25 rezultatų ieškant "purumo"

Kokosiniai triufeliai

Minksta sviesta ar margarina iki purumo issukti su miltiniu cukrumi. Imaisyti trkuiota sokolada. Leisti masei atvesti. Rankomis suformoti vienodo didzio rutuliukus ir apvalioti kokoso drozliuose. Jei turite, sudekite i popierines formukes...

Recepto vertinimas: 1

Obuolių pyragas 2

obuolius nulupti isimti seklalizdzius ir supjaustyti skiltelemis apibarstyti cinamonu kiausinius su cukrumi isplakti iki balto purumo isleto maisant suberti persijotus miltus sudeti obuolius ir ismaisyti tesla supilti i tefloninia skardele ir keti ikaitintoje orkaiteje apie 30 min...

Recepto vertinimas: 0

Agrastai kreme

Į vandenį supilama 50 g cukraus, užvirinama, sudedami agrastai ir pavirinama 3 minutes. Stiklinis pusdubenis išklojamas sausainiais, kurie pašlakstomi romu arba likeriu, ant jų supilami atšaldyti agrastai. Pienas su vanile ir cukrumi užvirinamas iš, supilami šaltame piene išleisti miltai..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinių užkandis

Kiaušinius išilgai perpjovus, išimami tryniai. Pusdubenyje tryniai sutrinami, suamišomi su grietine, įdedama garstyčių ir krienų pagal skonį,sudedamos sutrintos bulvės ir džiūvėsiai, pasūdoma, įberiama pipirų, masė išsukama iki purumo. Gauta masė šaukštu sudedama kūgio pavidal..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai apelsinų žievelių padaže

Džiovinta apelsino žievelė išverdamą ir smulkiai sukapojama. (Naudojant šviežią apelsino žievelę, ji nutarkuojama nuo pusės apelsino.) Pusė stiklinės pieno užvirinama, supilamas likusiame piene išleistas krakmolas, sudedama apelsino žievelė ir pavirinama. Trynys išsukamas su cukru..

Recepto vertinimas: 0

Lengvi sausainiai

Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių. Dvi skardas iškloti kepimo popieriumi. Minkštą sviestą mikseriu išplakti iki purumo. Ant viršaus suberti cukrų, druską ir supilti kiaušinio baltymą. Plakti kol masė gerai išsimaišys. Suberti miltus ir mažiausiu greičiu plakti, kol nebesimat..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių ir virtos mėsos apkepas

Bulvės stambiai sutarkuojamos. Margarinas, kiaušinių tryniai ir druska išsukama iki purumo, sumaišoma su paruoštomis bulvėmis ir išplaktais kiaušinių baltymais. Dalis masės sudedama į paruoštą indą, apdedama supjaustytomis mėsos liekanomis, ant jų vėl uždedama bulvių masė, už..

Recepto vertinimas: 0

Saldus bulvių apkepas

Bulvės stambiai sutarkuojamos, margarinas iki purumo išsukamas su cukrumi ir kiaušiniais, sudedamos bulvės, razinos ar paruošti obuoliai, suberiamas vanilinis cukrus. Viskas gerai sumaišoma. Taip paruošta tešla sukrečiama į gerai riebalais išteptą skardą ir vidutinio karštumo orkait..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių pyragas

Kiaušinių tryniai, cukrus ir kakava sumaišoma, ištrinama iki purumo, sudedamos džiovintos gelteklės ar morkos (morkos ir gelteklės nuplaunamos, nuskutamos, stambiai sutarkuojamos ir padžiovinamos orkaitėje. Kad džiovinamos gelteklės nepajuostų, apšlakstomos citrinos sultimis), mėsmal..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis pyragas su grietinėle

Riebalus supjaustyti gabaliukais ir išsukti iki purumo. Supilti kiaušinių trynius, suberti cukrų ir gerai išplakti. Miltus išmaišyti su kepimo milteliais, riešutais ir cinamonu. Kartu su kapotu šokoladu suberti į trynių masę, supilti pieną ir gerai išmaišyti. Tešlą sukrėsti į ke..

Recepto vertinimas: 4

Keksas su riešutais

Miltus išmaišyti su kepimo milteliais. Riebalus išsukti iki purumo. Į juos po vieną įmušti kiaušinius. Į masę berti po šaukštą cukraus, šaukštą miltų ir sukti, kol bus sudėti visi produktai ir tūris padidės 2-3 kartus. Į tešlą suberti kapotus riešutus, nutarkuota citrin..

Recepto vertinimas: 0

Varškės keksas su vyšniomis

Kambario temperatūros sviestą mediniu šaukštu išsukti iki purumo. Sukant po šaukštelį berti cukraus, vanilinio cukraus, druskos ir po vieną įmušti kiaušinius. Į masę įmaišyti pro sietelį pertrintą varškę. Miltus išmaišyti su kepimo milteliais, užsijoti ant varškės bei ..

Recepto vertinimas: 0

Vaisinis meduolis

Miltus išmaišyti su soda arba kepimo milteliais ir persijoti. Riešutus suskaldyti, razinas nuplauti (arba nuplikyti) ir nuvarvinti, abrikosus nuplauti ir supjaustyti gabaliukais. Medų prikaistuvyje pakaitinti su cukrumi ir atvėsinti iki kambario temperatūros. Margariną išsukti iki puru..

Recepto vertinimas: 0

Apelsinų tortas

Išminkykite visus produktus, skirtus trapiai tešlai (išskyrus apelsinų džemą). Tešlą suspauskite į rutulį, suvyniokite į foliją ir mažiausiai 30 min. laikykite šaldytuve. Tada iškočiokite apskritą lakštą ir įklokite į 26 cm skersmens tortinę. Tešlą prieš kepdami subadykit..

Recepto vertinimas: 0

Riešutinis tortas su likeriu

Riešutų biskvitui baltymus išplakite iki standumo. Plakdami suberkite pusę cukraus. Likusią cukraus dalį sumaišykite su riešutais bei krakmolu ir suberkite į baltymų putas. Tortinę išklokite folija arba sviestiniu popieriumi. Riešutų tešlą sukrėskite į konditerinį maišelį su l..

Recepto vertinimas: 0

Mėtų skonio tortas "After Eight"

Devynis saldainius ir 100 g grietinėlės palikite puošimui. Iš vakaro, prieš ruošdami tortą, kremui grietinėlę užvirkite su „After eight“ saldainiais, ataušinkite ir pastatykite į šaldytuvą. Biskvitui margariną išsukite iki purumo. Į jį po vieną sudėkite trynius, po truputį..

Recepto vertinimas: 0

Migdolų - apelsinų keksas

Kiaušinių trynius, atskyrę nuo baltymų, išmaišykite su 150 g cukraus ir 1 pak. vanilinio cukraus. Kai cukrus ištirps, trynius išplakite iki purumo. Citriną nuplaukite karštu vandeniu ir, nutarkavę geltonąjį žievelės sluoksnį, suberkite į trynių ir cukraus masę. Jei neturite švi..

Recepto vertinimas: 5

Keksas „Saulės bučinys“

Užpilui puodelyje išlydykite sviestą arba margariną, dalimis supilkite pieną, suberkite cukrų, vanilinį cukrų bei migdolus. Mišinį maišydami kelias minutes pakaitinkite ir, nukėlę nuo ugnies, ataušinkite. Baltai tešlai sviestą arba margariną (nešaltą, kambario temperatūros)..

Recepto vertinimas: 5

ŠOKOLADINIS KREMAS SU BANANAIS

Sokolada sulauzyti gabaleliais ir ipylus pieno pakaitinti ant ugnies, kol issilydys.I varske deti kiausiniu trynius, suberti cukru ir gerai issukti. I grietine suberti vanilini cukru ir iki purumo isplakti.Nuo citrinos nutarkuoti zievele, isspausti sultis i varske. Sudeti grietine ir supilti sokolad..

Recepto vertinimas: 0

ŽELĖ TORTAS

Isplakame grietine su cukrumi. Zelatina isbrinkiname ir istirpdome.Kiausiniu baltymus isplakame iki purumo. Isplaktus baltymus, grietine irzelatina sumaisome. Sudedame mandarinus arba susmulkintus apelsinus. Darkarta sumaisome. Visa mase supilame i inda. Pastatome saltai, kad sustingtu.Po to puosiam..

Recepto vertinimas: 0

ŠOKOLADINIAI PUTĖSIAI

Sokoladas istirpinamas piene. Baltymai isplakami iki purumo, suberiamas cukrus, supilamas atausintas sokoladas, isbrinkinta zelatina. Atsaldoma. Putesiai tiekiami uzbarstyti razinomis...

Recepto vertinimas: 0

ŠIRDELĖS

Kiausinio baltymus atskirkite nuo tryniu. Baltymus isplakite iki purumo, suberkite cukru, vanilini cukru, cinamona, maltus gvazdikelius, kakava, supilkite romo esencija ir tirpinta sviesta. Viska atsargiai ismaisykite. Suberkite persijotus maltus migdolus bei kepimo miltelius ir dar karta ismaisykit..

Recepto vertinimas: 0

PYRAGAS SU ANANASAIS

Ant lentos suberkite 175 g persijotu miltu ir viduryje padarykite duobute. Suberkite cukraus pudra, druska ir ipilkite 3 saukstus salto vandens. Viska sumaise su dalimi miltu, sudekite puse gabaliukais pjaustyto sviesto. Uzzerkite likusiais miltais ir greitai uzminkykite tesla. 1-2 val. leiskite jai..

Recepto vertinimas: 4

Biskvitinis tortas su braškėmis

Biskvitui tryniai ištrinami su cukrumi. Miltai sumaišomi su krakmolu ir nutarkuota citrinos žievele (geltonuoju sluoksniu). Prieš kepant išplakami baltymai ir dedami į trynius vis beriant miltus. Atsargiai išmaišoma, stengiantis nesutrinti oro pūslelių. Tada supilama į formą ant sviestu ..

Recepto vertinimas: 3

Šokoladinis kremas su bananais

Šokoladą sulaužyti gabalėliais ir įpylus pieno pakaitinti ant ugnies, kol išsilydys.Į varškę dėti kiaušinių trynius, suberti cukrų ir gerai išsukti. Į grietinę suberti vanilinį cukrų ir iki purumo išplakti.Nuo citrinos nutarkuoti žievelę, išspausti sultis į varškę. Sudėti g..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: purumo