25 rezultatų ieškant "kauliukus"

Vaisių salotos su mango padažu

1. Mango vaisius nulupame, išimame kauliukus. Vieną vaisių smulkiai supjaustome ir sutriname. Išspaustas apelsinų sultis supilame į mango tyrę, suberiame cukrų ir plakame, kol masė tampa vienalytė. Padažą perkošiame ir dedame į šaldytuvą. 2. Išgremžiame nektarino, persikų ir slyv..

Recepto vertinimas: 5

Obuolių ir slyvų salotos

Slyvas nuplauti, išimti kauliukus, obuolius supjaustyti plonomis skiltelėmis arba sutarkuoti stambia trintuve. Į grietinę sudėti medų, cinamoną, susmulkintus riešutus, įdėti citrinos rūgšties ir šiuo mišiniu užpilti vaisius. ..

Recepto vertinimas: 0

Slyvų saldainiai

Slyvas išmirkykite, išimkite kauliukus ir sumalkite. Iš cukraus ir vandens išvirkite sirupą. Į sirupą dalimis dėkite slyvas, išspaustas citrinos sultis ir dar šiek tiek pavirkite. Ant vaflio lakšto paskleiskite dalį masės, uždėkite kitą lakštą. Taip kartokite, kol viską sudėsite..

Recepto vertinimas: 0

Vaisinis plokštainis

Viską, išskyrus vaisius, gerai išsukite dubenyje. Iš slyvų išimkite kauliukus, vaisius nuplikykite verdančiu vandeniu ir visus smulkiai supjaustykite. Tada apibarstykite cinamonu ir, sudėję į tešlą, sumaišykite, kad vienodai pasiskirstytų. Tešlą sudėkite į pergamentu išklotą ir ..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukų kepsneliai

Viščiukus nuvalyti, išdarinėti, išplauti ir nusausinti. Tada perpjauti į 4 dalis, išimti kaulus. Sparnelių ir šlaunelių kauliukus palikti. Mažus viščiukus pjauti į dvi dalis. Viščiukų kepenėles, skilvelius, inkstelius ir širdeles apvirti, sukapoti ir paspirginti svieste. Pridėti..

Recepto vertinimas: 0

Varškės pyragas su slyvomis

Pagaminkite tešlą. Miltus persijokite į dubenį į kalnelį ir jo viduryje padarykite nedidelę įdubą. Į įdubą įmuškite kiaušinį ir įberkite žiupsnelį druskos. Apibarstykite cukrumi. Atšaldytą sviestą sutarkuokite stambia trintuve arba supjaustykite nedideliais gabalėliais ir iš..

Recepto vertinimas: 5

Salotos vaikų šventėms

1. Nuplaukite visus vaisius ir nusausinkite. 2. Kriauses ir obuolius perpjaukite i keturias dalis, ispjaukite seklalizdzius. Vaisiu zieveles lupti nereikia. 3. Kriauses ir obuolius supjaustykite plonais griezineliais, apslakstykite citrinos sultimis (kad nepajuoduotu). 4. Pasiruoskite stikline salo..

Recepto vertinimas: 4

Slyvų uogienė

Slyvas perpjaukite pusiau, išimkite kauliukus ir ant slyvų puselių užberkite cukrų. Laikykite, kol išsiskirs sultys. Tada užvirinkite ir palikite 12 val. Po to slyvas vėl virkite apie 20 min. Sudėkite į stiklainius ir sandariai uždarykite. ..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos salotos su vynuogėmis

Nuluptus obuolius ir salierą supjaustykite kubeliais. Nuo vistos slaunelės nulupkite odą ir isimkite kaulus, mėsą susmulkinkite. Vynuoges perpjaukite per pusę ir isimkite kauliukus. Medų istirpinkite ir supil..

Recepto vertinimas: 2

Pyragėliai su slyvomis

Į persijotus miltus suberkite tarkuotą citrinos žievelę, sviestą ir kapokite, kol miltai sušoks. Suberkite cukraus pudrą, įdėkite trynį, įpilkite du šaukštelius šalto vandens ir greitai užminkykite tešlą. Suvyniojusi į foliją, pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą. Par..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su vynuogėmis

Margariną ant medinės lentelės sukapokite su miltais bei cukraus pudra. Sudėkite grietinę, greitai suminkykite tešlą ir porai valandų padėkite į šaldytuvą. Atšaldytą tešlą rankomis tolygiai paskirstykite pailgoje kepimo popieriumi išklotoje kepimo skardoje. Kepkite 15-20 minu..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitiniai lietiniai

Abrikosus nuplaukite, perpjaukite pusiau, išimkite kauliukus ir supjaustykite griežinėliais. Užpylusi romu, pusvalandį palaikykite. Trynius plakite su medumi ir žiupsneliu druskos, kol masė sutirštės. Suberkite persijotus miltus, supilkite pieną ir gerai išmaišykite. Suberkite kepi..

Recepto vertinimas: 0

Desertas "Gaivioji pagunda"

Išpjauname ananaso šerdį, o vaisių supjaustome maždaug 1 cm storio griežinėliais, nupjauname žieveles. Ananasų žiedus sudedame į indą vieną šalia kito, apšlakstome likeriu, apibarstome 25 g cukraus. Laikome vėsiai 30 minučių. Iš vyšnių išimame kauliukus ir surišame į marlę..

Recepto vertinimas: 0

Varškės tortas su vyšniomis ir riešutais

Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų ir išsukame su 100 g cukraus bei 2 šaukštais šalto vandens. Baltymus išplakame atskirai ir sudedame ant trynių masės. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir užberiame ant baltymų. Apibarstome tarkuotu šokoladu. Viską atsargiai išmaišome. ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su vyšniomis

Iš miltų, vieno kiaušinio trynio, tarkuoto sviesto ir 100 g miltinio cukraus užminkome tešlą. Suvyniojame į plėvelę ir laikome šaltai 30 minučių. Tešlą įdedame į riebalais pateptą skardą taip, kad krašteliai išsikištų aukštai virš skardos. Keliose vietose subadome tešlą ..

Recepto vertinimas: 5

Vyšnios su ledais

Šviežias vyšnias nuplauname, nusausiname, išimame kauliukus. Sudedame uogas į nedidelį puodą, įberiame cukraus, cinamopnų ir, nustatę mažą kaitrą, užverdame. Uždengiame ir palaikome 2-3 minutes. Paskui sudedame serbentų želė ir ištirpiname. Puodą su vyšniomis laikome šalt..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiška Visų Šventųjų duona (Pan de muerto)

Miltus suberkite į dubenį. Per vidurį padarykite duobutę. Į ją suberkite sutrupintas mieles ir 1 arb. š. cukraus. Įpilkite 50 ml šilto vandens ir sumaišykite. Uždengtą pastatykite šiltai 15-20 min. Išlydykite sviestą. Kai tik mielės iškils, sudėkite šiltą, bet nekarštą sviest..

Recepto vertinimas: 0

Rusiški šaltibarščiai su pomidorais ir ridikėliais

Agurkus, ridikėlius, pomidorus nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais. Iš alyvuogių išimkite kauliukus; uogas ir kumpį supjaustykite gabaliukais. Viską sudėkite į sriubos dubenį, truputį pasūdykite ir įberkite pipirų. Supilkite kefyrą, sudėkite ledo gabaliukus (2-3 gabal..

Recepto vertinimas: 1

Vyniotinis su obuoliais ir persikais

Tešlai miltus išsijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį suberti druską ir supilti aliejų. Iš lėto supilti 250 ml drungno vandens. Pilant tešlą maišyti mediniu šaukštu. Kai viskas bus sudėta, tešlą gerai išminkyti rankomis. Suvynioti į plėvelę ir ma..

Recepto vertinimas: 0

Slyvų vyniotinis su lazdyno riešutais

125 ml vandens pašildyti, kad būtų drungnas. Iš miltų, kiaušinio, aliejaus, druskos bei vandens suminkyti vientisą tešlą ir mušti ant lentos tol, kol ji taps vientisa ir blizganti. Mažiausiai 2 val. palaikyti įvyniotą į polietileninę plėvelę. Tešlą padalyti į dvi lygias dalis i..

Recepto vertinimas: 0

Vyšnių sriuba su virtinukais

Is puses vysniu isimame kauliukus. Likusias vysnias ir kauliukus sumaigome, sumaisome su cukrumi, sudedame i verdanti vandeni, paverdame 10 min. Is miltu, kiausiniu, trupucio vandens ir druskos paruosiame tesla, ja iskociojame, isspaudziame rutuliukus. I virtinuku vidu dedame po vysnia, uzspaudziame..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos trešnės

Viena stikline tresniu lapu supjaustyti juostelemis, uzpilti 300 ml karsto vandens ir 2-3 min. virti uzdengtame inde. Po to palikti pastoveti 2-3 vai. siltoje vietoje. Tuomet nukosti. Paruostas tresnes, isemus kauliukus, sudeti i stiklaini, apibarstyti cukrumi ir uzpilti parugstinta vysniu lapu trau..

Recepto vertinimas: 0

Trešnės savo sultyse be cukraus

Tresnes nuplauti, isimti kauliukus, labai talpiai (truputi paslegiant) sudeti i paruostus stiklainius ir pasterizuoti 85 C temperaturoje 0,5 I talpos stiklainius 25 min., 11-30 min. Jei stiklainiai buvo prideti nepakankamai talpiai ir po kaitinimo tresniu turis gerokai sumazejo, stiklainio turini ga..

Recepto vertinimas: 0

SLYVŲ IR OBUOLIŲ UOGIENĖ

Obuolius nulupti ir isimti seklas, supjaustyti. Isimti slyvu kauliukus. Viska apibarstyti cukrumi ir palaikyti 8 val. kambario temperaturoje. Po to viska virti apie 20 min. Karsta uogiene supilstyti i stiklainiukus...

Recepto vertinimas: 4

Vaisių salotos (su jogurtu)

Vaisius nuplauname, nulupame, is vynuogiu isimame kauliukus ir nulupame skurele taip pat ir is obuoliu. Viska supjaustome ir sudedame i dubeni tada uzpilame jogurto (kokio tik nori skonio). Isidedame i lekstele, ledaine. Stai ir viskas. SKANAUS!!!! (Karolina)..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: kauliukus