25 rezultatų ieškant "pakelio"

Salotos su jūros gėrybėmis

Jūros gėrybes atšildykite. Puode įkaitinkite aliejų (3 valgomuosius šaukštus), sudėkite atšildytas jūros gėrybes ir šiek tiek patroškinkite (kol suminkštės), apibarstykite druska, atvėsinkite. Konservuotas alyvuoges supjaustykite ratukais. ..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Kalėdinė eglutė"

Išsukti sviestą, į sviestą įmušti po kiaušinį, po 1 valg. š. cukraus, po 1 valg. š. persijotų miltų ir sukti tol, kol bus sudėti visi produktai, suberti van. cukrų, užminkyti tešlą ir padėti į šaldytuvą 2 - 3 val., kad sustingtu. Iš atšaldytos tešlos iškočioti daug įv. dy..

Recepto vertinimas: 0

Karštas šokoladas

Į ištirpintą (neužvirintą) pusės pakelio sviestą po truputį pilkite 1 stiklinę cukraus, sumaišytą su 3 šaukštais kakavos. Viską gerai išmaišę, kai masė pradės tirštėti, įpilkite truputėlį pieno (priklauso nuo to, kokio šokolado norėsite: jei tiršto, tai pakaks ir mažiau ..

Recepto vertinimas: 0

Karštas šokoladas

Į ištirpintą (neužvirintą) pusės pakelio sviestą po truputį pilkite 1 stiklinę cukraus, sumaišytą su 3 šaukštais kakavos. Viską gerai išmaišę, kai masė pradės tirštėti, įpilkite truputėlį pieno (priklauso nuo to, kokio šokolado norėsite: jei tiršto, tai pakaks ..

Recepto vertinimas: 5

Lazanija

Bolonese padažas gaminamas taip Gilesnėje keptuvėje ar vidutinio didumo puode svieste pakepinamas svogūnas, sutarkuota per burokinę trintuvę morka, susmulkintas česnakas. Daržovėms apkepus, sudedamas faršas, susmulkinti grybai (džiovintus grybus prieš tai reikia derai išmirky..

Recepto vertinimas: 4

Vanilinė sriuba

4 trynius ištrinti su 4 valgomais šaukštais cukraus iki baltumo . Užvirinti 1,5l pieno . Į ištrintus trynius įdėti puse pakelio vanilinio cukraus . Užvirus pienui sudėti baltymus , razinas, ryžius (ryžius perplauti su vandeniu , kad būtų birūs)..

Recepto vertinimas: 0

Žemaitiškos spurgos

Piene išmaišyti miltus, sudėti sutrupintas mieles, užberti šaukšteliu cukraus ir leisti tešlai pakilti. Po to sudėti trynius, supilti išlydytą sviestą, vanilinį cukrų, druską, gerai išminkyti, kad tešla nebeliptų prie rankų. Leisti vėl tešlai iškilti. Rankas patepus sviestu, i..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Bumerangas"

Sviestą gerai išsukti su kokoso riešutais, kakava, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Maišant sudėti kiaušinius, miltus, džiovintas mieles, druską, pabaigoje supilti pieną. Tešlą sukrėsti į sviestu išteptą formą ir kepti vidutinio karštumo orkaitej 40-45 min. Visi įdarui skirti produkt..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas tortas

Užmaišyti trapią tešlą, suvynioti į polietileną ir 30 min. įdėti į šaldytuvą. Iškočioti, kad atitiktų tortinės formos dugną, ir subadyti šakute. Plikyta tešla: užvirti stiklinę vandens su sviestu ir žiupsneliu druskos, suberti miltus, maišyti, kol tešla atstos nuo puodo..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas tortas

Užmaišyti trapią tešlą, suvynioti į polietileną ir 30 min. įdėti į šaldytuvą. Iškočioti, kad atitiktų tortinės formos dugną, ir subadyti šakute. Plikyta tešla: užvirti stiklinę vandens su sviestu ir žiupsneliu druskos, suberti miltus, maišyti, kol tešla atstos nuo puodo..

Recepto vertinimas: 3

Sluoksniuotasis pyragas

I Sluoksnis Trynius ir kiaušinį ištrinti su cukrumi, vaniliniu cukrumi. Tada supilti ištirpintą želatiną, išmaišyti su išlydytu margarinu. II Sluoksnis Baltymus išplakti su cukrumi ir kakava. Supilti ištirpdytą želatiną. Išmaišyti su išlydytu margarinu. III Sluoks..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas "Skanumėlis"

Ištrinti sviestą su margarinu, įberiant cukraus pudros. Įpilti citrinų sulčių, suberti kokosų drožles. Išmaišyti ir įdėti į šaldytuvą. Sausainius permalti mėsmale, suberti cukrų, išmaišytą su kakava ir vaniliniu cukrumi. Įpilti vandens (tešla turi būti tirštoka), išmaišy..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiška krabų lazdelių mišrainė

Krabų lazdeles ir obuolį supjaustyti kubeliais, porą - plonais griežinėliais, kiaušinį smulkiai sukapoti. Suberti ryžius, užpilti majonezą ir išmaišyti. Puošti kiaušinio ar obuolio skiltelėmis, poro griežinėliais, žalumynais. ..

Recepto vertinimas: 3

Morkų pyragas

Nuskustas morkas stambiai sutarkuoti, suberti pusę kiekio cukraus ir maišyti, kol jis ištirps. Supilti tirpintą sviestą, su likusiu cukrumi ištrintus kiaušinius, suberti cinamoną, gvazdikėlius, kepimo miltelius ir miltus. Gerai išmaišyti. Į tešlą įmaišyti riešutus, cukrin-tini..

Recepto vertinimas: 0

Saldžios bulvytės

Atskirai sutarkuok baltus sausainius ir rudus sausainius. Tada varškę padalink į dvi dalis ir įdėk pusę į rudus sausainius, o kitą į baltus ir gerai išmaišyk. Ką gi, turime baltos masės gabalą ir rudos, tai paimame po šaukštelį abejų spalvų tešlos ir su delniukais suformuojame ..

Recepto vertinimas: 5

Lazanija su pievagrybiais ir Bechamel padažu (foto)

Gilesnėje keptuvėje ištirpinamas sviestas. Jame pakepinamas svogūnas, sutarkuota morka, susmulkintas česnakas. Daržovėms apkepus, sudedamas faršas, susmulkinti grybai. Viskas šiek tiek apkepama. Tuomet įpilama pusė stiklinės balto vyno, tiek pat vandens ir 3 valgomieji šaukštai pomid..

Recepto vertinimas: 4

Plikyti pyragėliai su avietėmis

Didelį pergamentinio popieriaus lakštą perlenkiame perpus, kad viduryje būtų lenkimo žymė. Tada popierių atlenkiame. Ant jo persijojame miltus, suberiame cukrų. Į puodą įpilame šalto vandens ir sudedame kubeliais supjaustytą sviestą. Vandenį su svietu kaitiname, nuolat maišydami m..

Recepto vertinimas: 4

MAKARONAI SU SOJOS FARŠU

Uzpilti sojos farsa verdanciu vandeniu ir pora minuciu pavirtinti ant mazos ugnies. Tuo tarpu virti makaronus. Isbrinkusi farsa nusunkti ir sudeti i keptuve, kurioje jau turetu buti ikaites aliejus. Sojos farsas labai sugeria riebalus, todel aliejaus vis reikes pripilti. Sudeti i farsa prieskonius i..

Recepto vertinimas: 0

AMONIAKO PYRAGAS

Standziai isplakti baltymus su cukrumi, porcijomis deti trynius, ismaisytus su amoniaku, miltus ir gerai istrinta margarina bei supilti arako esencija. Viska gerai ismaisyti. Tesla padalyti i tris dalis. Skarda patepti taukais, iskloti taukais pateptu pergamentiniu popieriumi, ideti plona sluoksni t..

Recepto vertinimas: 5

VAISINIS TORTAS

Sviesta istrinti su cukrumi ir kiausiniu. Kepimo miltelius ismaisyti su grietine ir sudeti i sviesta. Taip pat sudeti vanilini cukru, cinamona, miltus ir gerai ismaisyti bei isminkyti. Tesla padalyti i dvi dalis. Viena dali iskocioti ir padeti i tortine. Kita dali padaryti lyg juostele ir uzdejus an..

Recepto vertinimas: 3

Šventinis pyragas

Pirmiausia atskiriame trynius nuo baltymu ir tryniuose istriname cukru. Tuomet dedame varske, islydyta sviesta, miltus, soda su grietine ir kefyru "nugesinta", sutrintus i tyre bananus, beriame razinas, kiausiniu baltymus ir idejus kiekviena ingredienta ismaisome. Istepame kepimo forma sviestu ir su..

Recepto vertinimas: 4

MANŲ KRUOPŲ KOŠĖ SU VAISIAIS

Isverdame manu kose. Obuolius nulupame ir smulkiai sutarkuojame. Slyvas ismirkome ir iseme kauliukus supjaustome juostelemis. Visus produktus: sviesta, cukru, vanilinj cukru, razinas, slyvas ir tarkuotus obuolius - sudedame i isvirta manu kose ir gerai ismaisome. (Kvieciu prie st)..

Recepto vertinimas: 0

Ledinis braškių kremas

Deserto dubenelius sudėti į šaldytuvą, kad gerai atšaltų... Braškės ištrinti su miltiniu cukrumi ir pertrinti per sietelį. Želatina išbrinkinti, supilti į šiltą brendį arba likerį ir ištirpiti. Braškių tyrę sumaišyti su želatinu ir atšaldyti. Grietinelę išplakti iki sta..

Recepto vertinimas: 0

TRISPALVIS PYRAGAS

KIAUŠINIUS IŠPLAKTI SU CUKRUMI.SUPILTI ALIEJŲ.PASKUI MILTUS SUMAIŠYTI SU KEPIMO MILTELIAIS IR PADALINTI Į TRIS DALIS.Į PIRMĄ DĖTI KISIELIŲ. Į ANTRĄ KAKAVĄ. O Į TRECIĄ NIEKO. KEPTI APIE 30 MIN.SKANIAUSIAS BUNA KAI KISIELIUS BUNA BRAŠKINIS ARBA AVIETINIS, VISO PAKELIO DĖTI NEREIKIA, N..

Recepto vertinimas: 5

Vaniliniai rageliai;]

Miltus,kiaušinius,sviestą,pusantro pakelio vanilinio cukraus,miltinį cukrų sumaišyti kol bus vientisa masė. Sumaišius į indą įberti kapotus migdolus ir įmaišyti į vientisą tešlos masę.Kai migdolai išsimaišys,padaryti formeles ir 30 min. atšaldyti tešlą. Atšaldžius belieka sau..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pakelio