruoštų vyšnių užpilkite karštą sirupą ir vandens, cukraus, apelsino žievelės ir palikite nakčiai kambario temperatūroje. Kitą dieną nupiltą sirupą užvirinkite ir jau kiek pravėsusį..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių kukuliai su slyvomis

Bulves sumalti, įmusti kiausinius, suberti miltus, suminkyti teslą. Slyvas nuplauti, isimti kauliukus. Is teslos gabaliukų isploti paplotėlius, į juos įvynioti po slyvą, formuoti kukulius. Virti pasūdytame vandenyje, patiekti apipiltus sviestu arba grietine, apibarstytus cukrumi. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su „Vidurnakčio“ padažu

Nulupkite svogūną. Nuplaukite pomidorus ir pasalinkite kotelius. Nuplaukite cukinijas ir papriką, pasalinkite kotelius ir nulupkite. Viską smulkiai supjaustykite. Slyvas nuplaukite, perpjaukite per pusę ir isimkite kauliukus. Puode pakaitinkite alyvų aliejų, sudėkite supjaustytas daržoves, ..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių salotos su vaniliniais ledais

Ledus isimkite is saldiklio ir įdėkite į saldytuvą, kad suminkstėtų. Stiklinę salotinę atsaldykite saldiklyje. Apelsinus, obuolius ir bananus nulupkite, supjaustykite griežinėliais. Obuolių sėklalizdžius ispjaukite. Vynuoges nuplaukite, perpjaukite pusiau, isimkite kauliukus. Nupilkite ..

Recepto vertinimas: 5

Vištienos salotos su vynuogėmis

Nuluptus obuolius ir salierą supjaustykite kubeliais. Nuo vistos slaunelės nulupkite odą ir isimkite kaulus, mėsą susmulkinkite. Vynuoges perpjaukite per pusę ir isimkite kauliukus. Medų istirpinkite ir supil..

Recepto vertinimas: 2

Pyragaičiai su varške ir slyvomis

Iš miltų, sviesto, druskos ir vandens užminkyti tešlą. Iš jos suformuoti rutulį, patepti aliejumi, dubenyje uždengti rankšluosčiu ir palikti valandai. Slyvas nuplauti, perpjauti per pusę, išimti kauliukus ir supjaustyti plonomis riekelėmis. Varškę ištrinti su cukrumi, kiaušini..

Recepto vertinimas: 0

Omarų ir avokadų salotos

Avokadą nulupti, perpjauti pusiau ir išimti kauliukus. Minkštimą supjaustyti razinos didumo kubeliais, apšlakstyti citrinos sultimis. Mangą taip pat nulupti, išimti kauliuką, supjaustyti kubeliais. Nulupti ir smulkiai supjaustyti svogūną, sumaišyti jį su avokada ir mangu, įdėti razin..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena su šviežiomis slyvomis (Ramunės)

Mėsą paruošiame, kaip vyniotiniui ir marinuojame apie 6 val. Galima ir per naktį. Tada iš abiejų pusių pabarstome baziliko lapeliais. Slyvas perpjauname per pusę, išimame kauliukus. Sudedame ant mėsos ir susukame. Susmeigiame krapštukais, kad neiširtų, užpilame truputėlį aliejaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Desertas "Gaivioji pagunda"

Išpjauname ananaso šerdį, o vaisių supjaustome maždaug 1 cm storio griežinėliais, nupjauname žieveles. Ananasų žiedus sudedame į indą vieną šalia kito, apšlakstome likeriu, apibarstome 25 g cukraus. Laikome vėsiai 30 minučių. Iš vyšnių išimame kauliukus ir surišame į marlę..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiška Visų Šventųjų duona (Pan de muerto)

Miltus suberkite į dubenį. Per vidurį padarykite duobutę. Į ją suberkite sutrupintas mieles ir 1 arb. š. cukraus. Įpilkite 50 ml šilto vandens ir sumaišykite. Uždengtą pastatykite šiltai 15-20 min. Išlydykite sviestą. Kai tik mielės iškils, sudėkite šiltą, bet nekarštą sviest..

Recepto vertinimas: 0

Slyvų pyragas

Slyvas nuplauti, nusausinti ir išimti kauliukus. Sviestą kartu su cukrumi bei vaniliniu cukrumi išplakti iki purios masės. Plakant po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais bei migdolais ir suberti į masę. 24 cm skersmens apvalią pyrago formą ištepti marga..

Recepto vertinimas: 5

Persikų tortas su pistacijų kremu

200 g minkšto sviesto sudėti į dubenėlį ir išplakti iki purios masės. Įberti 150 g cukraus, tarkuotą citrinos žievelę, po vieną įmušti kiaušinius. Sudėti 150 g krakmolo, miltus ir kepimo miltelius. Šį mišinį suberti į sviesto ir kiaušinių masę ir 2 min. plakti elektriniu ma..

Recepto vertinimas: 0

AVOKADO SRIUBA

Avokadas nuplauti, aplupti ir isimti kauliukus. Citrina nuplikyti verdanciu vandeniu, nuvarvinti. Kelis citrinos griezinelius atpjauti ir palikti papuosimui, o is likusios dalies isspausti sultis ir supilti ant avokadu. Avokada sutrinti i kose. Sumaisyti su grietine, o paskui su saltu darzoviu sulti..

Recepto vertinimas: 0

ANTIES KRŪTINĖLĖ SU ABRIKOSAIS

Mesa itrinti pipirais ir druska ir 40 min. saltai palaikyti. Abrikosus nuplauti, perpjauti per puse, isimti kauliukus ir sudeti i zema ir platu karsciui atsparu inda. Sviesta istirpinti ir ipilti vyno acto, tada paslakstyti abrikosus. Anties krutineles sudedamos ant groteliu skurele i virsu ir istat..

Recepto vertinimas: 0

BULVIŲ BLYNAI SU VYNU

Bulves nuplauk, nuskusk, sutarkuok smulkia tarka, siek tiek nusunk. Pasalink slyvu kauliukus, jas ismirkyk, isvirk, pertrink per sieta, sumsisyk su tarkuotomis bulvemis, pomidoru padazu, krienais, kiausiniais, miltais ir vynu, mase pasudik. Ikaitink krptuveje riebalus, dek bulviu mase nedideliais pl..

Recepto vertinimas: 0

Vyšnių sriuba su virtinukais

Is puses vysniu isimame kauliukus. Likusias vysnias ir kauliukus sumaigome, sumaisome su cukrumi, sudedame i verdanti vandeni, paverdame 10 min. Is miltu, kiausiniu, trupucio vandens ir druskos paruosiame tesla, ja iskociojame, isspaudziame rutuliukus. I virtinuku vidu dedame po vysnia, uzspaudziame..

Recepto vertinimas: 0

Geltonos trešnės su juodaisiais serbentais

Uogas gerai nuplauti. Is tresniu isimti kauliukus. Paruostas uogas talpiai sudeti i stiklainius. Tuomet uzpilti karstu sirupu ir kaitinti verdanciame vandenyje: 0,5 l talpos stiklainius 15-20 min., 1 l - 20-25 min., 3 l - 45 min. Iskaitintus sandariai uzdaryti metaliniais dangteliais...

Recepto vertinimas: 0

Vyšnių žiedas

Vysnias nuplauname, pasaliname kauliukus ir sumalame mesmale. Varske pertriname per tinkleli. Grietine sumaisome su cukrumi, varske ir vysniomis. Imaisome isbrinkinta ir istirpinta zelatina. Mase sukreciame i ziedo forma ir paliekame 1 vai. saltai. Tuomet kelioms sekundems pamerkiame i karsta vanden..

Recepto vertinimas: 0

VYŠNIŲ ŠALTIBARŠČIAI

Vysnias nuplauti, nusausinti ir isimti kauliukus. Uogas smulkintuvu sutrinti su cukrumi, cinamonu, gvazdikeliais ir ziupsneliu apelsino zieveles. I gauta tyre supilti vyna ir raudonuju serbentu sultys. Viska ismaisyti ir gerai atsaldyti. Ispilstyti i dubenelius ir papuosti apelsino zievele bei cukru..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kauliukus