7 rezultatų ieškant "nepilnas"

Margos salotos

Sūrį ir nuluptus obuolius (be sėklalizdžių) supjaustyti nedideliais kūgeliais. jaunus mažus pievagrybius perpjauti pusiau ir šiek tiek patroškinti. Iš saldžiųjų pipirų išimti sėklynus, supjaustyti žiedais ir sumaišyti su mandarinų ar skersai perpjautomis apelsino skiltelėmis. I..

Recepto vertinimas: 0

Brokolių ir žiedinių kopūstų salotos

Brokolius ir žiedinius kopūstus nuplauname ir palaikome sūriame vandenyje. Tada supjaustome nedideliais žiedeliais. Papriką supjaustome šiaudeliais. Daržoves sudedame į stiklainį, užpilame paruoštu padažu, uždengiame ir bent valandą (galima ir ilgiau) laikome šaldytuve. Prieš patiek..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Bumerangas"

Sviestą gerai išsukti su kokoso riešutais, kakava, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Maišant sudėti kiaušinius, miltus, džiovintas mieles, druską, pabaigoje supilti pieną. Tešlą sukrėsti į sviestu išteptą formą ir kepti vidutinio karštumo orkaitej 40-45 min. Visi įdarui skirti produkt..

Recepto vertinimas: 0

Kaimiškas tortas

Miltai, supjaustytas atšaldytas sviestas ir druska kapojama ant stalo, pamažu pilant grietinę, kol nelieka sausų miltų. Tešla suspaudžiama į 3 gabalus ir atšaldoma. Paskui iškočiojami 3 papločiai, iškepami vandeniu suvilgytoje skardoje ir ten pat atšaldomi. Kremui sviestas gerai ..

Recepto vertinimas: 0

Žirneliai prancūziškai

Nuvalytas svogūnų galvas patroškinti pusėje sviesto, įpilti truputį vandens. Tuomet suberti žirnelius ir troškinti dar 10 minučių. Supilti miltus ir atsargiai viską išmaišyti. Pabaigoje pridėti druskos, cukraus ir dar truputį pakaitinti ant silpnos ugnies. Apibarstyti petražolėmis..

Recepto vertinimas: 0

Brokolių ir žiedinių kopūstų salotos su paprika

Brokolius ir žiedinius kopūstus nuplauname ir palaikome sūriame vandenyje. Tada supjaustome nedideliais žiedeliais. Papriką supjaustome šiaudeliais. Daržoves sudedame į stiklainį, užpilame paruoštu padažu, uždengiame ir bent valandą (galima ir ilgiau) laikome šaldytuve. Prie..

Recepto vertinimas: 0

Vaisinės duonos kiškutis (Jūratės) (foto)

Nuo duonos nupjauti plutelę ir sumalti mėsmale arba sutrinti trintuvu. Riešutus sumalti kavamale. Susmulkinti džiovintus vaisius, kartu su maltais riešutais, įmaišyti į duonos masę. Įmaišyti kiaušinio trynį. Iš gautos vaisinės duonos suformuoti kiškutį, įdėti razinų akis ir kep..

Recepto vertinimas: 1

Raktiniai žodžiai: nepilnas