5 rezultatų ieškant "rabarbar"

RABARBARŲ SRIUBA SU PIENU

Uzvirinti 0,5 l vandens su prieskoniais (gvazdikeliu deti tik pumpurelius), sudeti smulkiai supjaustytus rabarbarus ir virti. Baigiant virti, supilti piena ir uzvirinti.Trynius istrinti su cukrumi ir, smarkiai maisant, supilti i sriuba...

Recepto vertinimas: 0

RABARBARŲ IR DŽIŪVĖSIŲ SRIUBA

Rabarbarus nulupti, nuplauti, supjaustyti nedideliais kubeliais ir virinti 2 minutes su prieskoniais, cukrumi ir dziuvesiais. Paruosti uzdara: tryni isplakti su rugpieniu ir nuolat maisant, supilti i puoda su sriuba. Baltyma isplakti vaniliniu cukrumi ir po arbatini sauksteli sudeti i sriubos lekste..

Recepto vertinimas: 0

RABARBARŲ APKEPAS SU RYŽIAIS

Ryzius isvirti, idejus druskos ir puse nurodyto cukraus kiekio. Rabarbarus supjaustyti 1,5-2 cm ilgio gabaliukais ir uzdengus palaikyti 30 min. karstame saldziame vandenyje, po to juos isgriebti. I atvesusius ryzius sudeti trynius, isplaktus baltymus ir gerai ismaisyti. I istepta sviestu keptuve det..

Recepto vertinimas: 0

PYRAGAS SU AGRASTAIS

Supjaustytus rabarbarus arba nuvalytus agrastus pavirti stiklineje vandens, suberti cukru. Kai suvirs, suberti zelatina arba zele. Maisyti, kol istirps. Miltus ismaisyti su kepimo milteliais ir cukraus pudra. Sudeti minksta margarina, grietine ir gerai isminkyti. Iskocioti, padaryti skardos dydzio b..

Recepto vertinimas: 0

Žemuogių ir rabarbarų marmeladas

Paruostus ir supjaustytus rabarbarus suberti i puoda ir maisant virti ant mazos ugnies, kol pradeda tirsteti. Tada supilti zemuogiu tyre, suberti cukru ir virti iki norimo tirstumo. Karsta marmelada sukresti i stiklainius ir tuoj pat sandariai uzdaryti...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: rabarbar