7 rezultatų ieškant "patison"

KEPTI AGUROČIAI, PATISONAI, MOLIŪGAI

Darzoves supjaustyti 1 cm storio griezineliais, apbarstyti druska ir keleta minuciu palaikyti. Kiausinius isplakti. Kiekviena griezineli suvilgyti kiausinyje, apvolioti dziuveseliais ir kepti is abieju pusiu gerai ikaitintuose riebaluose iki rusvos spalvos.Patiekti prie vistienos, triusienos ir vers..

Recepto vertinimas: 0

MARINUOTI AGURKAI IR PATISONAI

Agurkelius nuplauti ir apdziovinti. Patisona nuplauti, isimti seklas ir supjaustyti mazdaug tokio pat dydzio gabaliukais kaip agurkeliai. I stiklaini pirmiausia sudeti zalumynus ir prieskonius, paskui pasluoksniui agurkus ir patisonus. Tada uzpilti karstu marinatu, nepripilant iki virsaus 2-1,5 cm. ..

Recepto vertinimas: 1

Vištiena įdaryti patisonai

Nupjauname patisonu virsuneles ir isskobiame vidu. Patisonus apverdame pasudytame vandenyje. Vistienos farsa sumaisome su kiausiniu, grietinele, dziuveseliais ir vistienos prieskoniais. Sios mases prikemsame patisonus, uzdedame virsuneles, patepame aliejumi ir kepame 220 C temperaturos orkaiteje api..

Recepto vertinimas: 4

Rauginti patisonai

Jaunus 4-7 cm skersmens patisonus nuplauti ir sluoksniuojant su prieskoniais sudeti i rauginimui skirta inda. Druska istirpinti saltame vandenyje, uzpilti ant patiso-nu ir paslegti. Pirmasias 1-2 dienas laikyti 18-20 C temperaturoje, veliau 0-4 C.Irugusius patisonus laikyti 0C. Ant surymo pavirsiaus..

Recepto vertinimas: 0

Pasterizuoti rauginti patisonai

Raugintus patisonus nuplauti pasudytu vandeniu (1 l vandens, 20 g druskos) ir sudeti i stiklainius, i kuriu dugna ideta svieziu prieskoniu (krienus ir cesnakus galima deti tuos pacius, kurie buvo vartojami raugiant patisonus).Suryma, kuriame rugo patisonai, uzvirinti ir uzpilti ant patisonu. Po 6-12..

Recepto vertinimas: 0

Parauginti saldžiarūgščiai patisonai

Jaunus 3-5 cm skersmens patisonus nuplauti, sudeti i inda sluoksniuojant su prieskoniais. Saltame vandenyje istirpinti druska ir cukru, uzpilti ant patisonu ir paslegti. Laikyti kambario temperaturoje, kol pavirsiuje atsiras putu, o surymas pasidarys drumzlinas. Tuomet patisonus perdeti i paruostus ..

Recepto vertinimas: 5

Aguročių ikrai

Nuvalytus agurocius sumalti mesmale, sudeti i gilia keptuve, ipilti aliejaus ir troskinti, kol jie suminkstes. Ideti mesmale maltu pomidoru, pakepinti svogunu ir viska troskinti 10 minuciu. Druskos, cesnaku, kvepianciu pipiru pagal skoni. Vietoje agurocio galite panaudoti cukinija ar patisona. ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: patison