8 rezultatų ieškant "nuskusta"

Upėtakių sriuba

Išskrostas žuvis ir galvas nuplauti, atskirti filė. Svogūnėli, žaliąją poro dalį, salierą ir petražoles supjaustyti mažais gabaliukais. Žuvų galvas pakepinti prikaistuvyje su 1 šaukštu sviesto. Suversti daržovių gabaliukus, supilti 11/4 l vandens ir 20 minučių virti ant vidutin..

Recepto vertinimas: 4

Įdarytas lynas

Nuskusta lyna isvalom (sakoma,kad lyno skusti nereikia,bet gaminant lyna su idaru,geriau butu tai padaryt),nulupam oda,isimam pagrindinius kaulus,nuo ju nuimam zuvies mesa,nulupta oda istrinam zuvies prieskoniais ir trintu cesnaku. Sumalam zuvies mesa ir lasinukus (lasinius galima ir smulkiai supja..

Recepto vertinimas: 4

Rizotas su menke ir apelsinais

Paruoškite menkių filė, o kaulus atidėkite vėlesniam naudojimui. Menkę supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į dubenį. Aštriu peiliu nuo apelsinų nuimkite žievelę (tik pačią išorinę dalį) ir supjaustykite ją plonomis juostelėmis. Nulupkite apelsinus ir sukapokite juos...

Recepto vertinimas: 0

Valdorfo vištienos salotos

Nuluptą svogūną ir nuskustą morką supjaustykite į keturias dalis. Salierų viršūnėles ir lapelius nuskabykite. Petražoles, čiobrelius bei lauro lapą suriškite į ryšelį. Nuo vištos krūtinėlių apačios nupjaukite kremzles. Į platų puodą pripilkite vandens. Sudėkite pipirus, s..

Recepto vertinimas: 0

Atogrąžinės salotos su vištiena

Nuluptą svogūną ir nuskustą morką supjaustykite į keturias dalis. Salierų viršūnėles ir lapelius nuskabykite. Suriškite į ryšelį petražoles, čiobrelius ir lauro lapą. Pripilkite platų puodą vandens. Sudėkite į jį pipirus, daržoves ir prieskonių mišinį. Užvirinkite ir vir..

Recepto vertinimas: 0

Keptas karpis

Išvalytą, nuskustą ir gerai išplautą karpį įtriname druska, pipirais, susmulkintu česnaku ir 1/2 supjaustytos su žievele citrinos ir šaltai marinuojame per naktį. Morkas, svogūnus ir likusią nuluptą citrinos dalį susmulkiname ir sumaišome su majonezu, įdedame druskos, truputį..

Recepto vertinimas: 3

Kiniška vištiena su morkomis ir paprikomis

Vištos filė supjaustome gabalėliais, paprikas-juostelėmis, o nuskustą morką - ilgomis labai plonomis juostelėmis (jas paruošiame su bulvių skustuku). Keptuvėje išleidžiame sviestą, sudedame vištieną ir kepame, pabarstę prieskoniais. Po kelių minučių sudedame morkas ir paprikas, da..

Recepto vertinimas: 4

TROŠKINTA ŽUVIS

Išskrostą ir nuskustą žuvį įtrinti prieskoniais ir pusvalandį palaikyti šaldytuve. Tada išimti jos kaulus.Keptuvėje pakepinti svogūnus su grybais (jei šie švieži). Juos su sutarkuotu sūriu sudėti į žuvies vidų. Žuvį - į majonezu išteptą stiklinį indą ir troškinti orkaitėj..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: nuskusta