25 rezultatų ieškant "porcijoms"

Keptos bulvės su kumpiu

Bulves nulupkite, šoninę supjaustykite juostelėmis ir pakepinkite aliejuje. Sudėkite bulves ir apkepinkite iš visų pusių, kol pageltonuos. Pabarstykite paprika. Silkes supjaustykite gabaliukais. Lėkštę ištrinkite perpjautu česnaku ir sudėkite į ją nuplautus ir gerai nuvarvintus salot..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių tortukas

Bulves apvirkite pasūdytame vandenyje ir supjaustykite griežinėliais.Su 3 šaukštais aliejaus pakepinkite 2 sutrintas česnako skilteles.Sūrį sutarkuokite ir sumaišykite su tarkuotais džiūvėsėliais.Supjaustykite paprikas, svogūną ir svogūno laiškus.Formą ištepkite riebalais.Išklok..

Recepto vertinimas: 0

Įsimylėjęs vėžys

Išdarinėkite vėžį, išimkite mėsą iš žnyplių ir galvos. Supjaustykite uodegos mėsą kubeliais. Nuplikykite ir nulupkite pomidorą, išimkite sėklas bei supjaustykite jį kubeliais.Nulupkite ir supjaustykite svogūną, ir pakepkite riebaluose kol suminkštės. Įpilkite vyno, pomidorų p..

Recepto vertinimas: 5

Braškių ir meliono desertas

Perpjaukite melioną ir išgremžkite sėklas . Įdėkite meliono puselę i dubenėlį, kuriame patieksite. Nevartykite, kad neištekėtų sultys. Subadykite meliono minkštimą šauksteliu, bet ne išskobkite. Nuplaukite, supjaustykite ir sudėkite į meliono vidurį braškes. Apibarstykite trupu..

Recepto vertinimas: 0

Braškių kokteilis

Visus komponentus gerai suplakti. ..

Recepto vertinimas: 5

Apelsinų balzamas

Sultis, maltą imbierą, medų ir ledą suplakti. Įdėti į šaldytuvą 5 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Persikų ir migdolų kokteilis

Persikus nulupti ir supjaustyti. Visus komponentus suplakti plaktuvu, kad masė būtų vientisa. ..

Recepto vertinimas: 0

Rausvasis kokteilis

Visus komponentus suplakti. ..

Recepto vertinimas: 0

Spanguolių balzamas

Imbierą užvirti vandenyje ir palikti 10 min. pastovėti. Perkošti, supilti sultis ir sudėti medų. Viską sumaišyti. ..

Recepto vertinimas: 0

Keptas baklažanas tešloje (foto)

Baklažaną gerai nuplauti ir nenulupus supjaustyti 0,5cm - 1cm storio griežinėliais. Miltus užpilti vandeniu, sudėti prieskonius, gerai išmaišyti (tešlos konsistencija turi būti panaši į jogurto). Taip pat į tešlą galima įdėti susmulkinto svogūno, ciberžolės, nuo kurios blynelia..

Recepto vertinimas: 5

Kuskuso salotos

Sumaišykite daržoves ir marinatą, palaikykite apie 1 valandą. Paruoškite kuskuso kruopas pagal nurodymus ant pakelio. Daržovių salotas sumaišykite su kuskuso kruopomis. Patiekiama su mėsa, kepta ant grotelių. ..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos salotos su avokadu ir pievagrybiais

Jei naudosite žalią vištieną, sudėkite ją į puodą drauge su supjaustytomis morkomis, svogūnais, salierais ir virkite ant vidutinio karštumo ugnies, kol mėsa išvirs (15-20 min.). Nepamirškite druskos bei pipirų. Tuomet nukelkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti. Išvirtą vištien..

Recepto vertinimas: 4

Salotos su kriaušėmis, avių pieno sūriu ir graikiniais riešutais

Dubenėlyje šakute iki vientisos masės išmaišykite garstyčias, aliejų, actą ir žiupsnelį druskos. Į didelę salotinę sudėkite salotų lapus, suberkite salierus ir sumaišykite. Sudėkite kriaušes, sūrį, apibarstykite graikiniais riešutais. Apšlakstykite viską paruoštu padažu. L..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su paprikomis

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūnus bei česnaką ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (3-4 min.). Sudėkite paprikas ir pakepinkite, kol suminkštės (5-7 min.). Suberkite ryžius ir pakepinkite 2 min. Supilkite vyną ir kaitinkite, kol išgaruo..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su šafranu ir kalmarais

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus. Pakepinkite 1 laiškinį svogūnėlį, kol suminkštės (apie 3 min.). Sudėkite kalmarus, uždengę keptuvę dangčiu ir kepkite ant nedidelės ugnies apie 30 min., kol suminkštės. Nuimkite nuo ugnies, kalmarus išim..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su žirniais ir sūriu

Dideliame prikaistuvyje ant vidutinės ugnies kaitinkite daržovių sultinį, kol užvirs. Sudėkite pusę žirnių ir virkite, kol suminkštės (6-7 min.). Išgriebkite žirnius ir sutrinkite į vientisą masę. Sudėkite masę atgal į prikaistuvį, sumaišykite ir uždenkite, kad neatvėstų. &..

Recepto vertinimas: 1

Rizotas su menke ir apelsinais

Paruoškite menkių filė, o kaulus atidėkite vėlesniam naudojimui. Menkę supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į dubenį. Aštriu peiliu nuo apelsinų nuimkite žievelę (tik pačią išorinę dalį) ir supjaustykite ją plonomis juostelėmis. Nulupkite apelsinus ir sukapokite juos...

Recepto vertinimas: 0

Šalta pomidorų sriuba

Pusę kiekio svogūnų, žaliųjų pipirų ir agurkų susmulkinkite mikseriu. Sudėkite pomidorus ir dar išsukite. Visą masę sudėkite į dubenį, įpilkite pomidorų ir citrinos sulčių. Pagardinkite druska, kajeno pipirais ir atvėsinkite. Smulkiai supjaustykite likusias daržoves ir iš..

Recepto vertinimas: 0

Krevetės su tirštu pomidorų padažu

Susmulkinkite saulėje džiovintus pomidorus. Alyvuoges supjaustykite į keturias dalis. Išlukštenkite ir išvalykite krevetes. Nuplaukite ir nusausinkite. Dideliame prikaistuvyje įkaitinkite aliejų ir apie 1 min., kol paskleis kvapą, pakepinkite česnaką su čili pipirais. Tuomet sudė..

Recepto vertinimas: 4

Kepta sardinių filė

Keturis folijos lakštus sutepkite aliejumi. Į kiekvieną jų padėkite porciją sardinių (odele žemyn). Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros. Dubenyje sumaišykite pomidorus, ankštinius pipirus, kaparėlius, pomidorų padažą, česnaką, citrinos sultis, druską bei juoduosius ..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos pyragas

Užvirinkite nedidelį puodą vandens. Sudėkite špinatus ir apvirinkite. Paskui sudėkite į kiaurasamtį ir pakiškite po tenkančiu šaltu vandeniu, kad atvėstų ir neišbluktų. Šiek tiek pakepinkite supjaustytus kubeliais raudonuosius ankštinius pipirus. Atšalusius špinatus nusausinkite..

Recepto vertinimas: 4

Vištiena su sezamo sėklomis ir daržovėmis

Viščiukų krūtinėlių filė supjaustykite pailgomis juostelėmis, pagardinkite vištienos prieskoniais, sezamų sėklomis ir apkepkite aliejuje. Padėkite šiltai, kad neatauštų. Tuomet paruoškite garnyrą. Svogūną ir česnako skilteles susmulkinkite, pakepinkite karštuose riebaluose..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos šašlykai su baklažanais

Mėsą nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, įtrinkite prieskoniais, apšlakstykite greipfrutų sultimis, pasūdykite, pagardinkite cukrumi ir pipirais, pamaigykite rankomis ir 2 val. palikite šaltai, kad pasimarinuotų. Marinuotą kiaulieną suverkite ant i..

Recepto vertinimas: 1

BULVIŲ BLYNAI SU VYNU

Bulves nuplauk, nuskusk, sutarkuok smulkia tarka, siek tiek nusunk. Pasalink slyvu kauliukus, jas ismirkyk, isvirk, pertrink per sieta, sumsisyk su tarkuotomis bulvemis, pomidoru padazu, krienais, kiausiniais, miltais ir vynu, mase pasudik. Ikaitink krptuveje riebalus, dek bulviu mase nedideliais pl..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškos sraigės

Sraiges isimti is kiauteliu, jei dideles - perpjauti per puse. Sudeti i keturis mazus molinius indelius, pabarstyti druska, zoleliu misiniu ir pipirais ir ant virsaus uzdeti gabaleli sviesto ar uzpilti truputeli alyvu aliejaus.Indelius uzdengti ir ikisti i prie 200 laipsniu ikaitinta orkaite, palaik..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: porcijoms